2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bebek hep plesentadan beslenmiyor muydu zaten . Çoğu planlı sezeryan zaten 40. Haftayı beklemeden 2-3 hafta önce oluyormuş canım. Üzülme hiç sen sağlıkla kucağına aldıktan sonra ne fark eder ki sezeryan normal :)

Ben de öyle . Bana. Çok anlatan olmadı ama kendi araştırıp öğrendiklerimle okuduklarımla içime korku saldım.
canım dünya nüfusu bu kadar patlamazdı çok sorun olan bir durum olsaydı :)) hergün binlerce çocuk doğuyor :)) sezeryan ya da normal biz ne kadar karar versek de o anki koşullara göre oluyor :)) çok inat edip normal doğurcam demek de hatalı korkudan sezeryana yönelmek de doğru değil

hoş benim yaşım 39 galiba normal doğum yaptırmıyorlar belirli bir yaştan sonra :/ karın kaslarını güçlü bulmuyorlar bir de tansiyon yükselmesinden korkuyorlarmış:/

Spinal epidurale göre biraz daha riskli bildiğim kadarıyla anestezi direkt omuriliğin içerisine enjekte ediliyomuş.Epiduralde omurilik çevresine veriliyormuş.Ben epidural normal yapmak istiyorum ama o an ne olacak hiç bilemiyorum.Hiçbir şey bilmemek çok korkunç.Okuduğun hikaye gerçekten çok sinir bozucu.Önceden de korkum vardı zaten arttı iyice şimdi,doğum anını düşünüp korkmaktan kendini alamıyorum

Haklısın camım sağlıkla alalım kucağımıza inşallah. Plasenta yaşlıysa işte son 2 hafta besleyemiyormuş. Bi de bi doktor dinledim normal doğum kanalından probiyotik alıyormuş çocuk o yüzdem daha sağlıklı oluyormuş, linki de kopyalıyorum buraya

Haklısın canım. Sonuçta çoğu kadın doğuruyor zaten. Ben de akışına bırakıcam durumum son haftalarda neye elverişliyse onu deneyimliycem
Tansiyon çoğu gebede sorun galiba fazla kilo alanlarda da yükseliyormuş

En çok korktuğum bebeğin kalması, sırf o yüzden sezeryan istiyorum bu tam benlik yazı olmuş

Ya hemşiresin demek aradığımız kan bulundu o zamanBize doğum hikayelerini anlatır mısın
Hayatda anlatmambunu düşünerek stresten başka bir şey diğil aksine ne güzel bir duyğu.Bir defa bir kadını sezeryana aldık ve kadın temizlenmemişti o zaman doktorlar arkasıyca çok konuştular onu hiç unutmam çok utanç vericiydi sonuçta kadın biliyordu geliceğini ve onu hemşireler temizledi

Niqu,dedikodu değil doğum gerçeklerini duymak istiyorum ya benYüfteeeennn

Ben besleniyor okumuşum canım. Yanlış okumuşum. . Evet bunu ben de duymuştum annedeki yararlı bakterileri alıyormuş. Sezeryanda da bazı doktorlar annenin doğum kanalındaki sıvıdan bebeğe sürüyormuş.

O attığım kitabı da al oku canım. Doğum korkumu yenmeme yardımcı oldu diye yorumlar var . Belki bi faydası olur . Çok düşünmemeye çalışalım. bebeğe odaklan hep her şeyin bitip kucağına aldığın anı düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…