• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Ya tamamen bu ben, hep onu yapacağım bunu yapacağım diyordum, şimdi hersey daha sade olsun diyorum.
Ben de zaten enerji yok 😂😂 ben de öyleydim yapcam etcem şimdi canım kek istedi eve gidip yaparım diyordum öğlen şu an pilim bitti mümkün değil yapamam. Son 2 ders zulm gibi geçti ve Geçiyor daha bitmedi 😅

Kizlarrr nasılsınız biz bugün detaylı ultrasona girdik 13+1 Allah'a şükür herşey yolunda çıktı ikili test için kan verdim Çarşamba yada Perşembe çıkacak, %70 kız dedi 🩷 size bir sorum olacak ense kalinliginiz kaç çıktı?
geçmiş olsun darısı başıma inşallah :) bu haftalarda da mı detaylı ultrason oluyor acaba? ben 18 ve sonrasında yapılıyor diye biliyordum

geçmiş olsun darısı başıma inşallah :) bu haftalarda da mı detaylı ultrason oluyor acaba? ben 18 ve sonrasında yapılıyor diye biliyordum
Amin canım teşekkür ederim ❤️ normalde 20-24 hafta arası yapılıyor biz ikinci bebeğimizi çok büyük anomaliler den kaybettik 6 aylık o yüzden erken girdim 20. Hafta tekrar detaylı ultrason yaptiricam ☺️

Amin canım teşekkür ederim ❤️ normalde 20-24 hafta arası yapılıyor biz ikinci bebeğimizi çok büyük anomaliler den kaybettik 6 aylık o yüzden erken girdim 20. Hafta tekrar detaylı ultrason yaptiricam ☺️
çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun. bebeğinizi sağlıcakla alın kucağınıza inşallah ❤️

Back
X