- 1 Nisan 2022
- 15.443
- 17.190
- 248
Söylemedi diğil sadece dedi göstermiyorkız siz bide özeldesiniz drvlette hiç söylemez o zaman benimkini![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söylemedi diğil sadece dedi göstermiyorkız siz bide özeldesiniz drvlette hiç söylemez o zaman benimkini![]()
Benim b12 600 küsürlerdeydi o da 400lere düştü bile bi iki hafta önceBende folik asiti bırakıp imom omegaya geçtim. Benimde kan değerim güzel başladı bu hamileliğimde ama seninde dediğin gibi zamanla düşmeye başlıyor ya bende başlamak istiyorum 16. Haftada. Teşekkür ederim![]()
İnşallah canım benim saolasinSorun yok diyorsa içiniz rahat olsun doktorlar sonuçta olası bir durum olsa onu söyler demek ki endişe edecek bir şey yok her şey yolunda![]()
Yaaa ne diyorsunBenim b12 600 küsürlerdeydi o da 400lere düştü bile bi iki hafta öncegittikçe düşecek. Hiç enerjim yok. En kısa zamanda yine tahlil yaptırmayı düşünüyorum
Hala bekliyorum sezeryana gitdi şimdi geldi o kadar acıktımki gebericem şimdi
Ayyy ben de çok enerjisizim bıraksalar hiç kalkmam o biçimYaaa ne diyorsunbende yaptiricam tahlil mutlaka önceki gebeliğimde yaptırmadım benim kan düş 8'e eşim arkadan ittiriyordu yürürken
bu sefer dikkat edicem
![]()
Yaa kıyamam koş kantine bacım çocuk kordonu cekip anneeee gönder yemekleri diyordurHala bekliyorum sezeryana gitdi şimdi geldi o kadar acıktımki gebericem şimdi
İnşallah kan hapı iyi gelir hamileliğin balayına geçsek artık şöyle tadını çıkara çıkara yaşayalım hamisligi bulantı yok enerji tavan bebek oyunuyor korkmuyosun ohhh misssAyyy ben de çok enerjisizim bıraksalar hiç kalkmam o biçim
Maşallah kız bebeğe göre erken ogrenmissiniz12+6 ile listeye daha önce eklenmediysem eklenmek isterim. Bugün cinsiyeti öğrendik, kızımız oluyor inş![]()
Amin amin bence de artık geçelim yaniİnşallah kan hapı iyi gelir hamileliğin balayına geçsek artık şöyle tadını çıkara çıkara yaşayalım hamisligi bulantı yok enerji tavan bebek oyunuyor korkmuyosun ohhh misss![]()
Ayyy aynı anlarda öğrenicez hemen yazalım burayaAyy bende 18 eylule aldim randevuyu sabah saat 10 da ogrenicem insallaaaaaahhhh![]()
MaşallahKizlarrr nasılsınız biz bugün detaylı ultrasona girdik 13+1 Allah'a şükür herşey yolunda çıktı ikili test için kan verdim Çarşamba yada Perşembe çıkacak, %70 kız dedisize bir sorum olacak ense kalinliginiz kaç çıktı?
AminnMaşallahinşallah ikili de güzel çıkar
Benim ense 0,80 dedi
Benim ultrasonda 11+5 Ken ölçüldü . Ondan mu bu kadar küçük çıktı ki ?Maşallahinşallah ikili de güzel çıkar
Benim ense 0,80 dedi
İkili benim doktorda 500 TL ydiikili test fiyatları özelde ne kadar arkadaşlar özellikle İstanbulda . Hala ikili test mi fetal DNA mı karar veremedim![]()
Son adet tarihiniz?12+6 ile listeye daha önce eklenmediysem eklenmek isterim. Bugün cinsiyeti öğrendik, kızımız oluyor inş![]()