MaşallahMaşallahinşallah ikili de güzel çıkar
Benim ense 0,80 dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MaşallahMaşallahinşallah ikili de güzel çıkar
Benim ense 0,80 dedi
Ben 1500 verdimİkili benim doktorda 500 TL ydi
Seninki de yakınmış canım .O zaman küçük olması da bi.sorun teşkil etmez değil mi ?Maşallahbana da 0,90 dedi
Bn 500 tl ye yaptırdım ikili testiikili test fiyatları özelde ne kadar arkadaşlar özellikle İstanbulda . Hala ikili test mi fetal DNA mı karar veremedim![]()
Çok iyi dedi doktor kuzum banaSeninki de yakınmış canım .O zaman küçük olması da bi.sorun teşkil etmez değil mi ?
Aa çok fark varmış. Ben İstanbuldakilerin yorumlarında da gördüm 500-600-750 gibiydi fiyatlar. Seninki nerdeyse 20. Haftadaki detaylı parası kadar:) o burda 2000 TLmiş:)Ben 1500 verdimniye bu kadar fark yaniiiii
Sağlam fark varİkili benim doktorda 500 TL ydi
gerçekten çok farkBen 1500 verdimniye bu kadar fark yaniiiii
Maşallah kuzum. SevindimÇok iyi dedi doktor kuzum bana
Bizim ende 0,80 diMaşallahinşallah ikili de güzel çıkar
Benim ense 0,80 dedi
canım senin cinsiyet belli olmuş muydu ya kaçırdım suan ben onuBen 1500 verdimniye bu kadar fark yaniiiii
MaşallahÇıktım kızlar oğluşum çok iyi MaşAllah ense kalınlığını bu defa ölçmedi çünkü test sonuçlarını yeni aldık baktık iyi dedi..aslında dedi 3 hafta sonra gel..ben dedim 2 hafta sonra istiyorum 3 dedim çok oluyor o zaman dedi sen nasıl istersen.Birde dedi gelen defaya kan ilacı yazıcam.Kalçadan olan progestanı 3 günde 1 endirdi..ireli haftalarda tamamen kesicek ama fitil ve oksapar devam.1hafta önden gidiyor bebiş çok şüküreli ağzında kesin ben acdım ondan öyle ediyordu
![]()
Sağol canımMaşallahtatlı oğluşuna canım maşallah
![]()
Maşallah yaBizim ende 0,80 di![]()
Acaba ensenin kalınlığına göre cinsiyet tahmin ediliyo mu. Erkekler biraz daha kalın enseli oluyo sankiMaşallah kuzum. Sevindim.benim doktorum bişey dememişti. Şimdi konusunu görünce 0.80 az mı diye düşündüm
Bizde 13 haftayız, inşallah güzel günler göreceğiz inşallahMaşallah yaminicikler
limon kadarmış bu hafta 12. Haftada
![]()
AmiiinBizde 13 haftayız, inşallah güzel günler göreceğiz inşallah![]()