2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bunu önermişlerdi, çok güzel biraz fazla yağlı yine de göze alıp dışarı çıkmadan bile sürülür, bir de bebek yağını duş bitince sürüp üstüne su akıtmak güzel oluyor
Ben de bunu geçen hafta bir kere sürdüm denemek için cidden çok yağlı . Bayağı dökmek lazım galiba rahat yağlamak için zor dağıttım ben sıkıldım yaparken dün akşam da lieracı denedim onu da bol bol sürdüm o jel olduğundan kolay sürüldü. Gelcek haftadan itibaren düzenli sürerim heralde

Canım 3 Ağustos'tan itibaren yatıyordum, bu hafta artık doktor izin verdi, daha önce sadece doktor ve belki toplantım varsa ofise gidiyordum ağır ağır yürüyerek, çok zor geçti kanama alanı dün ilk defa bitti dedi, yürüyebilirsin dedi. Arkadaşımla buluştum o kadar iyi geldi ki sen de bi an önce iyileş inşallah çok zor bi dönem ama geçecek

Yatıyorum tabi sağa ama en çok sola yatıyorum hatda sabah kalkınca sol tarafım ağrıyor..bu bende düşük riski ilk haftalarda daha çok olduğu için hep alıştırdım kendimi.Sabah sabah hiç ilaç içmedim belki içsem bende olurum ama mesela vitamin d ve balık yağını içerken burnumu kapatıyorum elime bir şeker alıyorum çok zorlanıyorum kokudan

Ben 11.haftadan beri lierac kullanıyorum ama sanki uzun süreli nemlendirmiyor gibi geldi kafam karıştı

Sol sağ neresi rahat geliyorsa ayırmadan yatıyorum. Bugün sırt üstü bile uyandım

Bana da öyle geldi cilt hemen emdi sanki. Sonra hiç sürmemiş gibiydi sadece kokusu kaldıkokusu da soğuk çay gibi bi değişik ama rahatsız etmiyor :)
Aynen aynen Hindistan cevizi yağı sürmüştüm geçenlerde. Evde pehlivan gibi dolaştım. Leş gibi de koktu bir daha sürmem galiba

Aynen aynen Hindistan cevizi yağı sürmüştüm geçenlerde. Evde pehlivan gibi dolaştım. Leş gibi de koktu bir daha sürmem galiba
Anneme kardeşime dedim karnınız nasıl çocuktan sonra hiçbir şey yok dediler onların haberleri bile yokki şimdi krem ediyorlar karınaamaan dedim o zaman yapmıcam ben doktorumada unutdum sormaya

Başın sağolsun kuzum Allah yardımcın olsun en azından yakınında birileri var. Biz eşimle yalnızız herkes bize çok uzak. Sağolsun eşim yapıyor çoğu şeyi

Anneme kardeşime dedim karnınız nasıl çocuktan sonra hiçbir şey yok dediler onların haberleri bile yokki şimdi krem ediyorlar karınaamaan dedim o zaman yapmıcam ben doktorumada unutdum sormaya
Yine bir şeyler sürmeye başla kız çatır çatır çatlamayalım

Ya ben kokudan değil ilaç dilime değdiği an öğürme geliyor ben de çok zorlanıyorum zorla yutuyorum

Lierac beğendin mi alalım mı

Kızlar plasenta previa 2kez geçirdim bi tanesi marjinaldi yani rahim ağzını tam kapatmıyordur diğer hamileliğimde plasentam rahim ağzını tam kapatıyordu ve detaylı usg de konuldu tam tanısı dikkat edersem yukarı çıkabilir dedi dr ben bunun için prof ve perinatolojiye gidiyordum yüksek riskli gebeydim,doktorların hepsi 20.haftadan önce tanı konulamaz plasenta yer değişikliği yapabilir önceki haftalarda dediker ama şu bi gerçekti ben 13 ve 16 haftalarda da gittiğimde plasenta hep aşağıda yerleşimdeydi yani tanı konulmasada erken haftalarda belli etti kendini,yüksek ihtimalle çıkar bolca dinlenin zaten tam kapatmıyorsa çıkıyor yukarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…