2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Rabbim malum etmiş çok sevindim gönlüne göre olmasını inşallah hayırlı afiyetli uzun ömürlü olsun tosuncuk

Canım ben şuan bebiş küçük olduğu için yüz üstü hariç nasıl rahat edersem öyle yatıyorum ama ileriki haftalarda sola ve sağa yatmaya calisicam düz yatinca bebise kan akışı daha az oluyormuş

3 elti mi Allah kolaylık versin bacimmm dualarim seninle

Sağa yatmak iyi değil diye biliyordum ben de düzü bilmiyordum

Benim de üç gebeligimde hep rahim ağzını %60 gibi örtecek şekilde idi ilk gebeliğimde 20den sonra ikinci de 16-17 hafta gibi yukarı çıktı bunda da eski sezaryen yerime yakın ve rahmimi biraz örtüyormus ama hiç takmıyorum Allah'ın izniyle çıkar yukarıya buda haberleselim yine bu konuyla ilgili güncellemeleri kizceler

Kızlar size bir sır vermeliyim. Ben bugün biraz kola içtim. Çok canım istedi dayanamadım
Olur bazen,aramızda kalsın
Kızlar bugün doktora gittim ama bağırsaklarım da çok fazla gaz olduğu için bebeği görmekte zorlandı şurup verdi onun için bu sorunu yaşayan var mı
Peki çok gazı hissediyor muydun canım yani sıkıntın var mıydı
12+6 ile listeye daha önce eklenmediysem eklenmek isterim. Bugün cinsiyeti öğrendik, kızımız oluyor inş
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin kızınız
Kızlar merhaba, benim ciddi kasık ağrım var, sağ tarafta batma var, belimde çok ağrıyor. Acaba normal mi endişe etmeli miyim?
Bu haftalarda rahim büyüyor ve ortaya doğru çıkıyor ya normalmiş dinlen canım uzan biraz hafifliyor ben öyle yapmaya çalışıyorum,gün içinde ayakta çok kaldığım için ciddi ağrı oluyor ama sabahları rahat kalkıyorum dinlenince iyiyim

Kızlar tekrar tahlil yaptırdınız mı vitamin içenler özellikle yoksa doktorunuz yazdı mı öyle,ben şu an sadece folat kullanıyorum 12haftalık oldum o da bitti sayılır zafen,şimdi perşembe sabah devlete gidip tahlil isticrm yaparlar heralde haftaya kendi doktoruma gösteririm ona göre ilaç başlarız gerekirse diye düşünüyorum

ay asansör hemen bizim kapının yanında. Onu tamir ediyolarmış, ses bu kadar yakından grlince evdr biri var sandım nasıl uyandığımı bilmiyorum. O kadar ses var ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…