2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bebeğin ilk doğduğunda hiç bir bağışıklık sistemi yok düşünün.Büyükler o yüzden derler 40 gün diye.Çünkü bebeğin bağışıklık sistemi doğduktan sonra oluşmaya başlıyor.Bu sebeple yüzünden elinden öpülmez 40 gün çıkarılmaz ki şubat ya da martta doğacaklar.Anne içinde öyle.40 gün boyunca rahim ağzı açık kalır rahim küçülmeyi 40 gün sonra bitirir.Tabii ortalama bir süre bu.Bu sebeple anne de tüm enfeksiyonlara açık oluyor.40 günde iyileşme süresi tamamlanıyor.Ben dikkat etme taraftarıyım.Oğlumda da 32. Günde dışarı gezmeye çıkmıştık fakat oğlum mayıs ortası doğumluydu.Hava sıcaktı.Bakalım hayırlısıyla doğsun da

Ben ilk haftalarda verdim bir daha istemedi bende şaşırdım sadece dedi 3 hafta sonra sana kan ilacı yazıcam..şimdi vitamin d ve balık yağı kullanıyorum

Kız 9 ay kafam bile düzleştir sola yata yata nasıl becericemm ama uykuya dalınca vücut rahat ettiği pozisyona her türlü geçiyor ya acaba hamile destek yastığı mi alsakkk
Zaten uyurken illa ki dönüyoruz ama sol ve sağ yatarken bel ağrım artıyor ya

Kuzum zaten bu hafta itibariyle başka ilaçlara geçiliyor. Ben henüz tekrarlamadım ama tekrarlayacağım

Ah canım nasıl mutlu oldum olumlu yorumlara benimde 13.haftada rahim ağzına 2cm uzaklıktaydı doktor şuan bunu dikkate almıyorum dedi. Ben kendim sordum meraklılığımdan yoksa söylemeyekti de yakınlığını inşallah ikimizinde çıkar canım mutlaka buradan paylaşacağım. bu süreçte kendimi yormamaya genelde yatar pozisyonda dinlenmeye çalışıyorum

Bu yakınlık uzaklık nasıl ölçülüyor kuzum ultrasondan mı

Evet maalesef ülkemizde bu şekilde toplum baskısı çok çocuk yapıyorlar kız oluyor birde oğlun olsa tekrar tekrar deniyorlar yine kız yine kız eminim anneniz ve babanız da buna maruz kalmıştır. Allah herşeyin hayırlısını versin evladın da tabiki

İnşallah canım bende sabırla bekliyorum tam tanı konulmadı en son tam kapatmıyordu bakalım beklemedeyim. Allah yardımcımız olsun. teşekkür ederim bilgilendirme için.

Havalar çok soğuktu ve kocam çok pimpirikliydi ben de sadece hastaneye çıkmıştım bebekle .Bence böyle bir zorunluluk yok ama çok küçük ve hassas oldukları için insan tedirgin oluyor tabi anne için çok bunaltıcı

Evet ya benim zaten gaz sorunum var çıkartamiyorum bi kere hastahanelik olmuştum gaz yüzünden karnıma bir ağrı saplanmıştı ölüyorum sanmıştım

Ben ilk haftalarda verdim bir daha istemedi bende şaşırdım sadece dedi 3 hafta sonra sana kan ilacı yazıcam..şimdi vitamin d ve balık yağı kullanıyorum
Benimki de hiç istemedi ilk haftalar harici. Devlet Hastanesi'ne gitmeye de çok üşeniyorum

Ay ileride ortak bir noktada buluşma bile ayarlarız belki miniklerle
Bizim 2019 mart anneleri grubumuz var bir süre sonra WhatsApp grubuna geçmiştik hatta burdan banlanmiştik bu yüzden aramızda gruptan ayrılanlar oldu ama hala gorusuyoruz kalanlarla.yuz yüze buluşmalar da yaşandı birçok kez

Bu yakınlık uzaklık nasıl ölçülüyor kuzum ultrasondan mı
Evet canım ya ben meraklı gibi sordum aslında ne gerek varsa herşeyi de öğrenmemek gerekiyor
Ultrason kontrolünde pelesenta yerleşimim nerede diye sorarsan söyler canım. Aynen ölçüyor canım

Evet canım ya ben meraklı gibi sordum aslında ne gerek varsa herşeyi de öğrenmemek gerekiyor
Ultrason kontrolünde pelesenta yerleşimim nerede diye sorarsan söyler canım. Aynen ölçüyor canım
Aaaa hiç bilmiyordum. Bana sadece yeri iyi demişti doktor ben sormadım çünkü bilmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…