2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Benimde çocukluğum orda geçti ah ne güzeldi oralar. Aynen biliyor musun 13 haftada ilk defa canım birşey çekti oranın güveci evet çok sıra olurdu. Ne güzel zamanlarmış dimi
Çook çok güzel zamanlardı. Canın ilk defa bişey çekti bu fırsatı kaçırma kendini iyi hissettiğin zaman gidip ye canımm

Yok yok sormam kuzum. Zaten şu senklaj mı ne onu okudum az önce korktum Allah korusun
Onu bende okudum ya niye böyle şeyler okuyoruz ki biz. Hiçbir şey öğrenmesek daha mutlu olacağız ve hamileliğimiz daha güzel geçecek. kendime çook kızıyorum

Ben böyle düşünmüyorum gündüz çıkacağım akşam hava karardıktan sonra çıkmam. Kafayı yerim yoksa duramam öyle ben

Onu bende okudum ya niye böyle şeyler okuyoruz ki biz. Hiçbir şey öğrenmesek daha mutlu olacağız ve hamileliğimiz daha güzel geçecek. kendime çook kızıyorum
Ay bende ya . Serklajı yeni öğrendim bende kendi kendime dertlendimdi. Eşime de anlattım bayaa böyle böyle oluyormuş diye. Eşim de bu kadar şey bilmene gerek yok diyor. Üstüne vazife olmayan şeyleri araştırma diyor

Aynenn öyle kendini yoracak şeyler yapma çarşı pazar çok gezme demişti banada doktorum inşallah hayırlısı ile çıkarlar yukarıya güzel haberlerimizi paylasiriz

Bizimde 2016 Ekim anneleri gurubumuz var farklı illerdeyiz ama görüşmelerimiz oldu herkes ikinciyi dogurdu busene ben kalmıştım

Niqu gözün aydın grubumuzun erkek kız başabaş sanıyorum daha benimki belli değil haftaya ikili tarama var bakalim söylermi bilmem önceki ni erkenden söylemişti

Ben de. Eşim de çok kızıyor okuma diye. Cahillik mutluluk vallahi
Okuduğumu söylemiyorum söylesem çok kızar ama suratımın düştüğünü anlıyor sen yine ne okudun diyor. hiiiç diyip geçiştiriyorum. kesinlikle mutluluk canım diğer türlü stres sürekli yükleniyor..

Aslında çok doğru söylüyorlar biz resmen kendimize eziyet ediyoruz kuzumm. Ama ben merak ediyorum burada açılan bi başlık görüyorum dayanamıyorum. hem çok üzülüyorum hem de merakla okuyorum. he birde benim perinatolog doktorum sürekli yapıyor ve serklaj bitti serkajdan çıktım diye instada hikayede paylaşıyor bu ne diye de araştırmıştım. Allahım sen koru sen yaşatma

Kızlar ben tarama testlerini yaptırmadım. Ama doktor genel muayene de bebeğin ense kalınlığını ölçüyor mu yine onu merak ediyorum

ahahhaha ilk hazırlanmaya başladığım anda sürüyorum ben
Bi de onu deneyeyim bari Yaaaa çok güzel bu gruptan da aynı enerjiyi alıyorum. Sonumuz öyle olacak bence

Evham yapıyoruz işte. Bebeği kaybetme korkusundan oluyor Amin Allah korusun hepimizi,bebeklerimizi

Ben ilk haftalarda verdim bir daha istemedi bende şaşırdım sadece dedi 3 hafta sonra sana kan ilacı yazıcam..şimdi vitamin d ve balık yağı kullanıyorum
Ben asmde verdim kanları şimdi devlette kadındoğumdan randevu aldım orada isticem çünkü kendi gittiğim dr bi sıkıntı yoksa ilaç başlamayız dedi doğal beslen falan dedi ama d düşük benim onun için en azından verir heralde,perşembe randevum var bakalım usg girer miyim dr 1ay geçmeden sokmuyor usgye burda tabi sorun yoksa
Kuzum zaten bu hafta itibariyle başka ilaçlara geçiliyor. Ben henüz tekrarlamadım ama tekrarlayacağım
İşte tahliller de vitamin değerlerim düşük değilse vermeyecek dr galiba ama benim içim rahat eder mi bilmem,d düşük zaten de
Evet ya benim zaten gaz sorunum var çıkartamiyorum bi kere hastahanelik olmuştum gaz yüzünden karnıma bir ağrı saplanmıştı ölüyorum sanmıştım
Benim de hastanelik olmuşluğum varo ağrı fena ya şimdi de yaşıyorum ben de senin gibi
Bizimde 2014 haziran annelerimiz vardı sorma hepimiz banlanmıştık sonra içimizden bi arkadaş kurucuyla görüştü geri geldikderken wp hala görüşüyoruz çok kere buluşmalar yaptık,sonra 2020 ağustos annelerindeydik ordan da çok görüştüklerimiz grup kurduk şu an aktif görüşüyoruz halaburadaki dostluklar bi başka oluyor aynı şeyleri yaşayan anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…