Benimde çocukluğum orda geçti ah ne güzeldi oralar. Aynen biliyor musun 13 haftada ilk defa canım birşey çekti oranın güveci evet çok sıra olurdu. Ne güzel zamanlarmış dimi
Onu bende okudum ya niye böyle şeyler okuyoruz ki biz. Hiçbir şey öğrenmesek daha mutlu olacağız ve hamileliğimiz daha güzel geçecek. kendime çook kızıyorum
Arkadaşlar birsey soracağım. Şimdi dün eltim diyor ki 40 gün bebek anne dışarı çıkmaz. Sizce doğru mu ne düşünüyorsunuz ? İnşallah o zamanları bir görelim tabikide. Hiç birimiz çıkmadık sadece hasteneye kontrole gittik diyor. Evet onlar hiç çıkmıyor biliyorum ama böyle düşünmüyorum sizce ?
Onu bende okudum ya niye böyle şeyler okuyoruz ki biz. Hiçbir şey öğrenmesek daha mutlu olacağız ve hamileliğimiz daha güzel geçecek. kendime çook kızıyorum
Ay bende ya . Serklajı yeni öğrendim bende kendi kendime dertlendimdi. Eşime de anlattım bayaa böyle böyle oluyormuş diye. Eşim de bu kadar şey bilmene gerek yok diyor. Üstüne vazife olmayan şeyleri araştırma diyor
Ah canım nasıl mutlu oldum olumlu yorumlara benimde 13.haftada rahim ağzına 2cm uzaklıktaydı doktor şuan bunu dikkate almıyorum dedi. Ben kendim sordum meraklılığımdan yoksa söylemeyekti de yakınlığını inşallah ikimizinde çıkar canım mutlaka buradan paylaşacağım. bu süreçte kendimi yormamaya genelde yatar pozisyonda dinlenmeye çalışıyorum
Aynenn öyle kendini yoracak şeyler yapma çarşı pazar çok gezme demişti banada doktorum inşallah hayırlısı ile çıkarlar yukarıya güzel haberlerimizi paylasiriz
Bizim 2019 mart anneleri grubumuz var bir süre sonra WhatsApp grubuna geçmiştik hatta burdan banlanmiştik bu yüzden aramızda gruptan ayrılanlar oldu ama hala gorusuyoruz kalanlarla.yuz yüze buluşmalar da yaşandı birçok kez
Niqu
gözün aydın grubumuzun erkek kız başabaş sanıyorum daha benimki belli değil haftaya ikili tarama var bakalim söylermi bilmem önceki ni erkenden söylemişti
Okuduğumu söylemiyorum söylesem çok kızar ama suratımın düştüğünü anlıyor sen yine ne okudun diyor. hiiiç diyip geçiştiriyorum. kesinlikle mutluluk canım diğer türlü stres sürekli yükleniyor..
Ay bende ya . Serklajı yeni öğrendim bende kendi kendime dertlendimdi. Eşime de anlattım bayaa böyle böyle oluyormuş diye. Eşim de bu kadar şey bilmene gerek yok diyor. Üstüne vazife olmayan şeyleri araştırma diyor
Aslında çok doğru söylüyorlar biz resmen kendimize eziyet ediyoruz kuzumm. Ama ben merak ediyorum burada açılan bi başlık görüyorum dayanamıyorum. hem çok üzülüyorum hem de merakla okuyorum. he birde benim perinatolog doktorum sürekli yapıyor ve serklaj bitti serkajdan çıktım diye instada hikayede paylaşıyor bu ne diye de araştırmıştım. Allahım sen koru sen yaşatma
Bizim 2019 mart anneleri grubumuz var bir süre sonra WhatsApp grubuna geçmiştik hatta burdan banlanmiştik bu yüzden aramızda gruptan ayrılanlar oldu ama hala gorusuyoruz kalanlarla.yuz yüze buluşmalar da yaşandı birçok kez
Aslında çok doğru söylüyorlar biz resmen kendimize eziyet ediyoruz kuzumm. Ama ben merak ediyorum burada açılan bi başlık görüyorum dayanamıyorum. hem çok üzülüyorum hem de merakla okuyorum. he birde benim perinatolog doktorum sürekli yapıyor ve serklaj bitti serkajdan çıktım diye instada hikayede paylaşıyor bu ne diye de araştırmıştım. Allahım sen koru sen yaşatma
Okuduğumu söylemiyorum söylesem çok kızar ama suratımın düştüğünü anlıyor sen yine ne okudun diyor. hiiiç diyip geçiştiriyorum. kesinlikle mutluluk canım diğer türlü stres sürekli yükleniyor..
Ben ilk haftalarda verdim bir daha istemedi bende şaşırdım sadece dedi 3 hafta sonra sana kan ilacı yazıcam..şimdi vitamin d ve balık yağı kullanıyorum
Ben asmde verdim kanları şimdi devlette kadındoğumdan randevu aldım orada isticem çünkü kendi gittiğim dr bi sıkıntı yoksa ilaç başlamayız dedi doğal beslen falan dedi ama d düşük benim onun için en azından verir heralde,perşembe randevum var bakalım usg girer miyim dr 1ay geçmeden sokmuyor usgye burda tabi sorun yoksa
Bizimde 2014 haziran annelerimiz vardı sorma hepimiz banlanmıştık sonra içimizden bi arkadaş kurucuyla görüştü geri geldikderken wp hala görüşüyoruz çok kere buluşmalar yaptık,sonra 2020 ağustos annelerindeydik ordan da çok görüştüklerimiz grup kurduk şu an aktif görüşüyoruz halaburadaki dostluklar bi başka oluyor aynı şeyleri yaşayan anneler