- 16 Mart 2022
- 3.314
- 3.276
- 83
- 33
Ölçer canım 11-14 haftalar arası muayenede gittiğinde ense ölçüsünü de sor ultrasonla bakılırken. Doktor normal görürse kendi kendine söyleme gereği duymuyor bazen. Burnunu da sor .Kızlar ben tarama testlerini yaptırmadım. Ama doktor genel muayene de bebeğin ense kalınlığını ölçüyor mu yine onu merak ediyorum
Sağol canım.Evet sanki başabaş gidiyor.İn şa Allah sende öğrenirsinNiqu gözün aydın grubumuzun erkek kız başabaş sanıyorum daha benimki belli değil haftaya ikili tarama var bakalim söylermi bilmem önceki ni erkenden söylemişti
11. Haftada gittik en son sadece boyunu ölçtü bu cuma günü gideceğim 15 haftalıkkenÖlçer canım 11-14 haftalar arası muayenede gittiğinde ense ölçüsünü de sor ultrasonla bakılırken. Doktor normal görürse kendi kendine söyleme gereği duymuyor bazen. Burnunu da sor .
Ay şimdi baktım ultrason kağıdına da benim çocuğun burnu görünmüyorÖlçer canım 11-14 haftalar arası muayenede gittiğinde ense ölçüsünü de sor ultrasonla bakılırken. Doktor normal görürse kendi kendine söyleme gereği duymuyor bazen. Burnunu da sor .
Cm sayısı söylemediyse demekki normal görmüş canım11. Haftada gittik en son sadece boyunu ölçtü bu cuma günü gideceğim 15 haftalıkken
Fenalar fenaaa.. benimkini asla kandıramazsın.Benimki de anlıyoryine ne araştırıyorsun diyor
Muayeneden sonra testlerden bahsetti işte kararı bize bıraktı. Doğduğunda hastalıklı olursa pişman olur musunuz diye sordu. Yada yaptırıp riskli çıkarsa gebeliğinde üzüntü duyarsın hibi konuştuCm sayısı söylemediyse demekki normal görmüş canımriskli olsa belirtirdi.
Yok yani değerlere göre vitamin yazmalı tabi benim mesela vitamin d gebelikten önce güzeldi gebe kaldım bir an düştü doğal beslensek bile o vitaminleri almak mümkün diğilBen asmde verdim kanları şimdi devlette kadındoğumdan randevu aldım orada isticem çünkü kendi gittiğim dr bi sıkıntı yoksa ilaç başlamayız dedi doğal beslen falan dedi ama d düşük benim onun için en azından verir heralde,perşembe randevum var bakalım usg girer miyim dr 1ay geçmeden sokmuyor usgye burda tabi sorun yoksa
İşte tahliller de vitamin değerlerim düşük değilse vermeyecek dr galiba ama benim içim rahat eder mi bilmem,d düşük zaten de
Benim de hastanelik olmuşluğum varo ağrı fena ya şimdi de yaşıyorum ben de senin gibi
Bizimde 2014 haziran annelerimiz vardı sorma hepimiz banlanmıştık sonra içimizden bi arkadaş kurucuyla görüştü geri geldikderken wp hala görüşüyoruz çok kere buluşmalar yaptık,sonra 2020 ağustos annelerindeydik ordan da çok görüştüklerimiz grup kurduk şu an aktif görüşüyoruz hala buradaki dostluklar bi başka oluyor aynı şeyleri yaşayan anneler
Ben de çoğunu söylemiyorum . Ama ya ağlıyorum ya gergin oluyorum o da yine ne okudun diyor . Söylemeyince arama geçmişime bakıyor. Bazen siliyorum hatta görmesin diyeOkuduğumu söylemiyorum söylesem çok kızar ama suratımın düştüğünü anlıyor sen yine ne okudun diyor.hiiiç diyip geçiştiriyorum. kesinlikle mutluluk canım diğer türlü stres sürekli yükleniyor..
Doktorun aldığı görüntüden de görünmeyeniliyor .orda burun kemiği görmüşse normal diyor doktorAy şimdi baktım ultrason kağıdına da benim çocuğun burnu görünmüyor
Ya gerçekten sende şuan kendimi gördüm.Ben de çoğunu söylemiyorum . Ama ya ağlıyorum ya gergin oluyorum o da yine ne okudun diyor . Söylemeyince arama geçmişime bakıyor. Bazen siliyorum hatta görmesin diye
Doğalla olmuyor d zaten de bakalım riskli gebeliğe gidiyorum normalde o ne verecek,devletteki zaten standart veriyormuş herkeseYok yani değerlere göre vitamin yazmalı tabi benim mesela vitamin d gebelikten önce güzeldi gebe kaldım bir an düştü doğal beslensek bile o vitaminleri almak mümkün diğil
Ay bebeğim kolik olmasın ya çok korkuyorum inşallah sorun olmaz onaBen asmde verdim kanları şimdi devlette kadındoğumdan randevu aldım orada isticem çünkü kendi gittiğim dr bi sıkıntı yoksa ilaç başlamayız dedi doğal beslen falan dedi ama d düşük benim onun için en azından verir heralde,perşembe randevum var bakalım usg girer miyim dr 1ay geçmeden sokmuyor usgye burda tabi sorun yoksa
İşte tahliller de vitamin değerlerim düşük değilse vermeyecek dr galiba ama benim içim rahat eder mi bilmem,d düşük zaten de
Benim de hastanelik olmuşluğum varo ağrı fena ya şimdi de yaşıyorum ben de senin gibi
Bizimde 2014 haziran annelerimiz vardı sorma hepimiz banlanmıştık sonra içimizden bi arkadaş kurucuyla görüştü geri geldikderken wp hala görüşüyoruz çok kere buluşmalar yaptık,sonra 2020 ağustos annelerindeydik ordan da çok görüştüklerimiz grup kurduk şu an aktif görüşüyoruz hala buradaki dostluklar bi başka oluyor aynı şeyleri yaşayan anneler
Aynen öyle canım,Çook çok güzel zamanlardı. Canın ilk defa bişey çekti bu fırsatı kaçırma kendini iyi hissettiğin zaman gidip ye canımm
Ay kız aynıYa gerçekten sende şuan kendimi gördüm.sadece benim ki mi bu kadar beni takip ediyor diyordum. Mesela burada sizinle konuşuyorum haftasonu tabi birlikteyiz kim o kiminle yazışıyorsun ne bakıyorsun sürekli takibindeyim. En sonunda söyledim de sustu. Ama geçmişi siliyorum çünkü yazdıklarımı okuma ihtimali yüksek. zaten hamilelik hormonları beni benden alıyor bide onunla uğraşıyorum
Ya bişey diyim mi gerçekten burası, siz olmasanız ben belkide evde bu kadar rahat edemezdim çünkü sizinle sohbet ediyorum bana çok iyi geliyor. Evde yalnızım kendi kendimi dinliyorum. İyi ki burası var iyiki varsınız. Evet keşke kötü şeyler olmasa kötü deneyimleri okumasak ama olumsuz deneyimleri görmemeye çalışıyorum sadece şu gruba girip sizlerle konuşmak beni motive ediyorAy kız aynıharbiden bi de bizi uğraştırıyolar zaten canımız burnumuzda . Ben yazarken yakalandım birkaç defa o da soruyor. Okuyacaktı okutmadım . Beni doktora da şikayet etti geçen. . Siz de söyleyin girmesin öyle sitelere kötü etkileniyor diyor. Kötü şeyler okumasam burası bana çok iyi geliyor
Tek vitamin d diğil başka değerleride doğal yolla kısa sürede mümkün diğil birde +gebeyiz mide bulantıları oluyor her şey yiyemiyorum ondan vitamin kullanmak şartDoğalla olmuyor d zaten de bakalım riskli gebeliğe gidiyorum normalde o ne verecek,devletteki zaten standart veriyormuş herkese
Ben gündemdeki başlıkları artık hiç takip etmiyorum.Oradaki konular biraz kötü etkileyebiliyor .Direkt bizim kendi grubumuza giriyorum ve cidden aşırı keyif alıyorumYa bişey diyim mi gerçekten burası, siz olmasanız ben belkide evde bu kadar rahat edemezdim çünkü sizinle sohbet ediyorum bana çok iyi geliyor. Evde yalnızım kendi kendimi dinliyorum. İyi ki burası var iyiki varsınız. Evet keşke kötü şeyler olmasa kötü deneyimleri okumasak ama olumsuz deneyimleri görmemeye çalışıyorum sadece şu gruba girip sizlerle konuşmak beni motive ediyor
Bi de benim doğum allah kısmet ederse şubat sonu mart başı yüksek ihtimal sezeryan düşünüyorum şubat sonu olacak ama ben bu grubu daha çok sevdimmmm
Ya ben bebiş kıyafetlerinde kaliteli, güzel markaları hiç bilmiyorumKızlar trendyolda chakra da indirim var bebek tulumları falan çok kaliteli oluyormuşözellikle cinsiyetçi şeyler daha fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?