2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar ben tarama testlerini yaptırmadım. Ama doktor genel muayene de bebeğin ense kalınlığını ölçüyor mu yine onu merak ediyorum
Ölçer canım 11-14 haftalar arası muayenede gittiğinde ense ölçüsünü de sor ultrasonla bakılırken. Doktor normal görürse kendi kendine söyleme gereği duymuyor bazen. Burnunu da sor .

Ölçer canım 11-14 haftalar arası muayenede gittiğinde ense ölçüsünü de sor ultrasonla bakılırken. Doktor normal görürse kendi kendine söyleme gereği duymuyor bazen. Burnunu da sor .
11. Haftada gittik en son sadece boyunu ölçtü bu cuma günü gideceğim 15 haftalıkken

Ay şimdi baktım ultrason kağıdına da benim çocuğun burnu görünmüyor

Cm sayısı söylemediyse demekki normal görmüş canımriskli olsa belirtirdi.
Muayeneden sonra testlerden bahsetti işte kararı bize bıraktı. Doğduğunda hastalıklı olursa pişman olur musunuz diye sordu. Yada yaptırıp riskli çıkarsa gebeliğinde üzüntü duyarsın hibi konuştu

Yok yani değerlere göre vitamin yazmalı tabi benim mesela vitamin d gebelikten önce güzeldi gebe kaldım bir an düştü doğal beslensek bile o vitaminleri almak mümkün diğil

Ben de çoğunu söylemiyorum . Ama ya ağlıyorum ya gergin oluyorum o da yine ne okudun diyor . Söylemeyince arama geçmişime bakıyor. Bazen siliyorum hatta görmesin diye

Ben de çoğunu söylemiyorum . Ama ya ağlıyorum ya gergin oluyorum o da yine ne okudun diyor . Söylemeyince arama geçmişime bakıyor. Bazen siliyorum hatta görmesin diye
Ya gerçekten sende şuan kendimi gördüm. sadece benim ki mi bu kadar beni takip ediyor diyordum. Mesela burada sizinle konuşuyorum haftasonu tabi birlikteyiz kim o kiminle yazışıyorsun ne bakıyorsun sürekli takibindeyim. En sonunda söyledim de sustu. Ama geçmişi siliyorum çünkü yazdıklarımı okuma ihtimali yüksek. zaten hamilelik hormonları beni benden alıyor bide onunla uğraşıyorum

Yok yani değerlere göre vitamin yazmalı tabi benim mesela vitamin d gebelikten önce güzeldi gebe kaldım bir an düştü doğal beslensek bile o vitaminleri almak mümkün diğil
Doğalla olmuyor d zaten de bakalım riskli gebeliğe gidiyorum normalde o ne verecek,devletteki zaten standart veriyormuş herkese

Ay bebeğim kolik olmasın ya çok korkuyorum inşallah sorun olmaz ona

Ay kız aynı harbiden bi de bizi uğraştırıyolar zaten canımız burnumuzda . Ben yazarken yakalandım birkaç defa o da soruyor. Okuyacaktı okutmadım . Beni doktora da şikayet etti geçen. . Siz de söyleyin girmesin öyle sitelere kötü etkileniyor diyor. Kötü şeyler okumasam burası bana çok iyi geliyor

Ya bişey diyim mi gerçekten burası, siz olmasanız ben belkide evde bu kadar rahat edemezdim çünkü sizinle sohbet ediyorum bana çok iyi geliyor. Evde yalnızım kendi kendimi dinliyorum. İyi ki burası var iyiki varsınız. Evet keşke kötü şeyler olmasa kötü deneyimleri okumasak ama olumsuz deneyimleri görmemeye çalışıyorum sadece şu gruba girip sizlerle konuşmak beni motive ediyor
Bi de benim doğum allah kısmet ederse şubat sonu mart başı yüksek ihtimal sezeryan düşünüyorum şubat sonu olacak ama ben bu grubu daha çok sevdimmmm

Günaydın canlar, ben bugün bol hapşuruk ile uyandım sanırım grip oluyorum veya alerjim de artmış olabilir, ama biraz da şiddetli hapşuran biriyim yaaa sabahtan beri tam hapşurcam oturuyorum göbeğimi tutuyorum biraz korkuyorum sanırım da az yavaş hapşurabilmeyi beceremiyorum hep öyleydim babamda öyleydi ona çekmişim galiba

Doğalla olmuyor d zaten de bakalım riskli gebeliğe gidiyorum normalde o ne verecek,devletteki zaten standart veriyormuş herkese
Tek vitamin d diğil başka değerleride doğal yolla kısa sürede mümkün diğil birde +gebeyiz mide bulantıları oluyor her şey yiyemiyorum ondan vitamin kullanmak şart

Ben gündemdeki başlıkları artık hiç takip etmiyorum.Oradaki konular biraz kötü etkileyebiliyor .Direkt bizim kendi grubumuza giriyorum ve cidden aşırı keyif alıyorum yani 1 gün girmesem eksikliğini bi hayli hissederim benim de muhtemelen şubat sonu olacak doğum ama hiç umrumda değil valla. Burası daha keyifli bu arada benim eşim de başta hiç istemiyordu buraya girmemi. Hatta bu ne böyle chat sitesi gibi , ya erkek varsa nereden anlycan falan diyordu şimdi artık sadece hamişlerle sohbet ettiğimi gördüğü için bir şey demiyor. Alıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…