2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Evet biz hafta olarak çok yakın gidiyoruz. Hala cinsiyetini öğrenmedin dimi senin kızın olacak gibi hissediyorum.
Bende öyle burada sohbet etmek çok keyifli çünkü hepimiz aynı yolun içindeyiz chat sitesi hehehe tatlı bi bakış açısı o da haklı kendine göre bende olsam eşime ne alaka kiminle konuşuyorsun derdim

Hepimiz hamileyiz birbirimizin halinden anca yine biz anlarız ben buraya artık Instagram'dan falan daha çok giriyorum. benim doğumum 21 Mart gözüküyor erken olursa yine şubata kadar gelemez heralde ama yine de belli olmaz bana da çok iyi geliyor burda sıkıntımı sevincimi paylaşmak .

Kızlarrr daha önce de sordum ama hiç mi yaşayan yok benim göğsümün ucu hem çok büyüdü hem de yara oldu çok acıyor ne alaka ki kimse yaşamıyor mu böyle bir şey internetten araştırdım böyle bir şey bulamadım

Kuzum ben sana yazdım görmedin sanırım büyümeyi büyüdü ama yara olmamış

amin gerçekten çok kötü bu durum

Evet kuzum çünkü beni sizden başka kimse anlamıyor hele kv ve kp hiç anlamıyor bana sinir geliyor iyiki varsınız eşim de hep destek sağolsun bitanecimdir o instagramı bende unuttum artık aa diyorum kaç saat oldu girmemişim kk de bizim grup candır

Ay bebeğim kolik olmasın ya çok korkuyorum inşallah sorun olmaz ona
İnşallh olmaz olmasın hiçbir bebek olmasın aminnnn2çocuğum da gazlıydı ama 1tanesi kolik dehşet günler geceler yaşattı kendine ve bize,3 evladım var benim

Benim oglumdan kalma bir sürü bebeklik zıbın kıayfet müslim örtü filan var sadece baz altından çıkartıp bakmam lazım. Bu arada dün dayanamadım sleepy 1 numara bez sipariş ettim indirimdeydi 1 ve 2 numara birer paket ettim tanesi 1.90 TL geldi iyi oldu

Bunu ilk defa duyuyorum neden sağa yatılmıyormuş ya ben her türlü yatıyorum yüzüstü hariç

Kız yaşıyor yaşıyor benimkide büyüdü tam uç noktası küçük bi yara desem değil bi ufak parça işte koparttımama ben oğlumu emziriyordum onu bıraktıktan sonrada memeler sapıttı Allah göbeğimden alıp memeye veriyo bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…