Kızlar annem bana demişti ki erkekse göğüs ucu koyulaşıyor kız da olmuyor. Ben öyle tecrübe ettim dedi. Erkek olanlar var ki bir koyulaşma? Ona göre kendime yorcam
Kızlar annem bana demişti ki erkekse göğüs ucu koyulaşıyor kız da olmuyor. Ben öyle tecrübe ettim dedi. Erkek olanlar var ki bir koyulaşma? Ona göre kendime yorcam
Benim oglumdan kalma bir sürü bebeklik zıbın kıayfet müslim örtü filan var sadece baz altından çıkartıp bakmam lazım. Bu arada dün dayanamadım sleepy 1 numara bez sipariş ettim indirimdeydi 1 ve 2 numara birer paket ettim tanesi 1.90 TL geldi iyi oldu
Sleepyden memnun muydun ya çok dar bi bez ben memnun kalamadım ondan almak istedim hep aldım ama dardı işte belki yeni doğanda daha iyi olur tabi iyi yapmışsın alınmış alınmıştır,benim çocuklardan da baya bir şey kaldı ama ben her şeyleri dağıttım önemli şeyleri özellikle bir daha çocuk yapmayız diye,hatıra sakladığım tulumlar zıbınlar battaniyeler var işte
Kız yaşıyor yaşıyor benimkide büyüdü tam uç noktası küçük bi yara desem değil bi ufak parça işte koparttımama ben oğlumu emziriyordum onu bıraktıktan sonrada memeler sapıttı Allah göbeğimden alıp memeye veriyo bu ara
Sleepyden memnun muydun ya çok dar bi bez ben memnun kalamadım ondan almak istedim hep aldım ama dardı işte belki yeni doğanda daha iyi olur tabi iyi yapmışsın alınmış alınmıştır,benim çocuklardan da baya bir şey kaldı ama ben her şeyleri dağıttım önemli şeyleri özellikle bir daha çocuk yapmayız diye,hatıra sakladığım tulumlar zıbınlar battaniyeler var işte
Evet sleepy kücük bir bez ama benim oglumda hiç sızdırma pişik gibi şikayetler yapmamıştı inşallah bu bebekte de sleepy bio natürel kullanmak istiyorum zaten çok değil birer paket aldım malum herşeyin fiyatı çok artıyor elimde dursun dedim
Koparma canım doğal yağ falan sür yumuşayıp kendi düşer ya da düşmesin farketmez biliyorum o kabuğu benben esmerim benim çok karardı hele doğumdan sonra falan o uç kısmı tanıyamıyor insan neyse zamanı var yavaş yavaş konuşuruz onları da
Ben 12. Haftada 2li tarama için gittiğimde Doktorum tecrübesine dayanarak %97 erkek dedi.Daha sonrasında Nipt yaptırdığım için orada da doğrulandı erkek olduğu
Koparma canım doğal yağ falan sür yumuşayıp kendi düşer ya da düşmesin farketmez biliyorum o kabuğu benben esmerim benim çok karardı hele doğumdan sonra falan o uç kısmı tanıyamıyor insan neyse zamanı var yavaş yavaş konuşuruz onları da
Ben beyaz tenliyim ama benim de çok karardı sanki bana ait değillermiş gibi geliyor sahiplenemedim tövbe yarabbim neyse koparmayayım biraz daha bekleyeyim belki kendi düşer
Ben ilk gebeliğimde çok korkmuştum çatlak olurum filan zayıfım kilo alıyorum diye ama hiç olmadı kremde kullanmadım sadece karnım çıkmaya başladıktan sonra hakiki Zeytinyağı sürdüm karnıma kasıklarıma az az etkisi oldu mu bilmiyorum bunda da yaparım belki karnım büyüyünce
Biraz şiddetli hapşurunca bir şey olur mu yaaa, kibar hapşuramiyorum hiç yaaa ayy sabah bir hapşurdum sonra diyorum ki annecimm özür dilerim korktuysan
İnşallh olmaz olmasın hiçbir bebek olmasın aminnnn2çocuğum da gazlıydı ama 1tanesi kolik dehşet günler geceler yaşattı kendine ve bize,3 evladım var benim
Kızlarrr daha önce de sordum ama hiç mi yaşayan yok benim göğsümün ucu hem çok büyüdü hem de yara oldu çok acıyor ne alaka ki kimse yaşamıyor mu böyle bir şey internetten araştırdım böyle bir şey bulamadım
Canım benim yara değil ama ucu böyle kabuğumda sarımsı bir şey var oldukça koparıyorum yine kabul bağlar gibi sarımsı oluyor o ne bilmiyorum ciddiye hiç almadım hamilelikte normaldir diye düşündüm ama yara inanılmaz bir acı durumu yok bende
Evet biz hafta olarak çok yakın gidiyoruz. Hala cinsiyetini öğrenmedin dimi senin kızın olacak gibi hissediyorum.
Bende öyle burada sohbet etmek çok keyifli çünkü hepimiz aynı yolun içindeyiz chat sitesi hehehe tatlı bi bakış açısı o da haklı kendine göre bende olsam eşime ne alaka kiminle konuşuyorsun derdim