Canım benim yara değil ama ucu böyle kabuğumda sarımsı bir şey var oldukça koparıyorum yine kabul bağlar gibi sarımsı oluyor o ne bilmiyorum ciddiye hiç almadım hamilelikte normaldir diye düşündüm ama yara inanılmaz bir acı durumu yok bende
O bende de var kuzum ama bende ne o kadar koyulaşma oldu ne de ağrı, benim zaten gebelikten önce göğüslerim büyüktü şimdi biraz daha büyüdüler o kadar ama uçlari sarımsı şeyler var, ben kantaronlu çatlak krem var güvendiğim bir siteden aldım hemde doğal onu kullanmayı düşünüyorum, hem göbeğime hemde göğüs uçlarima
O bende de var kuzum ama bende ne o kadar koyulaşma oldu ne de ağrı, benim zaten gebelikten önce göğüslerim büyüktü şimdi biraz daha büyüdüler o kadar ama uçlari sarımsı şeyler var, ben kantaronlu çatlak krem var güvendiğim bir siteden aldım hemde doğal onu kullanmayı düşünüyorum, hem göbeğime hemde göğüs uçlarima
Ağrı acı sızı hiç olmadı regliyken de olmazdı şimdi de yok sadece damarlaştıılar bir tık büyüdüler bir de sadece ucu koyu sarımsı o kabuklanma var ama o sarımsı kabuktan bir şey olur mu ki ben hiç bir şey sürmüyorum rahatsız etmiyor diye
3-4 lt içiyorum ben öğlene kadar 1.5 lt içiyorum öğleden akşama 1.5 lt daha birmiş oluyor kesin 3 lt içiyorum sonrası keyfime kalıyor susarsam içiyorum yudum yudum ama doktorum bana 3 lt kesin iç bebeğin kesesini iyi besler su demişti
Biraz şiddetli hapşurunca bir şey olur mu yaaa, kibar hapşuramiyorum hiç yaaa ayy sabah bir hapşurdum sonra diyorum ki annecimm özür dilerim korktuysan
Canım benim yara değil ama ucu böyle kabuğumda sarımsı bir şey var oldukça koparıyorum yine kabul bağlar gibi sarımsı oluyor o ne bilmiyorum ciddiye hiç almadım hamilelikte normaldir diye düşündüm ama yara inanılmaz bir acı durumu yok bende
Neyse en azından herkeste farklı bir şeyler var ama illa ki bir şey var demek ki normal herhalde herkesin farklı şekilde oluyor bir süre daha bekleyeyim bakalım olmadı göğüs ucu kremi vs kullanırım
Aç karnına olduğunda mide bulanıyor maalesef ben 3 litre içiyorum ama bir ara çok bulantım olduğu için o sıra azaltmıştım ama yemeklerin yanında rahat içiyorum onun dışında sade içtiğim zaman yudum yudum 1 bardağı 1 saatte içtiğim bile oluyor ama yine de içiyorum idrar yolu enfeksiyonundan korkuyorum el mahkum
Aç karnına olduğunda mide bulanıyor maalesef ben 3 litre içiyorum ama bir ara çok bulantım olduğu için o sıra azaltmıştım ama yemeklerin yanında rahat içiyorum onun dışında sade içtiğim zaman yudum yudum 1 bardağı 1 saatte içtiğim bile oluyor ama yine de içiyorum idrar yolu enfeksiyonundan korkuyorum el mahkum
Merhaba teşekkür ederim, benim doktorum genoksu önerdi. Doktoruma güvenip genoksta yaptırdım. Ücretini bilmiyorum çünkü içinde sma tasıyıcılıgı var mı yok mu onada bakıldı. Toplam bir fiyat çıktı. Eşim ilgilendi. Dolar kuru üzerinden yapılıyor o günkü kura göre. 5 iş gününde sonuç geldi.
Ben ilk gebeliğimde çok korkmuştum çatlak olurum filan zayıfım kilo alıyorum diye ama hiç olmadı kremde kullanmadım sadece karnım çıkmaya başladıktan sonra hakiki Zeytinyağı sürdüm karnıma kasıklarıma az az etkisi oldu mu bilmiyorum bunda da yaparım belki karnım büyüyünce