2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ay evet ya çok zor bende sürekli yanimda bardak bulunduruyorum bitirmeye çalışıyorum zor da olsa midem bulansa da mecburen
Yanınızda motivasyon su şişesi ya da büyük bardak ile dolaşıyorum ama bende yudum yudum sık sık içiyorum suyu şişenin pipetiyle içince daha iyi geliyor bana denenebilir

Yanınızda motivasyon su şişesi ya da büyük bardak ile dolaşıyorum ama bende yudum yudum sık sık içiyorum suyu şişenin pipetiyle içince daha iyi geliyor bana denenebilir
İçecekleri sürekli pipetle tüketmek gaz sorununa yol açıyormuş bende bu durumdan muzdarip olduğum için maalesef bence sizde sürekli onunla tüketim yapmayın

canım göğüs ucunda değilde göğüs kenarlarında koyulaşma oldu.
bende koyulaşma oldu ve baya bi büyüdüler ama daha cinsiyet öğrenmedik öğrenince ben yazarımmm
Kızım da var oğlum da hepsinde ucu karardı
Ben resmen koyu, normalde hiç koyu değildir
bende var koyulasma ve erkek :)
Benim göğüs çevresi değil göğüs ucu koyulaştı
Ayy benim değişmedi sanki Kızlar rengi. Hemen herkesin değişmiş benim neden değişmedi ki. Eve gidince inceleyeceğim

Kızlar günlük kaç litre su içiyorsunuz ben çok zorlanıyorum ya önceden böyle değildim su içince midem bulanıyor yok mu bunun bir çözümü
En az 3 litre içemeye çalışıyorum ama mesela bu saat oldu 1 litre anca içtim çünkü midem bulanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…