O kadar sinirlendim ki elim ayağım titredi, çok korkuyorum zaten bebeğime birsey olacak diye aylardır yatıyorum yatmaktan artık her yerim ağırıyım birde bizzat biliyorlar bu durumu aynı sitede oturuyoruz. Ben onun çocuklarını bir kere paylaşmadım, Resmen bilerek yaptı. Çünkü biliyor paylaşmak istemediğimi benim asıl sinir eden bu
Canım öyle haklısın ki hepimiz sakınıyoruz. Eltinin yaptığı gerçekten hadsizce. Hamilelik sürecin zaten çok hassas ve o da en başından beri senin sürecinin içerisinde. Senin gibi bende olsam yaptığında art niyer ararım.
Canım öyle haklısın ki hepimiz sakınıyoruz. Eltinin yaptığı gerçekten hadsizce. Hamilelik sürecin zaten çok hassas ve o da en başından beri senin sürecinin içerisinde. Senin gibi bende olsam yaptığında art niyer ararım.
Canım gerçekten bir an storyi görünce başımda aşağıya sular döküldü. Hayır ben başlattıktan sonra paylaşsa yine birsey demem, Ama bu konuda hassas olduğumu biliyor. Şuan foto koymak istemediğimi de bizzat biliyor.
Kızlar lütfen bana akıl verin ben mi çok sinirliyim, anlamadım. Eltim ınstagrama foto atıyor bebeğe aldığı birseyi beni etiketliyor bebiş geliyor diye yazıyor. Daha ben sosyal medyaya birsey atmadım. Kaldırır mısın dedim biliyorsun korkuyorum dedim. Aman sanki kimsenin çocuğu yok mu diyor. Bende sinirlendim. Herkesin çocuğu var elbette ama bana özel olan birsey bu ben daha atmadan sen nasıl atarsın dedim. Gerçekten çok sinirlendim. Biliyor bide benim sakındığımı. Kv atsın ne olacak ama diyor çok sinirlendin gerek yok diyor. Teyzem şimdi bana bakıyor oda kv neden saygı duymuyorsunuz koyulmasını istemiyor bu kadar basit dedi. Sizce abarttım mı? Tepkimde
Canım gerçekten bir an storyi görünce başımda aşağıya sular döküldü. Hayır ben başlattıktan sonra paylaşsa yine birsey demem, Ama bu konuda hassas olduğumu biliyor. Şuan foto koymak istemediğimi de bizzat biliyor.
Yarın kontrolüm var kızlar 11:00 de.İkili tarama kan sonucunu öğreneceğim.Yaşımdan dolayı fazla çıkacak diye ödüm kopuyor.Nasıl uyuyacağım bilmiyorum.Dualarınızı rica ediyorum
Valla ojeden ziyade asetondan çekinirim ben kimyasal sonuçta hatta sıradan yüz maskeleri göz kremleri nemlendiricilerim falan vardı onları da kullanmaya çekiniyorum bazı içerikler zararlıymis hamilelikte makyajda da gözüme rimel dudağıma nemlendirici sürüyorum
Kızlar aşırı derecede başım ağrıyor. Hem de sabahtan beri duş aldım şimdi iyi gelir belki diye ama o bile geçirmedi. Kalbim beynimde atıyo gibi. Ne yapbilirim
Valla ojeden ziyade asetondan çekinirim ben kimyasal sonuçta hatta sıradan yüz maskeleri göz kremleri nemlendiricilerim falan vardı onları da kullanmaya çekiniyorum bazı içerikler zararlıymis hamilelikte makyajda da gözüme rimel dudağıma nemlendirici sürüyorum
Kalp atışından sonra başladın yani ben korkuyorum hiç o raddeye kadar gelemedik kap atışı bekleyelim derse ne yapacam eşimde varikoselde vardı ama kötü değildi bu arada Şubat'ta ameliyat olmuştu düşükler varikoselden mi pıhtılaşma mi bilmiyorum
Cnm bnde bılmıyordum düşüklerımın sebebini, eşime sperm testi bıle yaptıramamıştım
Genetik teste ikna ettım
Genetik test sonucu geldıginde ben 10 haftalıktım, sonuçlar bi geldı doktor gördü hemen iğne dedi
O haftaya gelmem rabbimin işi
Yarın kontrolüm var kızlar 11:00 de.İkili tarama kan sonucunu öğreneceğim.Yaşımdan dolayı fazla çıkacak diye ödüm kopuyor.Nasıl uyuyacağım bilmiyorum.Dualarınızı rica ediyorum
Duamdasın kuzum,ben de yaşımdan dolayı yaptırmıyorum stres benden ben stresten uzaklaşalım,Allaha emanet artık,detaylı usg burun kemik ölçümü ense ölçümü onlara bakıcaz artık
Cnm üst üste 3 kımyasal sonrası hamileyim.
Umudunu yitirme asla, sağlıklı gebelik Allahın iznıyle senıde bulacak, artık düşük yapmayan kadın yok gbi farkındaysan
Cnm bnde bılmıyordum düşüklerımın sebebini, eşime sperm testi bıle yaptıramamıştım
Genetik teste ikna ettım
Genetik test sonucu geldıginde ben 10 haftalıktım, sonuçlar bi geldı doktor gördü hemen iğne dedi
O haftaya gelmem rabbimin işi
Stres yapmayalım bu kadar da ya. Ben makyaj da yapıyorum. Herşeyim kaliteli zaten çünkü alerjik bünyeye sahibim. Makyajımı da bebek şampuanıyla çıkarıyorum. Zaten ekstra maske, tunik falan sürmüyorum alerji oluyorum