2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım öyle haklısın ki hepimiz sakınıyoruz. Eltinin yaptığı gerçekten hadsizce. Hamilelik sürecin zaten çok hassas ve o da en başından beri senin sürecinin içerisinde. Senin gibi bende olsam yaptığında art niyer ararım.

Canım gerçekten bir an storyi görünce başımda aşağıya sular döküldü. Hayır ben başlattıktan sonra paylaşsa yine birsey demem, Ama bu konuda hassas olduğumu biliyor. Şuan foto koymak istemediğimi de bizzat biliyor.

Haklısın valla kuzum çok ayıp

Gerekli uyarıları yapmışsın canım bu saatten sonra artık daha dikkat ederler. Üzme kendini bebeğin etkilenmesin

Kızlar saçma gelebilir ama yine de emin olmak istedim . Ojenin bebişe bir zararı olmaz dimi
Valla ojeden ziyade asetondan çekinirim ben kimyasal sonuçta hatta sıradan yüz maskeleri göz kremleri nemlendiricilerim falan vardı onları da kullanmaya çekiniyorum bazı içerikler zararlıymis hamilelikte makyajda da gözüme rimel dudağıma nemlendirici sürüyorum

Kızlar aşırı derecede başım ağrıyor. Hem de sabahtan beri duş aldım şimdi iyi gelir belki diye ama o bile geçirmedi. Kalbim beynimde atıyo gibi. Ne yapbilirim

Bende öyle ama ojeyi de özledim biraz

Cnm bnde bılmıyordum düşüklerımın sebebini, eşime sperm testi bıle yaptıramamıştım
Genetik teste ikna ettım
Genetik test sonucu geldıginde ben 10 haftalıktım, sonuçlar bi geldı doktor gördü hemen iğne dedi
O haftaya gelmem rabbimin işi

Yarın kontrolüm var kızlar 11:00 de.İkili tarama kan sonucunu öğreneceğim.Yaşımdan dolayı fazla çıkacak diye ödüm kopuyor.Nasıl uyuyacağım bilmiyorum.Dualarınızı rica ediyorum
Duamdasın kuzum,ben de yaşımdan dolayı yaptırmıyorum stres benden ben stresten uzaklaşalım,Allaha emanet artık,detaylı usg burun kemik ölçümü ense ölçümü onlara bakıcaz artık

Tesekkur ederim Benim gibi sağlıksız gebelik geçirip sağlıklı gebelik elde edenler varsa duymayı gerçekten çok isterim
Cnm üst üste 3 kımyasal sonrası hamileyim.
Umudunu yitirme asla, sağlıklı gebelik Allahın iznıyle senıde bulacak, artık düşük yapmayan kadın yok gbi farkındaysan

Yarın kontrolüm var kızlar 11:00 de.İkili tarama kan sonucunu öğreneceğim.Yaşımdan dolayı fazla çıkacak diye ödüm kopuyor.Nasıl uyuyacağım bilmiyorum.Dualarınızı rica ediyorum
İnşallah iyi sonuçlar alırsın kuzum dualarım seninle hepimizle

Aynen öyle canım o yüzden bol bol dua ediyorum biz elimizden geleni yapıyoruz ama takdir Allah'ın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…