Kızlar bir yataş reflü yatağı gibi yatak almıştım ya. Onu almayın. Çünkü bebek 1 ay anca sığıyormuş alanları gördüm bu kadar kısa süre olmamalıydı diye yorumlarını
Stres yapmayalım bu kadar da ya. Ben makyaj da yapıyorum. Herşeyim kaliteli zaten çünkü alerjik bünyeye sahibim. Makyajımı da bebek şampuanıyla çıkarıyorum. Zaten ekstra maske, tunik falan sürmüyorum alerji oluyorum
Bende doktorumun önerdiği güneş kremini aldım . E göz farı, rimel, ruj sürüyorum yine . Dove sabunla çıkarıyorum makyajımı.. ojeye de yavaştan geçiş yapayım o zaman
Kızlar bir yataş reflü yatağı gibi yatak almıştım ya. Onu almayın. Çünkü bebek 1 ay anca sığıyormuş alanları gördüm bu kadar kısa süre olmamalıydı diye yorumlarını
Bende doktorumun önerdiği güneş kremini aldım . E göz farı, rimel, ruj sürüyorum yine . Dove sabunla çıkarıyorum makyajımı.. ojeye de yavaştan geçiş yapayım o zaman
Evet az önce gördüm ve tamamen vazgeçtim o kadar kısa süre için saçma geldi. Dolaptan Alışveriş yapmayı düşünen var mı kızlar? Çok Alışveriş yapan var da ben cesaret edemiyorum
Kızlar lütfen bana akıl verin ben mi çok sinirliyim, anlamadım. Eltim ınstagrama foto atıyor bebeğe aldığı birseyi beni etiketliyor bebiş geliyor diye yazıyor. Daha ben sosyal medyaya birsey atmadım. Kaldırır mısın dedim biliyorsun korkuyorum dedim. Aman sanki kimsenin çocuğu yok mu diyor. Bende sinirlendim. Herkesin çocuğu var elbette ama bana özel olan birsey bu ben daha atmadan sen nasıl atarsın dedim. Gerçekten çok sinirlendim. Biliyor bide benim sakındığımı. Kv atsın ne olacak ama diyor çok sinirlendin gerek yok diyor. Teyzem şimdi bana bakıyor oda kv neden saygı duymuyorsunuz koyulmasını istemiyor bu kadar basit dedi. Sizce abarttım mı? Tepkimde
Kızlar bakın böyle bir site var. Yurt dışından. Alanlar oluyor. Hatta instagramda sisterhomes du galiba sayfanın adı o alıyordu ondan gördüm çok tatlı şeyler var yaaa
Yarın kontrolüm var kızlar 11:00 de.İkili tarama kan sonucunu öğreneceğim.Yaşımdan dolayı fazla çıkacak diye ödüm kopuyor.Nasıl uyuyacağım bilmiyorum.Dualarınızı rica ediyorum
Cnm bnımde yaştan dolayı riskli çıktı
Yazmıştım buraya, boşuna yaptırdım dıye düşünüyorum.
Doktorun biri sıvı aldırmaya grek yok dedi, diğeri mutlaka sıvı aldır dedi
Hiçbişy yapmayı düşünmüyorum
güzel yolculukların olsun akraban yok mu kalabileceğin maskeyle dısarda buluşur anneni görürsün belki karışmak gibi olmasın da :/iş için gidyorsan otel paranı da ödeyebilir iş yerin belki :/
Abimin evi var boş duruyor orada kalıcam yani benim bakılmaya ihtiyacım vardı anneme geldim annem hasta moralim bozuldu iş de kıbrıslı olduğumu bildiği için müvekkil sadece yol parasını karşılıyor :/
Kızlar aşırı derecede başım ağrıyor. Hem de sabahtan beri duş aldım şimdi iyi gelir belki diye ama o bile geçirmedi. Kalbim beynimde atıyo gibi. Ne yapbilirim
Kızlar bakın böyle bir site var. Yurt dışından. Alanlar oluyor. Hatta instagramda sisterhomes du galiba sayfanın adı o alıyordu ondan gördüm çok tatlı şeyler var yaaa Eki Görüntüle 3300438