2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
ay çok tatlılar ben çok seviyorum böyle ayılar uçaklar gibi komik tulumları şık şeyleri değil de komik olanlar hoşuma gidiyor
Ben de iki türlü de severim bu markanın şeyleri çok güzel yaaa keşke yurtdışına gitme şansım olsaydı şuan alırdım buradan alıp almama konusunda kararsızım ama alanı da çok

Halen atamadım sinirimi, kızdığım şu bilerek yapması. Sakındıgımı bildiği halde bilerek yapması ki kaç kere yanında konuştuk bu durumu.
Sakin ol kuzum sinir iyi değil bebişi düşün. Ben de hamilelik fotosu çekilip paylaşmak istedim eşim kabul etmiyor nazar değer diye

Halen atamadım sinirimi, kızdığım şu bilerek yapması. Sakındıgımı bildiği halde bilerek yapması ki kaç kere yanında konuştuk bu durumu.
Cinsiyeti söyleme onlara sorarlarsa da söylediğimde siz benden önce herkese yayıyorsunuz de. Ne hadsiz insanlar var ya. Saygısız.

Yarın kontrolüm var kızlar 11:00 de.İkili tarama kan sonucunu öğreneceğim.Yaşımdan dolayı fazla çıkacak diye ödüm kopuyor.Nasıl uyuyacağım bilmiyorum.Dualarınızı rica ediyorum
canım bence ikili tarama çok geri kalmış bir teknoloji ihtimaller dizisi bir tanı koymuyor zaten yaştan kesin yüksek çıkarıyor önemsemezdim bile senin yerinde olsam fetal istemezsen detaylıyı bekle ona göre tekrar değerlendirirsin hoş kızlar diğer gruplara da arada bakıyorum ama fetal yaptırmayanların da çoğu ileride yaptıracak gibi 3 lü tarama herkese sorun çıkarıyormış ultrasonlarda da en ufak parlama şüphe vs olduğunda direk yine fetal yaptırıyorlar

Cinsiyeti söyleme onlara sorarlarsa da söylediğimde siz benden önce herkese yayıyorsunuz de. Ne hadsiz insanlar var ya. Saygısız.
Cinsiyet belli hepsi biliyor. Aynı siteydeydik ama çalıştığım için çok görmezdim ben onları, Şimdi bu hamilelik zorlu dönemler falan derken, sürekli gelip gittiler. Ama demekki mesafe en güzeliymiş onu anladım.

Ben hamile kalınca güneş kremimi buna değiştim kızlar çok araştırdım

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-12-22-39-17-58_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 52
Sakin ol kuzum sinir iyi değil bebişi düşün. Ben de hamilelik fotosu çekilip paylaşmak istedim eşim kabul etmiyor nazar değer diye
Canım aslında bak kızdığım şu bilerek yapıyor. Kv herkese yaydığında Kv ile konuşurken oda yanımızdaydı bir süre gizli tutalım demiştim. Kv hadi anlıyorum en büyük oğlunun eviyim bek hepsinin çocuğu var bizim yoktu hevesli diye yaptı, ama bu kesinlikle bilerek yaptı

Eşin devreye girsin kuzum en iyisi

Kızlar aşırı derecede başım ağrıyor. Hem de sabahtan beri duş aldım şimdi iyi gelir belki diye ama o bile geçirmedi. Kalbim beynimde atıyo gibi. Ne yapbilirim
Canım sinüzit in varmı bende buraya yazıcaktım başım ağrıyor benim gibi olan varmı diye. Hamilelikte baş ağrısı oluyormuş ama benimde dünden beri ara ara oluyor. Yalnız bende sinüzit var ve bu aralar sürekli burnum tıkanıyor. Hamilelikte hormonlardan dolayı burun tıkanıklığı oluyormuş Ne yaparsam yapayım açılmıyor o da baş ağrısı yapıyor. Alnımdan gözüme vuruyor. Doktora gittiğimde soracağım. Geçmiş olsun canım ben varım yani dünden beri

Eşin devreye girsin kuzum en iyisi
Eşim sinirlendi Kv söylendi ben istemedim kardeşini ve kardeşimin eşini arasın, En büyükleri benim eşim. Kv söyleyeceğini söyledi. Zaten o iletecektir. Gerçekten hamilelikte ve logusalıkta yapılanı unutmamak gerekiyormuş.

Çok geçmiş olsun kuzucum .. sinüzit yok aslında migren falan da yoktu. Sabahtan beri geçmiyor. Avuç içimle gözümü kapattığımda rahatlatıyor biraz

Canım burun tıkanıklığın için okyanus suyu iyi geliyor grip olduğum dönem tıkanmıştım bana vermişti zararsız kullanabilirsin sürekli demişti,

Çok geçmiş olsun kuzucum .. sinüzit yok aslında migren falan da yoktu. Sabahtan beri geçmiyor. Avuç içimle gözümü kapattığımda rahatlatıyor biraz
Hamilelikte hormonlardan dolayı baş ağırısı çok oluyormuş canım. Bana komşum okyanus suyu önerdi birde Nurse Harveys stick doktora soracağım bakalım. Hamileyken onada çok oluyormuş. Bunları kullanıp rahatlıyormuş.

Canım burun tıkanıklığın için okyanus suyu iyi geliyor grip olduğum dönem tıkanmıştım bana vermişti zararsız kullanabilirsin sürekli demişti,
Evet ya okyanus suyu deniz suyu yazmışım evet canım eğer geçmezse alacağım. Resmen gözüm ağrıyor.

Kızlar aşırı derecede başım ağrıyor. Hem de sabahtan beri duş aldım şimdi iyi gelir belki diye ama o bile geçirmedi. Kalbim beynimde atıyo gibi. Ne yapbilirim
Canım ense kökü,şakak ve başın en üstüne 3-5 saniyelerle buz koy rahatlatıyor biraz.Benim migrenim var dr uma her migrenimde yazıyorum o da önce buz geçmezse parol demişti

Evet evet insan istese de unutamıyor zaten benim kv de çok hevesliydi her ortamda benim çocuk yapmamı istediğini belli ederdi ama ben o sırada tedavi görüyordum haberi yoktu o kadar zoruma gidiyordu ki insan içinde. Sonra birden hamile olduğumu öğrendim sevinsin çok istiyor diye babaanne oluyorsun dedim yanına gidip suratıma bakmayı bırak hayırlı olsun bile demedi. Hepsi içimde nasıl unutabilir ki bi insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…