Eşim sinirlendi Kv söylendi ben istemedim kardeşini ve kardeşimin eşini arasın, En büyükleri benim eşim. Kv söyleyeceğini söyledi. Zaten o iletecektir. Gerçekten hamilelikte ve logusalıkta yapılanı unutmamak gerekiyormuş.
Hamilelikte hormonlardan dolayı baş ağırısı çok oluyormuş canım. Bana komşum okyanus suyu önerdi birde Nurse Harveys stick doktora soracağım bakalım. Hamileyken onada çok oluyormuş. Bunları kullanıp rahatlıyormuş.
Canım ense kökü,şakak ve başın en üstüne 3-5 saniyelerle buz koy rahatlatıyor biraz.Benim migrenim var dr uma her migrenimde yazıyorum o da önce buz geçmezse parol demişti
Canım evet özellikle hamilelikte hiçbişey unutulmuyormuş ben bana yapılan kötülüğü aklımda hiç tutamazdım. Şimdi kv ve kp nin beni üzüp söylediği her cümleyi günü gününe saati saatine hatırlıyorum.
takılma devam ben sürekli topuklu giyen biriyim doktor ilk 3 ay giymemeni tavsiye ederim dedi ben doktora süsümden vazgeçemem oje makyaj nasıl olacak dedim onlarla alakalı sıkıntı yok devam dedi kullandığın malzemeler güzel olsun dedi o kadar
takılma devam ben sürekli topuklu giyen biriyim doktor ilk 3 ay giymemeni tavsiye ederim dedi ben doktora süsümden vazgeçemem oje makyaj nasıl olacak dedim onlarla alakalı sıkıntı yok devam dedi kullandığın malzemeler güzel olsun dedi o kadar