2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
O konuda kesinlikle haklısın . Arada hamile olduğumuzu unutmamız gerekiyor galiba
bu arada baş ağrın için şöyle söyleyeyim mide bulantılarım bitti ama 2 haftadır baş ağrılarından kafayı yiyeceğim mide bulantısını arar oldum 2-3 gün sürüyor ağrı bana parol vs fayda etmedi normalde de başı ağrıdığında hastanelik olabilen bir insandım öyle ağrır nane yağı sürüp şakaklarıma fular ile başımı sıkıyorum birde dayanamadığım için vermidon içiyorum

Ya benim kv herkese yayın yaptı bile duyar duymaz, gerçekten o kadar sinirliyim ki, bende dedim aynısı bebeğime birsey olsun sizin görün neler yapacağım dedim. Eşimde çok sinirlendi
benimkilerde aynıydı bu konuda...hatta ben bir önceki ay kimyasal geçirmiştim üstüne basa basa söyledim kimseye söylemiycez 3.aya kadar diye bir baktık herkes duymuş

benimkilerde aynıydı bu konuda...hatta ben bir önceki ay kimyasal geçirmiştim üstüne basa basa söyledim kimseye söylemiycez 3.aya kadar diye bir baktık herkes duymuş
Aslında 3 ay dolmadan eşin hariç hiç kimseyle paylaşmamak gerekiyor. İlk üç ay zaten gebeliğin en riskli ayı nazar çekiyor. Valla bir arkadaşım 5. ayında söyledi herkese ikizdi onun daha çok nazar çeker diye iyi ki öyle yapmış çok görmüyorum. Ben 3 ay dolunca söylemeye başladım geçen hafta 14 haftalıkken onda bile bazı aradıklarım biliyordu o kadar hızlı yayılmış aynı günde

gerçektrn öyle yapmak gerrkiyomuş öğrendiklerinde niye söylemediniz demesinler diye söyledik, kimseye söylemeyecrğimizi de söyledik gerçekten insanlar laftsn anlamaz ve kırıcı.

gerçektrn öyle yapmak gerrkiyomuş öğrendiklerinde niye söylemediniz demesinler diye söyledik, kimseye söylemeyecrğimizi de söyledik gerçekten insanlar laftsn anlamaz ve kırıcı.
Aman kimseyi umursamadım öyle düşünenin de yakınlık derecesini sorgularım sonuçta ilk 3 ay kuralını ben çıkarmadım benim kuzenlerimden de kimse 3 ay dolmadan gebeliğini söylemedi öyle olması gerekiyor. Ben ilk gebeliğimde söyledim o da yine öyle aman aman kişiye söylemedim ama kimyasal olarak devam edince tek tek aramak o acıyla o kadar zordu ki ondan sonra tövbe dedim

Bende bir derdimi paylaşmak istiyorum, benim biraz takıntım gebelikte arttı ama terapi vs derken daha iyiyim yani daha rahatım artık çok şükür, amaaaa gel gelelim bir konuda hiç rahat olamıyorum. Bizim bahçemizde köpeğimiz var büyümeyen cinslerden aşılari vs her şeyi tam, ben çok dokunamıyorum ama eşim ve diğer aile üyelerimiz çok seviyor dokunuyor ben uzaktan seviyorum ama bu aralar gözüm hep onlarda acaba ellerini yıkıyorlar mi vs diye yikasalar bile sanki içim çok rahat etmiyor gibi. Mesela eşim az önce baktı dokunmadi ama elini yaklaştırdı sonra da geldi ekmek verdi ve benim aklımda acaba diğer ekmeğe dokundu mu bir şey oldu mu vs, aslında olmadığını biliyorum ama bazen aklıma anlatamıyorum ahh...

Aslında haklısınız evet mesela bende öğrendigimde söylesem mi söylemesem mi diye düşündüm ama sonra baktım ki herkes öğrenmiş ben çok o konularda kendimi tutamayan bir insanım mesela eşim daha dikkatli, ultrasonu video çektiğimizde bile annesine atmıyor telefondan gösteriyor bana kalsa ohoooo

Yarın kontrolüm var kızlar 11:00 de.İkili tarama kan sonucunu öğreneceğim.Yaşımdan dolayı fazla çıkacak diye ödüm kopuyor.Nasıl uyuyacağım bilmiyorum.Dualarınızı rica ediyorum
Benimde kontrolüm yarın ve aynen 2 li test çıktı ise bende sonucunu öğreneceğim e nabızdan değer görünmüyor ama bakalım , bende dua ettim sana ve uyuyamadım aynen

Böyle şeylerin üstüne gitmek gerekiyor gidip kendin dokunup birkaç kere tıkamadan elimi geçecek aslımda bence ama tabi bilmiyorum herkesin bi takıntısı var ben de huzursuz bacağa takarım mesela :)

Günaydın canım .çok kötüydü .. Umarım bugün tekrarlamaz

Kuzum bizim de köpüşümüz var ben doktora sordum. Kedi gibi değilmiş. Kediden dolayı toxoplazma falan bakılıyor dedi. Hiçbir sıkıntı yok dedi bana. Benim koynumda yatıyor benim ki endişe etme

Arkadaşlar bugün çok kötü geçiyor şimdi de elektrik çarptı beni acaba yapmam gereken bişey var mı bebeğin kalbi durur mu çok korktum
Dün şanssız bir gününmüş canım. Üst üste gelmiş . Kendini oku üfle nazara mı geldin noldun . Geçmiş olsun. Bişey olmamıştır ama git sen doktora yine de için rahat etsin.

3 köpüşde benim var sokakta baktığım :) markete, bankaya ,durağa gitsem mutlaka yanımdalar bebeklerim. ellerinde olsa otobüse de binecekler arkamdan mahsun mahsun bakıyorlar

Ben hamile kalınca güneş kremimi buna değiştim kızlar çok araştırdım
Ben de bunu aldım canım. Yüzüme sürünce çok terleme yaptı yüzümde. sanki üstüne bi tabaka koyulmuş kapanmış gibi cilt terliyor. Ama sürümü dağılımı kolay. Bütün mineral filtreliler öyle mi bilmiyorum ilk kez mineral filtre kullandım cilt emmediğinden mi öyle oluyor acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…