2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım bol su iç. Sıcak güneşli alanlarda bulunmamaya çalış. Susuzluk ve sıcak da çok baş ağrısı yapar.

Aaaa sen acaba çok terleyen birimisin canım çok Kuru cildim var ve yüzümde hiç terlemez ben aksine çok çok beğendim hatda gebelikten öncede güneş kremlere para kıyarım ama sürümünü beğenmiyordum bunu ama çok beğendim başka bir güneş kremi dene o zaman sen

Insan hemen paylaşmak istiyor aslında güzel bir haber sonuçta ama bir şey olursa diye çekiniyor insan işte sağlıkla kucağımıza alalım inşallah riskli dönem geçti çoğumuzun Allah hayırla sağlıkla zamanında kavuştursun hepimizi

Ben kaçırdım mesajı bulamadım hangi güneş kremi acaba ben de bakayım bir belki ben de alırım

canım yurtdışında özellikle ama burda da hep aileler köpeklerle büyütüyor cocuklarını araştır istersen köpekle büyüyen çocuklarda alerji olmuyor bağışıklıkları güçlü oluyor benim arkadasımın bebeği köpeğin ağzından alıp kendi ağzına attığına bile rastladım o çocuk grip bile olmadı zaten o ekmek fırında ne koşullarda yapılıyor kaç adamın eli değiyor rahat olmak çok önemli sen çocuğınun biberonlarını sterilize edeceksin o gidecek camları yalayacak :)) babam benim emziklerimi yere düşünce çalkalatlazmış bile mikroba alışsın die mikrop lazım :) sen de sev :) köy yerlerinde insanlar ne kadar diri hep hayvanlarla toprakla içiçeler

Arkadaşlar bugün çok kötü geçiyor şimdi de elektrik çarptı beni acaba yapmam gereken bişey var mı bebeğin kalbi durur mu çok korktum
Canım çok geçmiş olsun Dr ile iletişime geç birsey olmamıştır Allah’ın izni ile, gidecek misin doktora nasılsın şuan

KIZLAR TABLOYA İSİM BİLGİSİ EKLEMEK İSTEYEN OLURSA SEÇENEK OLARAK EKLEDİM İSİM BELLİ OLANLAR BENİ @ ETİKETLEYİP VEYA TABLOYA YORUM YAPARAK BEBİŞİN İSMİNİ YAZARSA TABLOYA EKLEMİŞ OLURUM P PembeBiKuzu hallettim canım süper fikir teşekkürler

Ah canım ben de aynıyım bi başlıyor bi geçiyor bugün 3 gün olacak kafamda hep bi ağırlık ağrı bide burnum tıkalı açayım derken kanadı. Yarın doktor kontrolüm var burun tıkanıklığına baş ağrısına ne iyi gelir diye soracağım. Perişan durumdayım.

Kerem

Arkadaşlar bugün çok kötü geçiyor şimdi de elektrik çarptı beni acaba yapmam gereken bişey var mı bebeğin kalbi durur mu çok korktum
Canım ben geçen şubat annelerini okurken orada da birini elektrik çarpmış panikle doktora gitmiş doktor 3 gün hastanede yatırmış 3 gün boyunca bebeği de kontrol etmişler istersen oraya bi danış kimin başına gelmiş 3 gün hastanede kalmışlar her ihtimale karşı kontrol edilmesi gerekiyormuş geçmiş olsun hatta onu okuyunca ben prizlere dokunmaya korkar oldum

Yok canım çok terleyen biri değilim. Sadece bu güneş kreminde oldu.İşte cildi örtüyor ya ondan mı acaba cilt emmediğinden. Onu sürdüğüm yerler terliyor:)

ahh benimde öyle mesela ağrı kesici içiyorum dayanamayıp gün içinde geçiyor gece yeniden başlıyor dayanamacağım artık

Canım bende öyleyim senin yaşadıklarının benzer herşeye bakıyorum kokluyorum bozulmuş mu vs aman dikkat edeyim yemeyim diye eşim işten geliyor öpüyor acaba diyorum ne yaptı kimlerle muhattap oldu mikrop alır mıyım falan elimizde değil anlayacağın. Niye bu kadar takıyorsun diyorum rahat ol diyorum ama olmuyor işte bir yerde aksiyete beni esir alıyor. Rahat olmamız lazım ama nasıl

Yok canım çok terleyen biri değilim. Sadece bu güneş kreminde oldu.İşte cildi örtüyor ya ondan mı acaba cilt emmediğinden. Onu sürdüğüm yerler terliyor:)
Ben kuzum sonra üstten makyajımı yapıyorum yani sabitliyorum belkide tek başına güneş kremini yapsam bendede senin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…