Canım güneş kremi sonrası yüz terlemesi bende de oluyor ben cildimin yapısındandır diye düşünüyorum hangi kremi kullanırsam kullanayım hepsi terleme yapıyor ben la roche posay spf 50 kullanıyorum daha iyi geliyor ince yazılı su bazlı olduğu için su bazlı olanları tercih etmeye çalışıyorum bir nebze daha az terleme oluyor daha rahat su bazlıYok canım çok terleyen biri değilim. Sadece bu güneş kreminde oldu.İşte cildi örtüyor ya ondan mı acaba cilt emmediğinden. Onu sürdüğüm yerler terliyor:)
Şimdi dikkat ettim canım benim aldığım yüz ve vücut yazanmış. Seninki sadece yüz . İçerikte belki değişiklik vardır biraz. Belki sadece yüz için olduğundan daha hassastırBu canım
Dün camları açtım temiz hava girdi beni rahatlattı biraz dinmişti akşam tekrar başladı. İnan bende bilmiyorum baş ağrısı sürekli olmasada genelde bende de olurdu majezikle geçerdi şimdi 3 gündür böyleyim parol da etki etmez eminim. Sabahları uyanmak kabusum olduahh benimde öyle mesela ağrı kesici içiyorum dayanamayıp gün içinde geçiyor gece yeniden başlıyor dayanamacağım artık
Daha önce kullandıklarım yapmamıştı terleme. Ben de değştireyim bari. Su bazlıyla. Organik mineral filtreli kullanın gebelikte diyorlar. La Roche mineral mi canım .Canım güneş kremi sonrası yüz terlemesi bende de oluyor ben cildimin yapısındandır diye düşünüyorum hangi kremi kullanırsam kullanayım hepsi terleme yapıyor ben la roche posay spf 50 kullanıyorum daha iyi geliyor ince yazılı su bazlı olduğu için su bazlı olanları tercih etmeye çalışıyorum bir nebze daha az terleme oluyor daha rahat su bazlı
Kesin ondan canımŞimdi dikkat ettim canım benim aldığım yüz ve vücut yazanmış. Seninki sadece yüz . İçerikte belki değişiklik vardır biraz. Belki sadece yüz için olduğundan daha hassastır
Hayır canım kötü düşünme sadece hamile olduğumuz için her şeye tepki veriyoruz mesela eşim parfüm vurunca hemen hapşirıyorum durmadanYa az önce lavaboya çamaşır suyu döktüm . Musluklarada kireç çözücü döktüm . Az döktüm ama bunlar karışınca çok keskin koku yayıldı. Ağzımı burnumu kapattım ama yine de soludum istemeden öksürttü bayağı.gözüm falan sulandı. Hamile değilken olmazdı hiç böyle . Bıraktım hemen . Kana karışır mı bu. Tedirgin oldum bebeğe bişey olur mu diye
Keşke ben de ayrı alsaydımKesin ondan canımben yüz kremi alınca hiçbir zaman ikisi birlikte almıyorum değişiklik kesinlikle olucak diye
ay valla bende öyleyim migrenim vardı zaten ama bu kadar sık tutup ağrımazdı 2 haftada bir falan ağrırdı yaniDün camları açtım temiz hava girdi beni rahatlattı biraz dinmişti akşam tekrar başladı. İnan bende bilmiyorum baş ağrısı sürekli olmasada genelde bende de olurdu majezikle geçerdi şimdi 3 gündür böyleyim parol da etki etmez eminim. Sabahları uyanmak kabusum olduçaresi varmı geçecek mi ileride deneyimleyip göreceğiz sanırım
Cidden hassas bir.dönemmiş. ben hiç bu kadar etkilenmezdim anında öksürtmeye başladıHayır canım kötü düşünme sadece hamile olduğumuz için her şeye tepki veriyoruz mesela eşim parfüm vurunca hemen hapşirıyorum durmadan
Yaa ne güzel kefir nasıl mayalıyorsun çok merak ettimBen çocuklarıma da içirmedim faydadan çok zarara uğratıyor bağırsak florasını bozuyor bir süre sonra onun yerine kefir mayalıyorum 2.5yıldır kendim her hafta mayalarım çocuklara sabah kahvaltıda kefir veriyorum ancak kendim içemiyorum şu an
Benim sivilcem hiç olmadı gebelikteKeşke ben de ayrı alsaydımneyse bunu vücuduma süreyim bari acaba bu mu sivilcelendirdi yüzümü de ya şimdi aklıma geldi ben hep gebelik yaptı diyordum ama .gebelik ve bunu kullanmam eş zamanlı .
canım çok geçmiş olsun hafif çarptı demişsin bisey olacağını düşünmüyorum bugün gidecek misin doktora(
Canım çok geçmiş olsun Dr ile iletişime geç birsey olmamıştır Allah’ın izni ile, gidecek misin doktora nasılsın şuan
Canım ben geçen şubat annelerini okurken orada da birini elektrik çarpmış panikle doktora gitmiş doktor 3 gün hastanede yatırmış 3 gün boyunca bebeği de kontrol etmişler istersen oraya bi danış kimin başına gelmiş 3 gün hastanede kalmışlar her ihtimale karşı kontrol edilmesi gerekiyormuş geçmiş olsunhatta onu okuyunca ben prizlere dokunmaya korkar oldum
Anthelios kullanıyorum canım çalkalayarak kullanılandanDaha önce kullandıklarım yapmamıştı terleme. Ben de değştireyim bari. Su bazlıyla. Organik mineral filtreli kullanın gebelikte diyorlar. La Roche mineral mi canım .
Tedirgin olmayın bir şey olmaz az solumayla ama aklınızda olsun, çamaşır suyuyla hiçbir başka kimyasal maddeyi karıştırmamaya özen gösterin.Ya az önce lavaboya çamaşır suyu döktüm . Musluklarada kireç çözücü döktüm . Az döktüm ama bunlar karışınca çok keskin koku yayıldı. Ağzımı burnumu kapattım ama yine de soludum istemeden öksürttü bayağı.gözüm falan sulandı. Hamile değilken olmazdı hiç böyle . Bıraktım hemen . Kana karışır mı bu. Tedirgin oldum bebeğe bişey olur mu diye
Çok geçmiş olsun, bir şey olmamıştır miniğe inşallahŞimdi gidicem doktora dün İstanbul'daki doktoruma yazdım sabah cevapladı, kanama olmadıysa endişe edilecek bişey yok dedi, kanamam olmadı çok şükür ama çok korktum şimdi gidicem buradaki tüp bebek doktoruma umarım iyidir bebek
Haber ver canım bize deŞimdi gidicem doktora dün İstanbul'daki doktoruma yazdım sabah cevapladı, kanama olmadıysa endişe edilecek bişey yok dedi, kanamam olmadı çok şükür ama çok korktum şimdi gidicem buradaki tüp bebek doktoruma umarım iyidir bebek
Canım ılık sütün içine kefir mayasını koyup kapağı sıkı kapatmıyorsun ya da temiz bi bezle kapatıyorsun 24saat mayalandırıyorum ben bazen duruma göre daha az mayalandırıp dolaba atıyorum iyice soğuyunca süzüp kullanıyoruzYaa ne güzel kefir nasıl mayalıyorsun çok merak ettim
Canım progestan kullanıyor musun? Burada bir kaç kişi yaşadık o su gibi kokusuz şeffaf akıntıyı ama resmen su gibi yani. Benim doktorum progestanın yaptığını söyledi progestanı 12. Hafta da bıraktırdı sonra geçti artık olmuyor. Bir de idrar yolu veya enfeksiyonun buna neden olabileceğini söyledi bende enfeksiyon çıktı fitil kullandım geçti. Bir de bir ihtimal bebek kesesinden mi geliyor diye düşündüm ben kendim doktora sordum ilk haftalarda olmaz düşük ihtimal o şeyler dedi ama benim içim rahat etsin diye rahim uzunluğu ve rahim ağzı açıklığına bebek keselerine baktı sorun yoktu progestandan kaynaklı enfeksiyon ve idrar yolu enfeksiyonu neden olmuştur dedi bırakınca geçti gerçekten bir dahaki muayenede sor istersen doktoruna danışHanımlar , 11+2 haftaligim, bazen su gibi günlük pedi islatacak kadar bişe geliyor renksiz kokusuz , su gibi ama 3 4 kere olunca szie bı sorayım dedim sizde oluyor mu acaba , sin muayebede unutmuşum sormayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?