2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar kan ilacına başlayan var mı? İlacı içemiyorum kusuyorum böyle hiçbir anlamı yoktur ki

Kuzum bizide eklermisim
Leyla Güneş

ay valla bende öyleyim migrenim vardı zaten ama bu kadar sık tutup ağrımazdı 2 haftada bir falan ağrırdı yani
Bende de sinüzit var canım. Geniz akıntısı var herşey var yani. Ama ben şimdi camı açtım camın yanına oturdum inanır mısın burnum açıldı ve baş ağrımda geçti. Sürekli camın önünde de oturamam o ayrı başka çözüm bulmam lazım.

Teşekkür ederim bende oglum için yapmak isterim aslında ama mayayı güvenilir bir yerden almak gerek

nolur bulursan bana da haber ver

Cnm çok sevındım kombıne derken yaş sonucunmu? Yaşa göremı 5558/1 çıktı
Walla bnım yazlıktaki doktor 400/1 dedi
Kndı doktorum yaşa göre 85/1 dedi
Bn anlamadım hıcbısey

Cnm çok sevındım kombıne derken yaş sonucunmu? Yaşa göremı 5558/1 çıktı
Walla bnım yazlıktaki doktor 400/1 dedi
Kndı doktorum yaşa göre 85/1 dedi
Bn anlamadım hıcbısey
Önemli olan kombine sonuçmuş yavrum.yasa göre 120/1 kombine sonuç 5558/1.Dur görsel atayım

Kızlar kan ilacına başlayan var mı? İlacı içemiyorum kusuyorum böyle hiçbir anlamı yoktur ki
Ben de içerken çok kustum çok fena oldum ayrıca da huylanmıştım kan değerime bakılmadan verildi diye kendi kendime bıraktım sonra kan testi verdim değerime göre şimdilik gerek görülmedi çok fena yapmıştı beni

Evet öyle bir yan etkileri var maalesef ve bende de mide bulantısı vs yaptı bırakmıştım başka ilaç yazdı doktor o da şurup şeklinde onu da içeceğimi düşünmüyorum hatta

Benide 10 gün önce başlattı.Dene kendini günün herhangi bir saatinde aç ya da tok içebilirsin dedi.Kabız yapabilir diye de etkiledi.Mideni bulandırıp özellikle kıstıruyorsa dr una sor mutlaka canım.Yan etki olabilir.Muadili bir ilacı denemek ister belki

Kanın mı düşük canım niye erken verdi sana . İlaç ismi ne
Evet öyle bir yan etkileri var maalesef ve bende de mide bulantısı vs yaptı bırakmıştım başka ilaç yazdı doktor o da şurup şeklinde onu da içeceğimi düşünmüyorum hatta
Yok kan değerime bakılarak verilmedi kızlar ama 12.haftadan sonra değiştirip bunları verdiklerini biliyordum arkadaşlarımdan da. Ama içemiyorum kusuyorum. Ben de kanıma baktırcam sık sık düşmezse kendimi zorlamim ya da iğne versin. Sabah sabah rezil oluyorum

Canım bazı doktorlar 20. hafta başlatıyor ben de o zamana kadar ara ara kan tahlili verip kontrol ettireceğim gerçekten çok zorluyor o ilaçlar. Zaten yan etkilerinde mide bulantısı da yazıyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…