2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Cnm bn dün kan testlerımı verdım
Demir, kan falan hrsey iyi,
Ama şöyle bısey okudum
Bu demir hapları alt ast değerlerını yukseltıyormuş, bnım bu değerlerede bakıldı, karacıgeri etkılıyomuş, bn vazgectım kullanmıcam, zaten normal çıkmış, senı etkılemk istemem ama bi görüş yıne doktorunla istersen

Ben yarın 13. Haftaya giricem vermedi gecen hafta kontrolde. Sadece multivitamin ve magnezyum verdi. 2 ekimde randevum var. 15. Hafta oluyor sanırım o zaman başlatacak. Ama ben kansızlık olur diye sabahları keçi boynuzu özü içiyorum bir kaşık. İnşallah kan yapıyordur o da. Bu kan ilacı herkeste bulantı yapmış nasıl bişey ki o ? Kokusundan mı tadından mı nasıl bir ilaç acaba

Bu arada tüp bebek doktorum muayene ederken cinsiyet sordum bana dediki 12. haftada hiçbir şey anlaşılmaz elimizde olsa bile bebek yine anlamayız yakından bakın. O yüzden bu tahminler aslında tahmin 16. haftadan öncekiler kesin sonuç değil dedi ve herhangi bir tahminde yürütmedi. Ayrıca benim hala iğne ve fitil kullandığımı artık 12 haftalık olmuş gerek yok dedi. İstanbul'daki doktorum 1-2 hafta daha kullan demişti ama sanırım azaltacam tamamen bırakmasam da. Bir de kiloma laf etti ve diyet listesi verdi size de atarım.

Canım bazı doktorlar 20. hafta başlatıyor ben de o zamana kadar ara ara kan tahlili verip kontrol ettireceğim gerçekten çok zorluyor o ilaçlar. Zaten yan etkilerinde mide bulantısı da yazıyor maalesef
Ya ilaç etki etmeden direk kusuyorum dk geçmiyor ki

Baktırcam kuzum haftaya

Vallahi ne takdir ne koku ilaçlara karşı alerjim mi oldu noldu anlamıyorum ağzıma değdiği an kusma geliyor. Bu folik asitte de öyleydi ben de

Oh çok şükür kuzum çok geçmiş olsun

İnşallah iyi gelir canım iyi gelirse haber verirmisin mantar başıma bela oldu benimde 2 defa üst üste fitil kullandım yeni bitti hala geçmedi fiilleri kullandığımda pişman oldum ya daha 10 haftalık
Canım Vinelac bana çok iyi geldi etkisini 3 için içinde göstermeye başladı her sabah kullanıyorum. Kabızlıktan kurtuldum doktorum demişti iyi gelir diye hatta Duphalac şurup almıştım kabızlık için onu artık içmiyorum her gün işe yarıyor Vinelac baya rahatladım. Mide bulantılarımı bunu kullanınca gittiğini fark ettim doktorum işe yarar dedi zencefil varmış içinde. Bende ilk 2 gün baş ağrısı yaptı ama sonra bir daha olmadı. Enfeksiyona bağlı Akıntılarım kesildi şükür günlük pedim tertemiz normalde her wc de bi leke ya da akıntı görürdüm. Şimdilik ben memnunum şükür

Kızlar sağlık ocağına gittim kayıt için ebe kalp atışlarına bakalım dedi ama duyamadi 11+5 teyim bu haftalarda duyulmayabilir de dedi bı şansımi denemek istedim dedi ama beni teleslandirmak mı istemedi de öyle dedi yoksa bişey mi oldu diye korkuyorum

Vinelac ın içeriği çok zenginmiş gcekten
Bndede 3 aydır kabızlık var
Aslında imom omegayı bırakıp bunamı geçsem, bunun içindede imom gbi hrşyy var

Fetal doppler ile bakıyorlar sanırım sağlık ocağında ve bildiğim kadarıyla bizim doktordan gibi gelişmiş şeyler değil ev tipi bir şey o dinledikleri alet o da 16. Hafta itibariyle kullanıma uygun

Vinelac ın içeriği çok zenginmiş gcekten
Bndede 3 aydır kabızlık var
Aslında imom omegayı bırakıp bunamı geçsem, bunun içindede imom gbi hrşyy var
Evet her şey var içinde ben çok memnunum doktorumun önerisiyle almıştım internettte yorumları da çok güzeldi emziren anneler bile kullanıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…