2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Cnm sağlık ocaklarındaki alet
Kalp atışlarını 20. Haftadan sonra duyuyor
Hiç telaşa düşme

Kızlaaaaaarr hepimiz için ve bebeklerimiz için güzel bir gün olsuuuunn Aslında sabah şöyle enerji dolu bir mesaj atcaktim eşimle küçük bir tartişmamiz oldu ben az sinirlendim azcik ağladım ama hemen geçti hemen barıştık Şimdi normal moduma döndüm, açtım bir şarkı veee hep oynuyorum hemde evimi temizliyorum Hepimiz için her şey çok güzel olsunnn Gönlümüzde çiçekler açsın

Hanımlar , 11+2 haftaligim, bazen su gibi günlük pedi islatacak kadar bişe geliyor renksiz kokusuz , su gibi ama 3 4 kere olunca szie bı sorayım dedim sizde oluyor mu acaba , sin muayebede unutmuşum sormayı.
Ben progestan kullanıyorum sanırım benden ondan oluyor

Canım hanım kardeşlerim şimdi size bir fikir soracağım, ben ikili test vs hiç bir şey yaptırmadım en son gittiğimiz de ise doktora detaylı ultrasonu sordum, o da dedi biz zaten burda her şeyi inceliyoruz aslında falan dedi gerçektende incelemesi güzel ama yine de emin olamadım yani. Detaylı ultrasona girmeyi düşünüyorum eşim de özel de yaptırırız istersen ama zararı var mı yok mu araştiralim dedi. Aranızda girmeyi düşünen var mı ?

Tabi ben detaylı ultrasona kesin gireceğim test olarak da sadece ikili test yapacağız dedi doktorum ilk baştaki süreçte

Evet kuzum inşallah o haftalara gelince gireceğim ben de

Canım geçenlerde bende sağlık ocağına gitmiştim . Gelmişken bebeğin kalp atışını dinlesek olur mu dedim. Bizdekilerde 16 hafta altındaki bebeklerde duyulmuyor hiç uğraşmayalım dedi

Kızlar 9.haftam ikiz gebeyim. Bel ve adet sancısı gibi ağrılarım oluyor.Sizde de olmuş muydu
Benimde ikiz canım sürekli var bel ağrım 13 hafta içindeyim artık düz yatarken bile 5 dk sonra belime bir şey bastırıyor gibi bi ağırlık hissediyorum sürekli yatma pozisyonumu değişiyorum rahat edemiyorsam hamile yastığıma yatıyorum rahatlıyorum

Fetal doppler ile bakıyorlar sanırım sağlık ocağında ve bildiğim kadarıyla bizim doktordan gibi gelişmiş şeyler değil ev tipi bir şey o dinledikleri alet o da 16. Hafta itibariyle kullanıma uygun
Evet 17 haftalarda duyulur aslında dedi küçük bir cihaz tabiki kadın dogumcularinki gibi gelişmiş değil dedim acaba beni mi teleslandirmamak için söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…