2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Cnm sağlık ocaklarındaki alet
Kalp atışlarını 20. Haftadan sonra duyuyor
Hiç telaşa düşme
Öyleymiş canım biraz rahatladım şimdi sizden de böyle cevaplar alınca rahatladım iyi ki var burası

Canım geçenlerde bende sağlık ocağına gitmiştim . Gelmişken bebeğin kalp atışını dinlesek olur mu dedim. Bizdekilerde 16 hafta altındaki bebeklerde duyulmuyor hiç uğraşmayalım dedi
Bana şansımı deniyim dedi zayıf görünce biraz duyulur diye düşündüm göbeği görünce öyle olmadı kamufle etmişin demek ki :) burası iyi var sizlerle konusmak çok iyi geliyor sanki hep tanısiyorduk

Hamile yastığı olarak uzun olanlardan mı kullanıyorsunuz ben de almayı düşünüyorum.

Ayyy çook sevindim canım bende kontrolden çıktım arkadaşlarımla ufak bir kutlama yaptık çok şükür 2 li test sonucum düşük riskli çıktı , ama cinsiyet söylemediler 14+5 bugün ama gelişimi iyi oksapar iğne mi gün aşırı yap dedi doktor vitaminlere devam

Hamile yastığı olarak uzun olanlardan mı kullanıyorsunuz ben de almayı düşünüyorum.
Evet uzun tam boyuma kadar olandan kullanıyorum koltukta yatarken ya da yatakta yatarken de kullanıyorum bende 9. Hafta da başladım hamile yastığı kullanmaya çünkü ağrılarım çok oluyordu bir de yüzüstü yatmak istemiyordum kendimi o şekilde alıştırdım gece uyurken belim ağrıyordu hemen belimi destekliyordum atamalarımın arasına da aşıp yatıyorum çok rahat ediyorum

Teşekkür ederim ayrıntılı yorumun için

Ohhh çok şükür çok mutlu oldum.Sağlıkla ilerlesin yavrularımız inşallah

Hangisinden aldınız rica etsem link atar mısınız?

Çınar Reklam & Dış Ticaret 5 Farklı Bölge Destekli Hamile Yastığı (ASTARLI) Fiyatı, Yorumları - Trendyol trensyoldan buna bakıyordum bunu alacaktım sonra e bebekte gezerken bunu görmüştüm baby mom Hamile Uyku Destek Yastığı - ebebek ben e bebektekini aldım fermuarlı yıkaması da kolay fermuarlı açıp çıkıyor makinada yıkıyorum mis gibi oluyor kışın belki yıkama ihtiyacı olmayabilir ama ben yazın sıcaklar da kullandım yıkama gereği duyuyordum çok çok kalın şişme gibi olanlarda var ama bence onlar rahat değil gibi aşırı kalın ve büyükler bu iki model daha hafif yumuşak kalınlığı ideal benim için çok sert büyük kalın bir şey istemedim rahat uyumak açısından

Dermatoloğa danışın isterseniz ama yetişkin cildi ile bebek cildi pH'ı aynı değil bu yüzden yüze bebek şampuanını kullanma demişti bana doktorum.

Ben de iki türlü de severim bu markanın şeyleri çok güzel yaaa keşke yurtdışına gitme şansım olsaydı şuan alırdım buradan alıp almama konusunda kararsızım ama alanı da çok
Şubat grubuydu sanırım alanlar, fotoğraf paylaşanlar var. Çok güzel ürünler ama orda yazan fiyatlara vergi de ekleniyormuş.

kızlar merhaba kan sulandırıcı(oksapar) ile birlikte omega3 kullanan var mı aranızda? bi kaç yerde kan sulandırıcı etkisi olduğundan ikisi kullanılmamalıdır diye okudum. daha başlamadım ama bu haftalarda başlamam gerekiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…