2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Nerden aldın canım bende almak isterim

Dermatoloğa danışın isterseniz ama yetişkin cildi ile bebek cildi pH'ı aynı değil bu yüzden yüze bebek şampuanını kullanma demişti bana doktorum.
Benim tüp bebek doktorum sadece bebek şampuanı dalin veya uni markasıyla yıkanmamı söylemişti tabi tercihe bırakmıştı ama transferden sonra o şekilde önerdiğini söylemişti bende 3 aydır bebek şampuanıyla yıkanıyorum sadece ilk başta saçlarım karmakarışık oluyordu alışmış sülfatlı şampuanlara kaskatı oluyordu ama 1 ay sonra almıştı saçlarım sonra yumuşacık olmaya başladı hala da bebek şampuanı kullanıyorum parfüm de sıkmıyorum onu da yasaklamıştı ilk başlarda ama ben hala devam ediyorum duşumu sık alıyorum parfüme gerek duymuyorum çatlak kremi için de bebek yağı ve bebek vazelini kullanıyorum lierac da kullanabilirsin dedi ama ikiz ve büyüme ihtimalini düşününce maddi açıdan da sürekli alıp sabah akşam sürmek gerek etkisi için de şimdilik bebek ürünleri kullanıyorum ileride tabi biraz rahatlayıp diğer ürünlere geçerim belki biraz takıntılıyım ne yalan söyleyim

Ben kan sulandırıcı oksapar ve coraspirin kullanıyorum ama multivitamin içinde omega var ayrıca tek omega kullanmıyorum hamileliğimin en başından beri hala bir arada kullanıyorum ben

Ben kan sulandırıcı oksapar ve coraspirin kullanıyorum ama multivitamin içinde omega var ayrıca tek omega kullanmıyorum hamileliğimin en başından beri hala bir arada kullanıyorum ben
bi sıkıntı olmuyor demek ki, multiv. oran az daha düşük oluyor onun da etkisi olabilir. doktoruma da danışayım bakalım muhtemelen o da kullan diyecek

Bana da çok iyi geliyor burası . Aşırı derecede rahatlıyorum , kafam dağılıyor. Bir de buradaki herkesin yorumu o kdar mantıklı ki . Yani saçma sapan, sırf yorum yapmak için yapan bi insan yok

Gözlerimi yaşartma benim durduk yere neyin gerilmesi. Titre ve kendine gel imminnie
ya iş yerinde bir arkadaşımızın eşi bu testlerden çok kötü sonuçlar aldı bebeğini aldırmak zorunda kaldı ve kız perişan durumda benimde yakın tarihte buna şahit olmam korkuttu ve ailelerin hiçbirinde down sendromu herhangi bir engel durumu akraba ilişkisi vs yok gencecik insanlar kız 23 yaşındaydı normalde hiç endişe etmez hatta testi bile yaptırmayabilirdim saçma gelirdi bana bunu testi yaptırmak

evet kızlar yarın saat 14:30'da ense kalınlığı ve 2li tarama testim olacak ciddi anlamda bu konu beni biraz gerdi dualarınızı eksik etmeyin lütfen inşallah güzel sonuçlar alırım
Benimde 11:00 de hayırlı haberlerle dönelim inşallah

Bana da çok iyi geliyor burası . Aşırı derecede rahatlıyorum , kafam dağılıyor. Bir de buradaki herkesin yorumu o kdar mantıklı ki . Yani saçma sapan, sırf yorum yapmak için yapan bi insan yok
Kesinlikle herkes bildiğini paylaşıyor birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz çok güzel birsy bu

Bu testler kesin sonuç değil sadece ihtimalleri söylüyor.Benim çok arkadaşım var yüksek riskli çıkıpta bebeği sağlıklı doğan.Hatta riskli çıkıpta down sendromlu doğan hiç yok.İyi düşünmek lazım ya da hiç yaptırmamak lazım

Benimde 11:00 de hayırlı haberlerle dönelim inşallah

evet kızlar yarın saat 14:30'da ense kalınlığı ve 2li tarama testim olacak ciddi anlamda bu konu beni biraz gerdi dualarınızı eksik etmeyin lütfen inşallah güzel sonuçlar alırım
Benimde yarın 8:30 da aminn kızlar inşallah iyi haberlerle gelelim.

Rahim uzunluğu ve rahim ağzı açıklığını nasıl ölçüyorlar acaba

İyi canım da bu test %100 kesinlik sağlamıyor ki. Benim teyzemin kızı hamileyken yüksek riskli çıktı sonucu. Ama yine de kabulüm dedi doğurdu. Şuan çocuğu bir gör yani hepimize taş çıkartır , en küçük bir sorunu da yok maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…