Evet uzun tam boyuma kadar olandan kullanıyorum koltukta yatarken ya da yatakta yatarken de kullanıyorum bende 9. Hafta da başladım hamile yastığı kullanmaya çünkü ağrılarım çok oluyordu bir de yüzüstü yatmak istemiyordum kendimi o şekilde alıştırdım gece uyurken belim ağrıyordu hemen belimi destekliyordum atamalarımın arasına da aşıp yatıyorum çok rahat ediyorum
Benim tüp bebek doktorum sadece bebek şampuanı dalin veya uni markasıyla yıkanmamı söylemişti tabi tercihe bırakmıştı ama transferden sonra o şekilde önerdiğini söylemişti bende 3 aydır bebek şampuanıyla yıkanıyorum sadece ilk başta saçlarım karmakarışık oluyordu alışmış sülfatlı şampuanlara kaskatı oluyordu ama 1 ay sonra almıştı saçlarım sonra yumuşacık olmaya başladı hala da bebek şampuanı kullanıyorum parfüm de sıkmıyorum onu da yasaklamıştı ilk başlarda ama ben hala devam ediyorum duşumu sık alıyorum parfüme gerek duymuyorum çatlak kremi için de bebek yağı ve bebek vazelini kullanıyorum lierac da kullanabilirsin dedi ama ikiz ve büyüme ihtimalini düşününce maddi açıdan da sürekli alıp sabah akşam sürmek gerek etkisi için de şimdilik bebek ürünleri kullanıyorum ileride tabi biraz rahatlayıp diğer ürünlere geçerim belki biraz takıntılıyım ne yalan söyleyim
kızlar merhaba kan sulandırıcı(oksapar) ile birlikte omega3 kullanan var mı aranızda? bi kaç yerde kan sulandırıcı etkisi olduğundan ikisi kullanılmamalıdır diye okudum. daha başlamadım ama bu haftalarda başlamam gerekiyor sanırım
Ben kan sulandırıcı oksapar ve coraspirin kullanıyorum ama multivitamin içinde omega var ayrıca tek omega kullanmıyorum hamileliğimin en başından beri hala bir arada kullanıyorum ben
Ben kan sulandırıcı oksapar ve coraspirin kullanıyorum ama multivitamin içinde omega var ayrıca tek omega kullanmıyorum hamileliğimin en başından beri hala bir arada kullanıyorum ben
evet kızlar yarın saat 14:30'da ense kalınlığı ve 2li tarama testim olacak ciddi anlamda bu konu beni biraz gerdi dualarınızı eksik etmeyin lütfen inşallah güzel sonuçlar alırım
Bana şansımı deniyim dedi zayıf görünce biraz duyulur diye düşündüm göbeği görünce öyle olmadı kamufle etmişin demek ki :) burası iyi var sizlerle konusmak çok iyi geliyor sanki hep tanısiyorduk
Bana da çok iyi geliyor burası . Aşırı derecede rahatlıyorum , kafam dağılıyor. Bir de buradaki herkesin yorumu o kdar mantıklı ki . Yani saçma sapan, sırf yorum yapmak için yapan bi insan yok
evet kızlar yarın saat 14:30'da ense kalınlığı ve 2li tarama testim olacak ciddi anlamda bu konu beni biraz gerdi dualarınızı eksik etmeyin lütfen inşallah güzel sonuçlar alırım
ya iş yerinde bir arkadaşımızın eşi bu testlerden çok kötü sonuçlar aldı bebeğini aldırmak zorunda kaldı ve kız perişan durumda benimde yakın tarihte buna şahit olmam korkuttu ve ailelerin hiçbirinde down sendromu herhangi bir engel durumu akraba ilişkisi vs yok gencecik insanlar kız 23 yaşındaydı normalde hiç endişe etmez hatta testi bile yaptırmayabilirdim saçma gelirdi bana bunu testi yaptırmak
Bana da çok iyi geliyor burası . Aşırı derecede rahatlıyorum , kafam dağılıyor. Bir de buradaki herkesin yorumu o kdar mantıklı ki . Yani saçma sapan, sırf yorum yapmak için yapan bi insan yok
ya iş yerinde bir arkadaşımızın eşi bu testlerden çok kötü sonuçlar aldı bebeğini aldırmak zorunda kaldı ve kız perişan durumda benimde yakın tarihte buna şahit olmam korkuttu ve ailelerin hiçbirinde down sendromu herhangi bir engel durumu akraba ilişkisi vs yok gencecik insanlar kız 23 yaşındaydı normalde hiç endişe etmez hatta testi bile yaptırmayabilirdim saçma gelirdi bana bunu testi yaptırmak
Bu testler kesin sonuç değil sadece ihtimalleri söylüyor.Benim çok arkadaşım var yüksek riskli çıkıpta bebeği sağlıklı doğan.Hatta riskli çıkıpta down sendromlu doğan hiç yok.İyi düşünmek lazım ya da hiç yaptırmamak lazım
Canım progestan kullanıyor musun? Burada bir kaç kişi yaşadık o su gibi kokusuz şeffaf akıntıyı ama resmen su gibi yani. Benim doktorum progestanın yaptığını söyledi progestanı 12. Hafta da bıraktırdı sonra geçti artık olmuyor. Bir de idrar yolu veya enfeksiyonun buna neden olabileceğini söyledi bende enfeksiyon çıktı fitil kullandım geçti. Bir de bir ihtimal bebek kesesinden mi geliyor diye düşündüm ben kendim doktora sordum ilk haftalarda olmaz düşük ihtimal o şeyler dedi ama benim içim rahat etsin diye rahim uzunluğu ve rahim ağzı açıklığına bebek keselerine baktı sorun yoktu progestandan kaynaklı enfeksiyon ve idrar yolu enfeksiyonu neden olmuştur dedi bırakınca geçti gerçekten bir dahaki muayenede sor istersen doktoruna danış
İyi canım da bu test %100 kesinlik sağlamıyor ki. Benim teyzemin kızı hamileyken yüksek riskli çıktı sonucu. Ama yine de kabulüm dedi doğurdu. Şuan çocuğu bir gör yani hepimize taş çıkartır , en küçük bir sorunu da yok maşallah