2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Dermatoloğa danışın isterseniz ama yetişkin cildi ile bebek cildi pH'ı aynı değil bu yüzden yüze bebek şampuanını kullanma demişti bana doktorum.
Evet bunu kimyacı arkadaşım da söyledi aslında ama yüzüme iyi gelen birşey yok en kaliteli şeyler bile kötü yapıyor

Şubat grubuydu sanırım alanlar, fotoğraf paylaşanlar var. Çok güzel ürünler ama orda yazan fiyatlara vergi de ekleniyormuş.
Evet evet o dediğim sayfada kız da anlattı zaten. Mail geliyormuş gümrüğe gelince galiba. Onaylıyormuşsun vergi ekleniyormuş

Rahim uzunluğu ve rahim ağzı açıklığını nasıl ölçüyorlar acaba
Belli bir aydan sonra hatırlamıyorum araştırdığım kadarıyla vajinal bakılarak ölçülmesi gerekiyormuş ama çoğu doktor karından ultrasonla bakıyormuş karından ultrason da bakılıyor karından emin olmayan doktorlar vajinal bakıp netleştirebiliyormuş her doktorun kendi tekniği sanırım. Benim doktorum ben endişelenince wc de ve ayakta ağırlık baskı hissediyorum aşağı doğru dediğimde bir ihtimal bakalım dedi karından ultrason ile rahim ağzını ve rahmin uzunluğu gözüküyor doktor ultrasonda size de gösteriyor ölçümleri de söylüyor ama ben hatırlamıyorum 3 hafta olmuştur ben baktırdığım vakit ama benim o baskı hissi idrar yolu enfeksiyonundan veya rahim belli bir haftadan sonra hızla büyüdüğü için de olabilir dedi doktorum

valla karından su falan aldırdılar bebeğin durumu baya baya farklıydı hamilelik anından doğuma kadar anneye de zarar verme ihtimali çok yüksekti... bebekte makat vb yoktu kalp rahatsızlığı olabilir dendi böyle cok değişikti onların durumu şu zamana kadar böylesini hiç duymamıştım ve tam 8 doktora gittiler hepsi aynı şeyi söyledi

Kızlar merhaba, ben iş için seyahate çıktım bugün dönüyorum ve yoruldum bugün, çok ayakta kaldım, bişey olmaz değil mi? 12+3 üm bugün. Biraz kasık ağrım var o kadar.

Kizlar aranızda balık yiyen var mı ve hangi balık türlerini yiyorsunuz, ben genelde hamsi seviyorum
Ben hamsi, palamut, uskumru, sardalya yiyorum internette her site Farklı bir şey söylüyor bir site mezgit yiyin diyor diğer site mezgit yemeyin diyor mezgitte çok severim ama net bilgi olmayınca yemedim dip başlıkları tercih etmeyin diyorlar onlarda genelde büyük balıklar oluyormuş dip balıklarında civa oranı ve ağır metal yüksek oluyormuş salonda her balıkta civa varmı lama en yüksek civa dip balıkalarındaymış o nedenle tercih etmeyin diyorlar. Ben tercihen konserve ton balığı da yemiyorum. Bir de hafta da 1 kez Balık yiyorum şuan için salonda gönlümden geçen keşke 2 yesem ama bazen midem almıyor ekmek arası yiyorum o zaman da yeşillik koydurmadan

Kızlar bu kola isteğimi napcam ben ya resmen kola aşeriyorum ben
Küçük çocuklara karadut suyunu sodayla karıştırıp kola diye içiriyorlar ya da pekmezi nefsini köreltmek içni sende öyle yap canım şaka bir yana tabi bilmiyorum çoook canın istiyorsa kendini çok huzursuz hissediyorsan bir yudum içilir mi neden olmasın bende cips asla yemem çiğ köfte asla yemem dedim bir iki ısırık yedim valla insan huzursuz oluyor yemeyince o yüzden tercih meselesi bence sonuçta her gün bardak barsak içecek değilsin nefsini körelt yeter zaten hamilelikte sağlıksız şeyler istermiş insan gerçekten öyle bende öyleyim

Kontrole gidicem cumartesi doktoruma sorayım merak ettim bu durumu. Teşekkür ederim B Buddy x

gerçelten öyle sanırım cipsin kokusundan bile rahatsız olurdum eskiden şimdi eşim yerken ağzımın suyu akıyo

ayy geçmiş olsun aklınıxs kötü getirmeyn iyidir bebiş inşallah

Kızlar bu kola isteğimi napcam ben ya resmen kola aşeriyorum ben
Ben şekerli içecek sevmiyorum ama doktorum sıvı al da nasıl alırsan al demişti bana, ister kola iç ister soda iç ister meyve suyu iç demişti sınır koymamıştı. Sizin 3 ay doldu mu gerçi bilmiyorum, belki değişiyordur bu söylediğim ilk öğrendiğim zamanlardı. Bence şeker sorununuz yoksa ve canınız çok çekiyorsa çay bardağıyla falan için ne olucak ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…