2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar mevsimsel alerji sorunu yaşayan var mı geceleri boğaz kaşıntım ve burun tıkanıklığım artarak devam ediyor gündüz daha az ama geceleri uyuyamıyorum, alerji hapı da içme dedi doktor, tavsiyesi olan var mı?

of o bende de var yemek yerken aşırı kola içmek istiyorum zor tutuyorum kendimi
Yani resmen böyle aşırı canım istiyor normalde de severim cips de severim ama cipsi sınırlıyorum. Hiç yemedim şuana kadar. Ama kola of yani 12+3 bugün kuzum E evdekiliyakat

ya ton balığı yasak değil mi, içinde civa bulundurduğundan yasak diye biliyorum.
Dip balıkları yasak.Çipura, barbunya, dil, kalkan, kırlangıç, lahos, mercan, mezgit, tekir, pavurya, karides, ahtapot böcek ve ıstakoz.Bunlarda bolca civa var dip balığı oldukları için

Ben. Çocukluğumdan beri alerjim var. Mevsimsel de sayılmaz genel. Ama pek birşey yapamıyorum tabi ilaç kullanmıyorum. Hava temizleyici alsak işe yarar mı bilmiyorum inşallah çocuğum böyle olmaz diyorum hep

Ben. Çocukluğumdan beri alerjim var. Mevsimsel de sayılmaz genel. Ama pek birşey yapamıyorum tabi ilaç kullanmıyorum. Hava temizleyici alsak işe yarar mı bilmiyorum inşallah çocuğum böyle olmaz diyorum hep
Off ben de ona bakiyorum hem isitan hem sogutan hava temizleyiciler var bebise de iyi olur diye dusunuyorum

Kizlar aranızda balık yiyen var mı ve hangi balık türlerini yiyorsunuz, ben genelde hamsi seviyorum
Evet ben yerli somon , çipura, levrek ızgara yiyorum haftada bir bazende ton balığı zeytinyağlı olanı onu da süzüyorum yağı yada su içinde olanı poşette onu tercih et dedi doktor öyle yiyorum

Yani resmen böyle aşırı canım istiyor normalde de severim cips de severim ama cipsi sınırlıyorum. Hiç yemedim şuana kadar. Ama kola of yani 12+3 bugün kuzum E evdekiliyakat
Oy maşallah kuzuma ben şöyle düşünüyorum, yanılıyor da olabilirim tabi ki tamamen kendi inanışım, gerçekten direkt olarak bebeğe zararı olacak alkol sigara uyuşturucu ilaç ne bileyim midye sakatat yıkanmamış sebze vs olmadıkça ve içilen yenen şey kararında oldukça sorun olmamalı ya. Vücut istiyorsa bir sebebi vardır bence, normalde içtiğim kadar değil belki ama yarısı kadar gönül rahatlığıyla içerdim ben

Evet ben yerli somon , çipura, levrek ızgara yiyorum haftada bir bazende ton balığı zeytinyağlı olanı onu da süzüyorum yağı yada su içinde olanı poşette onu tercih et dedi doktor öyle yiyorum
Benim dr umda somon ve ton demişti.Omega 3 bakımından en zengin olanlar bunlar dedi.Doymuş yağ oranı çok düşükmüş.Ama maalesef ben normalde de balık hiç ağzıma sürmem.Ton balığını bile zor yiyorum mecbur olduğum için.

O zaman normal ızgara yiyemiyorsan Somon balığının da poşette olanı var ton balığı gibi onu da yemeyi deneyebilirsin, belki seversin

Kizlar aranızda balık yiyen var mı ve hangi balık türlerini yiyorsunuz, ben genelde hamsi seviyorum
Balığa bayılırım hamsiye aşığım Karadenizli olunca balık da bol şükür ama alıp yapamadım daha koku hassaiyetim var diye annem gelince hemen alıp koşacağım yapsın

Cold mix var çocuklar için kullanılan kiyafet yakasına damlatiyirsun nefes yoluyla rahatlatıyor.doktora sorabilirsiniz belki buna izin verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…