2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben zaten o yüzden devlete gitmiyorum bir keresinde gideyim dedim benim gittiğim yer mi öyle sadece bilmiyorum 6 kişiyi aynı anda aldı içeri, sorunum var diyemiyorum herkesin ortasında çok şaşırmıştım gerçi küçük illerde genelde böyle olmuyordur belki bilmiyorum ama burası felaket zaten sert sert davrandı gıcık olmuştum muameleye

ben şehir hastanesinr gidiyorum hiç karşılaşmadım öyle ama alıyorlardır tabii şsşırmam yani. Bende ilk kese görmeye gittiğim hastanede bakmamıştı. Yok kan vermemişsin falan dedi e ben şehir hastanesine gittm mesrla orda dirrkt baktılar

Herkese merhaba
Yine bir güncelleme ile geldim. Şiddetli kasık ve bel ağrısı ile gittim doktora ama korkudan değil belki ilaç vitamin bir şey verir umuduyla çünkü foliği bıraktım ve sadece magnezyum içiyordum. Haftasıyla uyumlu çok şükür bağdaş kurup ellerini yüzünün altına almış yüzüstü yatıyordu. Doktorum karnımı bi çalkaladı hop bi döndü, o da ne, pipi selam çaktı üstüne bir de parmaklarını gösterdi bak açıp kapıyor diye. Bir erkek daha geliyor İsmi de kısmetse Bora olacak. kan hapı demir hapı multivitamin yazmış ama henüz almadım. Doğuma kadar kullanacakmışım. 4 hafta sonra perinatoloğa yönlendirecek ayrıntılı ultrason için. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

Hayırlı olsunKaçıncı haftada gösterdi kendini

gercekten erkeklerle dolduk ne kadar enteresan gelsinler beyefendiler giyim alışverişimiz azaldı erkek ne versen giyer ki masraf kızlarla kıyaslayınca yarı yarıya kızı giydirmesi zevkli tokası çorabı donu atleti elbisesi eteği ona uygun ayakkabısı erkeği sal gitsin bi de ben bakımlı erkek hiç sevmem ne giysem die düşünen

Şehir hastanesi ne demek ki yok anam ben de şans yok zaten bu konularda maalesef ben yeri geldi özelde bile devlet muamelesi görmüş insanım doktor doktor gezdim paramla rezil olduğum da oldu ama sonunda buldum iyi diyeceğim birini inşallah iyidir

Maşallah canımmm. Erkekler çoğalıyorr sağlıkla kucağına al inşallah…

Ay bir oğluş daha katıldı hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

normal devlet hastamesi ama diğerlerine bakarak daha iyi

Bence grubun kalanı ds hrp kız biz dahs öğrenmeye başlamadıkkk

Valla bakımlı erkek zor da oluyor bazen benim eşim bakımlı saçını yapmadan çıkmaz, kıyafetler uçuk kaçık seviyor da ben dizginliyorum, onun yaptığı yüz maskelerini ben yapmıyorum valla bir de benim yüzümde bir şey çıksa bayılır uğraşmaya şunu bunu yapalım diye öneride bulunuyor bir de, ay noluyooo diyorum lazer bile yapıyoruz eşime evde bayılıyor uğraşmaya bir şeyle

Devlet doktorları soru sorana gıcık oluyorlar. Kaç tanesinden azar işittim sayamam . Gerçi bazı özellerde de karşılaştım ama 2-3 kere falan

Kızlar büyüyünce de masraflı . Daha hassas yetiştirmesi. Eksiği bitmez canı bişeye kalır yapmaya daha mecbur hissedersin. Erkek öyle gelmiyor bana kendi başının çaresine bakar ya da yanlış düşünüyorumdur bilemedim . canım kızım alınmasın ama eskiden beri oğlum olsun istemiştim. Kız çocuklarını daha çok sevmeme rağmen

Ay inşallah haber ver öğrenirsen merak ettim herkesin cinsiyetini merak ediyorum çoğunluk erkek haberi veriyor bakalım kızları da eşitlemek lazım
Öğreniyim hemen buraya gelicem nedense bende erkek hissediyorum şimdiye kadar içimden hep erkek geçti kız gelip sğrpriz de yapabilir Sağlıklı olsunlar da hiççç önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…