Ne demek rica ederimMutlaka soracağım.Çok teşekkür ediyorum
Ben zaten o yüzden devlete gitmiyorum bir keresinde gideyim dedim benim gittiğim yer mi öyle sadece bilmiyorum 6 kişiyi aynı anda aldı içeri, sorunum var diyemiyorum herkesin ortasında çok şaşırmıştımbenim ablam 6.ayda öğrendi cnsiyetini bana da diyor ki çok merak ediyosun kesin sende öğrenemiyceksin. Ama gerçekten devlette 2dk muayene edipbırakıyolar doğru düzgüm ilgilenmiyolar bile. Soru sormazsan iyisn soru sorunca falan şekilden şekle giriyolar. Hepsi için demiyorum ama.geneli böyle. Özelde öğrendi en son oda zatrn.
ben şehir hastanesinr gidiyorum hiç karşılaşmadım öyle ama alıyorlardır tabii şsşırmam yani. Bende ilk kese görmeye gittiğim hastanede bakmamıştı. Yok kan vermemişsin falan dedi e ben şehir hastanesine gittm mesrla orda dirrkt baktılarBen zaten o yüzden devlete gitmiyorum bir keresinde gideyim dedim benim gittiğim yer mi öyle sadece bilmiyorum 6 kişiyi aynı anda aldı içeri, sorunum var diyemiyorum herkesin ortasında çok şaşırmıştımgerçi küçük illerde genelde böyle olmuyordur belki bilmiyorum ama burası felaket zaten sert sert davrandı gıcık olmuştum muameleye
Bana da demedi de canım , 18. Haftada gel dedi bende detaylı ultrason için mi dedim doktorum perinatolog o da sen gel dediKuzum bana doktor birşey demedi ekstra yaptırmam için
Hayırlı olsunHerkese merhaba
Yine bir güncelleme ile geldim. Şiddetli kasık ve bel ağrısı ile gittim doktora ama korkudan değil belki ilaç vitamin bir şey verir umuduyla çünkü foliği bıraktım ve sadece magnezyum içiyordum. Haftasıyla uyumlu çok şükür bağdaş kurup ellerini yüzünün altına almış yüzüstü yatıyordu. Doktorum karnımı bi çalkaladı hop bi döndü, o da ne, pipi selam çaktıüstüne bir de parmaklarını gösterdi bak açıp kapıyor diye. Bir erkek daha geliyor İsmi de kısmetse Bora olacak. kan hapı demir hapı multivitamin yazmış ama henüz almadım. Doğuma kadar kullanacakmışım. 4 hafta sonra perinatoloğa yönlendirecek ayrıntılı ultrason için. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
gercekten erkeklerle dolduk ne kadar enteresanHerkese merhaba
Yine bir güncelleme ile geldim. Şiddetli kasık ve bel ağrısı ile gittim doktora ama korkudan değil belki ilaç vitamin bir şey verir umuduyla çünkü foliği bıraktım ve sadece magnezyum içiyordum. Haftasıyla uyumlu çok şükür bağdaş kurup ellerini yüzünün altına almış yüzüstü yatıyordu. Doktorum karnımı bi çalkaladı hop bi döndü, o da ne, pipi selam çaktıüstüne bir de parmaklarını gösterdi bak açıp kapıyor diye. Bir erkek daha geliyor İsmi de kısmetse Bora olacak. kan hapı demir hapı multivitamin yazmış ama henüz almadım. Doğuma kadar kullanacakmışım. 4 hafta sonra perinatoloğa yönlendirecek ayrıntılı ultrason için. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
Şehir hastanesi ne demek kiben şehir hastanesinr gidiyorum hiç karşılaşmadım öyle ama alıyorlardır tabii şsşırmam yani. Bende ilk kese görmeye gittiğim hastanede bakmamıştı. Yok kan vermemişsin falan dedi e ben şehir hastanesine gittm mesrla orda dirrkt baktılar
Maşallah canımmm.Herkese merhaba
Ay bir oğluş daha katıldıHerkese merhaba
normal devlet hastamesi ama diğerlerine bakarak daha iyiŞehir hastanesi ne demek kiyok anam ben de şans yok zaten bu konularda maalesef ben yeri geldi özelde bile devlet muamelesi görmüş insanım doktor doktor gezdim paramla rezil olduğum da oldu ama sonunda buldum iyi diyeceğim birini inşallah iyidir
Bence grubun kalanı ds hrp kız biz dahs öğrenmeye başlamadıkkkgercekten erkeklerle dolduk ne kadar enteresangelsinler beyefendiler giyim alışverişimiz azaldı erkek ne versen giyer ki masraf kızlarla kıyaslayınca yarı yarıya kızı giydirmesi zevkli tokası çorabı donu atleti elbisesi eteği ona uygun ayakkabısı erkeği sal gitsin bi de ben bakımlı erkek hiç sevmem ne giysem die düşünen
Valla bakımlı erkek zor da oluyor bazengercekten erkeklerle dolduk ne kadar enteresangelsinler beyefendiler giyim alışverişimiz azaldı erkek ne versen giyer ki masraf kızlarla kıyaslayınca yarı yarıya kızı giydirmesi zevkli tokası çorabı donu atleti elbisesi eteği ona uygun ayakkabısı erkeği sal gitsin bi de ben bakımlı erkek hiç sevmem ne giysem die düşünen
Devlet doktorları soru sorana gıcık oluyorlar. Kaç tanesinden azar işittim sayamam . Gerçi bazı özellerde de karşılaştım ama 2-3 kere falanbenim ablam 6.ayda öğrendi cnsiyetini bana da diyor ki çok merak ediyosun kesin sende öğrenemiyceksin. Ama gerçekten devlette 2dk muayene edipbırakıyolar doğru düzgüm ilgilenmiyolar bile. Soru sormazsan iyisn soru sorunca falan şekilden şekle giriyolar. Hepsi için demiyorum ama.geneli böyle. Özelde öğrendi en son oda zatrn.
Ay iyi bari keşke ben de denk gelseydim iyisine kimisi gerçekten nokta atışı yapıyor doktor konusundanormal devlet hastamesi ama diğerlerine bakarak daha iyi
Özelde karşılaşınca insanın daha da zoruna gidiyor ben de karşılaştım çok zorduDevlet doktorları soru sorana gıcık oluyorlar. Kaç tanesinden azar işittim sayamam . Gerçi bazı özellerde de karşılaştım ama 2-3 kere falan
Kızlar büyüyünce de masraflı . Daha hassas yetiştirmesi. Eksiği bitmez canı bişeye kalır yapmaya daha mecbur hissedersin. Erkek öyle gelmiyor bana kendi başının çaresine bakargercekten erkeklerle dolduk ne kadar enteresangelsinler beyefendiler giyim alışverişimiz azaldı erkek ne versen giyer ki masraf kızlarla kıyaslayınca yarı yarıya kızı giydirmesi zevkli tokası çorabı donu atleti elbisesi eteği ona uygun ayakkabısı erkeği sal gitsin bi de ben bakımlı erkek hiç sevmem ne giysem die düşünen
Hiç sorma insan muamelesi görmeye özele gidiyorsun onda da paranla rezil olup dönüyonÖzelde karşılaşınca insanın daha da zoruna gidiyor ben de karşılaştım çok zordu
Öğreniyim hemen buraya gelicemAy inşallah haber ver öğrenirsen merak ettim herkesin cinsiyetini merak ediyorumçoğunluk erkek haberi veriyor bakalım kızları da eşitlemek lazım
Aynen öyle oluyorHiç sorma insan muamelesi görmeye özele gidiyorsun onda da paranla rezil olup dönüyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?