2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Benim de 16. Hafta da kalbi durmuştu canım içimde 1 ay o şekilde kalmış ama bende kanama vardı hep belliydi yani sonunun iyi olmayacağını doktorlar söylüyor ikili test temiz çıkmıştı ama her şey ikili testte doğru sonuç vermiyor ne yazıkki bizimki de patolojiye gitti istemedik adlında parçalıyorlar orada diye ama bakalım dediler genetiği bozuk kramozomal bozukluk çıktı ama dediğim gibi 7. Haftadan beri doktorlar sağlıklı olmadığını ön görmüşlerdi biz diretmiştik.. yani işin sonu genetiğe bağlanıyor rabbim sana sağlıkla kucağına alacağın yeni güzel süreçler nasip etsin inşallah

Bize gayet sağlıklı dedi doktorumu değiştirdim hiç hazır değildik buna rutin kontrolde öğrendik yıkıldık resmen. Bı daha kalabilir miyim bilmiyorum üst üste yıktı bizi

Bize gayet sağlıklı dedi doktorumu değiştirdim hiç hazır değildik buna rutin kontrolde öğrendik yıkıldık resmen. Bı daha kalabilir miyim bilmiyorum üst üste yıktı bizi
Yakıcı bir durum anlıyorum ama adet görmeden direk gebelik olmuş belki o bile süreci olumsuz etkilemiş olabilir bilemiyorum tabi o nedenle Farklı doktor kontrolleri olmalı hep tek bir doktor değilde 2 Farklı göz bakmasını ben daha uygun buluyorum her türlü gebelikte tekrardan çok geçmiş olsun Emin olun bir şekilde geçiyor acısı Allah sabrını versin inşallah

canım çok üzüldüm sen demek ki hemen hamile kalabiliyorsun bunu düşün yine kalırsın belki pıhtılaşma sorunun vardır aspirin ve iğne ile o sorunu çözüyorlar genelde moralini yüksek tut bir kez hamile kalan bir daha hamile kalır diyor doktorlarda moral çok önemli

çikolata ye ve kahve iç mutlaka tahmin eder benim 11+5 çıktı ultrasonda tahminim var ama çok yanıltıyor bu haftalar o yüzden söylemeyeceğim odaklanırsınız değişme ihtimali var dedi
Ne kadar süre önce yapmalıyım bunuu gitmeden bi yarım saat önce olur mu

çok geçmiş olsun rabbim sabırlar versin. Allah tekrardan sağlıklısını nasip etsin inşallah. benim de pıhtılaşma bozukluğu çıkmıştı o yüzden kaybetmiştim bebeğimi..

Çok geçmiş olsun canım.Bende 6 haftada kalb durması yaşadım ve 1 tane kimyasal gebeliğim var ama ben kendim zor hamile kalıyorum..mesela kimyasal gebeliğim tüp bebekle kalmıştım..kendini toparla sonuçta çok güzel kendin hemen hamile kala biliyorsun yinede kalıcan İn şa Allah.Ben eşimle genetik testler yaptırdık sende yaptır şimdide iğnelerle fitillerle devam ediyorum Allah büyük

Ya kızlar bu ara sizinde kalbinizde bi sorun var mı bir tek bende mi oluyor. Hızlı atıyor desem değil , ama böyle atışını çok hissediyorum . Atarken daha sert vuruyor sanki eskiye göre. Özellikle yatış pozisyonunda oluyor

Evet kalp artık daha fazla kan pompaladigi için daha çok çalışıyor belki o yüzden hissediyor olabilirsin ama yine de doktoruna söyle

Doktora sordum peş peşe kaldım diye mi oldu dedim hiç alakası yok dedi. Hatta kürtajdan sonra 1 adet dönemi bekle sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi sonuçlarımın çıkmasını bekliyorum 1ay sonra gel dedi doktor ne zaman adet olurum onu da bilmiyorum şu anda. Umarım bir daha böyle bı şey yaşamam hiç birimiz yaşamayalım Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah sizlere de teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Çok teşekkür ederim 33 yaşındayım çok ilerlemeden doğurmak istedim . Hiç çocuğum yok acele ettim birazda o yüzden. Doktor da pıhtılaşmadan şüphelendi umarım sorunu buluruz, bebeklerinin günahına girmek istemiyorum daha fazla . Moralim daha iyi şu an ama hep aynı şeyi yaşayacağım korkusu oluştu. Güzel dileklerinize çok teşekkür ederim

vakumlı kürtajdan somra o da bir operasyon ya rahim yenileniyor diyorlar hatta bazı hamile kalamayanlara eskiden gel yalancı kürtaj yapalım hemen hamile kalırsın diyorlarmış

kızlar kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ya bugün doktoruma gittim akış kontrolü yaptılar sol tarafımın kan akışında sorun varmış iğneye doğuma kadar devam dediler sizlerinde aklınızda olsun kontrol de ona da bir baktırın renkli doplerle bakıyorlar galiba

Çok sevindim şikayetlerinin gitmesine canım bende bugün doktora gittim soracaktım unutmuşum bu Probiyotik gebelikte zararsız zaten dimi doktor ona göre verdi . Enfeksiyon için 2 kutu fitil kullanmıştım geçmedi diyince bugün 1 kutu dağa farklı fitil yazdı ama kullanmak istemiyorum artık üst üste 3 kutu olacak çünkü en iyisi vinelac alayım bende. Çok teşekkür ederim bilgilendirdigin için canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…