en sevdiğim göz rengi sarı olanlar keşke sarı olsa oğlumun gözleriKızın olursa o resmi telefonunda ekran resmi yap her telefonu eline aldığında görürsünbizim kızımız muhtemelen büyük olasılıkla sarışın kıvırcık saçlı olacak çünkü eşimle ben birbirimize benziyoruz ve ikimizde sarışınız ama gözler konusunda emin değilim benim gözüm açık kahverengi bazen sarı gibi duruyor ama eşimin de kopkoyu siyaha yakın kahverengi babam yeşil gözlü baba tarafım çoğu renkli gözlü ya benim göz rengime benzesin ya da babama falan sipariş veriyorum sanki tövbe yarabbim
Allah bir daha yaşatmasın inşallahYaaa aç karnına olan mı kusuturdu eyvahlar olsunkan sulandırıcı il gebelik kaybımdan dolayı kullanıyorum canım bi 16 hafta kalp durmam olmuştu önlem amaçlı bir de tüp bebek diye sanırım
Evet sağlıcakla kucağımıza alalım da gelir geçer bu hesaplarAynen çok mantıklı olmuş. Paket halinde olması hesaplı olmuşher muayene zaten 1000 TL . Testi bilmem nesi derken bayağı para . Bana verdikleri fiyatlar yılbaşından sonra da artar zaten neyse sağlık olsun da gerisi önemli değil
diğer grupta bir yazmışKızlarr size bir sorum olucak 11+4 olduk bugün ama ben kabızlıktan çok şikayetçiyimbaşına gelen var mı ya da ne yiyip içebilirim bilgisi olan 3-4 gündür lavaboya çıkamıyorum pazartesi doktoruma söylemem lazım sanırım bu durumu
Seninde erkekse kendime yuh diycem artıkkızlar selam, ben ense kalınlığına baktırdım 2li tarama testi için kanımı verdim ve eve geldim şimdi. Fetal dna yaşım gereği önermedi. Ense kalınlığı 8mm çok güzel dedi 4 gün önden gidiyormuş köfte 11+1 olması gerekirken 11+5 çıktıCinsiyet için bir tahminim var ama çok erken daha söylemek istemiyorum dedi sanırım erkek tahmin etti çünkü ağzından kaçırdı klitoris de çıkabiliyor gördüğümüz şey henüz erken 3 hafta sonra tekrar görüşelim o zaman netleşir dedi fotoğrafını almayı unuttum çok üzgünüm
Canım hamile olup bunu yaşamayan çok yoktur maalesefKızlarr size bir sorum olucak 11+4 olduk bugün ama ben kabızlıktan çok şikayetçiyimbaşına gelen var mı ya da ne yiyip içebilirim bilgisi olan 3-4 gündür lavaboya çıkamıyorum pazartesi doktoruma söylemem lazım sanırım bu durumu
aahahhhahah bilmiyorum bir hemşire arkadaşıma sordum saçmalama daha belli değildir ufak bir tahminde bulunmuştur dediSeninde erkekse kendime yuh diycem artıkİnsanın bir.hissettiğide mi tutmazz
Evet saçlarla aynı olunca daha da bir hoş duruyor inşallah öyle olur iç geçirdin büyük ihtimal olur öyle enerji verelimen sevdiğim göz rengi sarı olanlar keşke sarı olsa oğlumun gözleriamber rengi gözler
Çok teşekkür ederim hemen denemeliyimmdiğer grupta bir yazmış
suyun içine ceviz atıp su karardıktan sonra içmemi söyledi bunu gün içinde tekrarla dedi ve gerçekten işe yarıyor.
ay doktor öyle söylediyse görmüştür ama yeni ıluşmaya başladığı için klitoris de pipide çıkıntı gibi görünüyoraahahhhahah bilmiyorum bir hemşire arkadaşıma sordum saçmalama daha belli değildir ufak bir tahminde bulunmuştur dedi
evet bende söylicem doktoruma bu gidişle patlama yaşayabilirimCanım hamile olup bunu yaşamayan çok yoktur maalesefbenim doktorum bu tarz durumlar için duphalac vermişti böyle senin gibi 3-4 gün çıkmadığımda içip o şekilde rahatlıyordum ama son zamanlarda bu sorunu yaşamıyorum ben de neden acaba diye düşünürken meğer zeytinden dolayıymış. Aşermeden midir nedir sürekli siyah zeytin canım istiyordu ben de her gün sabah kahvaltı da yiyorum hep ve sanırım bu benim bağırsaklarıma çok iyi geldi
Gerçekten çok zor bir durum hele ki gaz sancısıyla birleşince felaket oluyor Allah yardımcın olsun inşallah en kısa sürede çaresini bulursunevet bende söylicem doktoruma bu gidişle patlama yaşayabilirimzeytin de denenebilir evet mantıklı aslında çok teşekkür ederim
evet oda o o yüzden dedi zaten şuan 12+5 ya da 13+5 olsaydın cevap verebilirdim gerçekten çok yanıltıcı oluyor dedi hayırlısıyla sağlıkla gelsin miniğimay doktor öyle söylediyse görmüştür ama yeni ıluşmaya başladığı için klitoris de pipide çıkıntı gibi görünüyor
Ayy sağlıklı olsun da cinsyetinin hiç önemi yok bizimki tatlı merakevet oda o o yüzden dedi zaten şuan 12+5 ya da 13+5 olsaydın cevap verebilirdim gerçekten çok yanıltıcı oluyor dedi hayırlısıyla sağlıkla gelsin miniğim
Canım evet benim de genel de sabahları oluyor küçük kılcal damarlar çatlıyor sanırım kuruyor sonra hamilelikte normalmişKızlar doktor kontrolünden güzel haberler alıp gelen arkadaşlarim hepiniz için çok mutlu oldum hepimize güzel haberler almak nasip olsunbenim salı günü kontrolum günler geçmiyor brsey de sormak istiyorum sizlere burun kanamasi yaşayan oldu mu hiç benim bugün ikinci kere oluyor araştırdım hamilelerde kan basıncı arttığı için olabilir deniyor acaba kan sulandirici ilaçlar mi etki etti bilemiyorum
Evet Şeyma fenercioğlu doktorum tüp bebek doktoru aynı zamanda tüp bebek yaptığı hastalara kadın doğum uzmanı olarak da bakıyor. Bir de eş zamanlı medikal İzmit Hasan terziye gidiyorum ondan da memnunumÇok şüküür her şey gönlünüzce olsunsiz İzmit konağa mı gidiyorsunuz acaba
Canım ben çok çile çektim bu kabızlıktan bir de tüp bebek ilk zamanlar doktor asla ıkındırmıyor ıkınmak yasak diyordu kafayı yiyecektim. Benim denediğim küçük haftalar da sabah uyanır uyanmaz daha su içmeden 3 kuru kayısı turunculardan yerdim üstüne bir bardak suyu içerdim aynı gün çıkardım. Haftalar ilerledikçe her gün kuru kayısı midemi bulandırdı çünkü ben hamilelik harici de kabızlık sorunu olan biriyim Duphalac şurup verdi doktorum 2 günde bir çıkamıyorsam bir ölçek onu içiyorum tadı aşırı şekerli bir şey ilaç gibi değil de ağır bir şerbet içiyor gibi çok etkili. 12. Haftayı geçince doktorum enfeksiyonlardan da dolayı bağırsakalrım da rahatlasın diye probiyotikli multivitamin olan Vinelac içmemi istedi. Vinelac sayesinde sabah içiyorum kahvaltıdan sorma hop her sabah WC deyim en rahatı Vinelac benim için. Çok şükür gaz kabızlık gibi sorunlarım kalmadı doktoruna danış istersenKızlarr size bir sorum olucak 11+4 olduk bugün ama ben kabızlıktan çok şikayetçiyimbaşına gelen var mı ya da ne yiyip içebilirim bilgisi olan 3-4 gündür lavaboya çıkamıyorum pazartesi doktoruma söylemem lazım sanırım bu durumu
Evet bende izmitteyim konağa gidiyorum dikkatimi çekti de sormak istedimCanım evet benim de genel de sabahları oluyor küçük kılcal damarlar çatlıyor sanırım kuruyor sonra hamilelikte normalmiş
Evet Şeyma fenercioğlu doktorum tüp bebek doktoru aynı zamanda tüp bebek yaptığı hastalara kadın doğum uzmanı olarak da bakıyor. Bir de eş zamanlı medikal İzmit Hasan terziye gidiyorum ondan da memnunumsiz de mi izmittesiniz :)
Canım ben çok çile çektim bu kabızlıktan bir de tüp bebek ilk zamanlar doktor asla ıkındırmıyor ıkınmak yasak diyordu kafayı yiyecektim. Benim denediğim küçük haftalar da sabah uyanır uyanmaz daha su içmeden 3 kuru kayısı turunculardan yerdim üstüne bir bardak suyu içerdim aynı gün çıkardım. Haftalar ilerledikçe her gün kuru kayısı midemi bulandırdı çünkü ben hamilelik harici de kabızlık sorunu olan biriyim Duphalac şurup verdi doktorum 2 günde bir çıkamıyorsam bir ölçek onu içiyorum tadı aşırı şekerli bir şey ilaç gibi değil de ağır bir şerbet içiyor gibi çok etkili. 12. Haftayı geçince doktorum enfeksiyonlardan da dolayı bağırsakalrım da rahatlasın diye probiyotikli multivitamin olan Vinelac içmemi istedi. Vinelac sayesinde sabah içiyorum kahvaltıdan sorma hop her sabah WC deyim en rahatı Vinelac benim için. Çok şükür gaz kabızlık gibi sorunlarım kalmadı doktoruna danış istersen
Maşallah kuzumkızlar selam, ben ense kalınlığına baktırdım 2li tarama testi için kanımı verdim ve eve geldim şimdi. Fetal dna yaşım gereği önermedi. Ense kalınlığı 8mm çok güzel dedi 4 gün önden gidiyormuş köfte 11+1 olması gerekirken 11+5 çıktıCinsiyet için bir tahminim var ama çok erken daha söylemek istemiyorum dedi sanırım erkek tahmin etti çünkü ağzından kaçırdı klitoris de çıkabiliyor gördüğümüz şey henüz erken 3 hafta sonra tekrar görüşelim o zaman netleşir dedi fotoğrafını almayı unuttum çok üzgünüm
Çok teşekkür ederim sizler kaçıncı haftadasınız ben bi tık geç dahil olmuşum burayaGerçekten çok zor bir durum hele ki gaz sancısıyla birleşince felaket oluyor Allah yardımcın olsun inşallah en kısa sürede çaresini bulursun
Aaa süperEvet bende izmitteyim konağa gidiyorum dikkatimi çekti de sormak istedimFirdevs hanıma gidiyorum çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?