2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
en sevdiğim göz rengi sarı olanlar keşke sarı olsa oğlumun gözleri amber rengi gözler

Kızlarr size bir sorum olucak 11+4 olduk bugün ama ben kabızlıktan çok şikayetçiyim başına gelen var mı ya da ne yiyip içebilirim bilgisi olan 3-4 gündür lavaboya çıkamıyorum pazartesi doktoruma söylemem lazım sanırım bu durumu

Yaaa aç karnına olan mı kusuturdu eyvahlar olsun kan sulandırıcı il gebelik kaybımdan dolayı kullanıyorum canım bi 16 hafta kalp durmam olmuştu önlem amaçlı bir de tüp bebek diye sanırım
Allah bir daha yaşatmasın inşallah uzun ömürleri olsun

Evet sağlıcakla kucağımıza alalım da gelir geçer bu hesaplar

diğer grupta bir yazmış

suyun içine ceviz atıp su karardıktan sonra içmemi söyledi bunu gün içinde tekrarla dedi ve gerçekten işe yarıyor.

Seninde erkekse kendime yuh diycem artık İnsanın bir.hissettiğide mi tutmazz

Canım hamile olup bunu yaşamayan çok yoktur maalesef benim doktorum bu tarz durumlar için duphalac vermişti böyle senin gibi 3-4 gün çıkmadığımda içip o şekilde rahatlıyordum ama son zamanlarda bu sorunu yaşamıyorum ben de neden acaba diye düşünürken meğer zeytinden dolayıymış. Aşermeden midir nedir sürekli siyah zeytin canım istiyordu ben de her gün sabah kahvaltı da yiyorum hep ve sanırım bu benim bağırsaklarıma çok iyi geldi

evet bende söylicem doktoruma bu gidişle patlama yaşayabilirim zeytin de denenebilir evet mantıklı aslında çok teşekkür ederim

evet bende söylicem doktoruma bu gidişle patlama yaşayabilirim zeytin de denenebilir evet mantıklı aslında çok teşekkür ederim
Gerçekten çok zor bir durum hele ki gaz sancısıyla birleşince felaket oluyor Allah yardımcın olsun inşallah en kısa sürede çaresini bulursun

Canım evet benim de genel de sabahları oluyor küçük kılcal damarlar çatlıyor sanırım kuruyor sonra hamilelikte normalmiş
Çok şüküür her şey gönlünüzce olsun siz İzmit konağa mı gidiyorsunuz acaba
Evet Şeyma fenercioğlu doktorum tüp bebek doktoru aynı zamanda tüp bebek yaptığı hastalara kadın doğum uzmanı olarak da bakıyor. Bir de eş zamanlı medikal İzmit Hasan terziye gidiyorum ondan da memnunum siz de mi izmittesiniz :)
Canım ben çok çile çektim bu kabızlıktan bir de tüp bebek ilk zamanlar doktor asla ıkındırmıyor ıkınmak yasak diyordu kafayı yiyecektim. Benim denediğim küçük haftalar da sabah uyanır uyanmaz daha su içmeden 3 kuru kayısı turunculardan yerdim üstüne bir bardak suyu içerdim aynı gün çıkardım. Haftalar ilerledikçe her gün kuru kayısı midemi bulandırdı çünkü ben hamilelik harici de kabızlık sorunu olan biriyim Duphalac şurup verdi doktorum 2 günde bir çıkamıyorsam bir ölçek onu içiyorum tadı aşırı şekerli bir şey ilaç gibi değil de ağır bir şerbet içiyor gibi çok etkili. 12. Haftayı geçince doktorum enfeksiyonlardan da dolayı bağırsakalrım da rahatlasın diye probiyotikli multivitamin olan Vinelac içmemi istedi. Vinelac sayesinde sabah içiyorum kahvaltıdan sorma hop her sabah WC deyim en rahatı Vinelac benim için. Çok şükür gaz kabızlık gibi sorunlarım kalmadı doktoruna danış istersen

Evet bende izmitteyim konağa gidiyorum dikkatimi çekti de sormak istedim Firdevs hanıma gidiyorum çok memnunum

Maşallah kuzum ayyy ne çok erkek yaptı bu sene kız çok az gerçekten

Gerçekten çok zor bir durum hele ki gaz sancısıyla birleşince felaket oluyor Allah yardımcın olsun inşallah en kısa sürede çaresini bulursun
Çok teşekkür ederim sizler kaçıncı haftadasınız ben bi tık geç dahil olmuşum buraya 12+1 de randevum var hem ikili test için falan bakılcak acaba doktor cinsiyet tahmini de yapar mı yoksa daha erken mi

Evet bende izmitteyim konağa gidiyorum dikkatimi çekti de sormak istedim Firdevs hanıma gidiyorum çok memnunum
Aaa süper Firdevs Hanım da çok iyi giden tanıdıklarımdan yorumlarından biliyorum doğumda da çok destek oluyormuş çok tatlı bir görünüşü de var zaten kendisinin sizin kaç haftalık bebişiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…