2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ah çok tatlı bi kız bi erkek herşey yolunda çok şükür maşallah

Hiç bilmiyorum canım doktora sorunca haber ver merak ettim ben de seni
Sağol canım doktorumla görüştüm idrar yolu enfeksiyonu bile crp yani enfeksiyonu tetikler o da erken doğum riskinin değerini değiştirebilir dedi zaten 11 çıkmış ciddiye alınacak bir değer değil dedi 100 ün üstü tehlikeli kabul ediyoruz dedi. TSH düşük çıkmadı herhangi bir sorun teşkil etmiyor her şey yolunda dedi şükür rahatladım

ay bde benim sat 15 haziran kimyasal geöirdiğim içn böyle bi şey oldu. Yoksa bu kadar çatlamazdım. aylardır hamileyim gibi geliyo

Bende bugün gittim canım bana da yazdı 3 günlük. Fitillerin fazlası akıntı gibi geliyor hep peçeteye. Bütün olarak düşmedi dimi ? Ben fitil kullandığımda gece yatarken koyuyorum sabaha kadar da kalkmıyorum

Tekrar kalbildniz mi acaba
23 ile hamile kaldım Mart başı doğum olacaktı sonra kimyasal oldu. Adet görmeden sonraki ay hamile kaldım Mart sonu doğum yapacaktım . Şimdi 12 haftalık olacaktı ama malesef kalbi durdu bunu da kaybettim vakumlu kürtaj oldum 2 gün önce psikolojim altüst oldu. Doktora gittikten 9 gün sonra kalbi durmuş doktor hiç bir sıkıntı yok demişti. Şimdi bazı testler yapılacak gen testi vs bebeği de inceleyeceklermis neden kalbi durdu diye 20 güne çıkacak sonuçlar hiç belirti de vermedi kanamam hiç olmadı bilmiyorum neden böyle oldu. Şu an çok çok üzgünüm bebek görünce ağlıyorum. Umarım sizlerin gebelikleri sağlıklı olur

Tam bütün değil ama ilk lavaboya çıktığımda erimiş halde bayağı düştü sanki. Sonra da peçeteye ve iç çamaşırına azar azar tortu geldi . Ben de geceleri koydum canım ama uyuduktan 2-3 saat sonra gibi wc kalktım. Sabah olmadı.

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun. . Allah yeniden sağlıklı bir gebelik ve bebek nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…