2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bazen oluyor . Kalp atış sayısı normal ama yüksek sert ritimle vuruyor gibi oluyordu . Ben bunu gebelik öncesi de bazen yaşıyordum . Kardiyolojiye gitmiştim . Kaygı kaynaklı olabilir kalbinde bişey yok psikyatriye git dedi. Gebelikte de bikaç kez oldu . Sebebini bilmiyorum

Hepsini yaptırdım doktora bir daha bu durumu yaşamak istemiyorum ne gerekiyorsa yapalım dedim . Önceki doktorum beni hiç uyarmadığı için değiştirdim. Yeni doktoruma kürtaj yaptırdım testleri de ona yaptırdım bı yandan da içim içimi yiyor keşke ilk gebelikte bu doktora gelseydim bebeğim ölmezdi diye kendimi suçlayıp duruyorum . Önceki doktorum bana sen normal yollarla hamile kalamazsin tüp bebek ya da aşılama yapalım dedi üst üste iki kere hamile kaldım keşke o zamandan degistirseydim çok pişmanım .Allah yardımcınız olsun umarım çok sağlıklı bebekleriniz olur zor süreçlerden geçiyorsunuz siz de ben de razıyım onlara yeterli bebeğim sağlıklı olsun

Canım senin testte mi enfeksiyon çıktı . Yoksa akıntı ve kaşıntı gibi şikayetlerin mi var

kaçıncı haftadaydınız bugün kontrolde bana bakılmadı sadece iğneye devam dedi doktorum

Bende kan sulandırıcı kullanıyorum seninki iğnemi canım?kontrolü doktor demeli ama bana devam dedi iğneye hala

Rica ederim canım Vinelac gebelikte ve emzirirken de kullanılıyor hatta Trendyol yorumlarında emziren bir çok anne almış kullanıyor hamilelikte kullanılıyor folik asitte var içinde ben de kullanıyorum

Rica ederim canım Vinelac gebelikte ve emzirirken de kullanılıyor hatta Trendyol yorumlarında emziren bir çok anne almış kullanıyor hamilelikte kullanılıyor folik asitte var içinde ben de kullanıyorum
Canım kabızlık geçti dedinya çok rahatladım çünkü ben aşırı kabız oluyorum çok zorlanıyorum ve yara oluyo acısını çok çekiyorum inşallah kullanınca benimde düzelir Allah razı olsun bu kabızlık çok korkutuyodu beni

Aaaa aynı ben. Bende de öncesinde oluyordu hlter cihazı takıldı hatta. Ama bir şey yok dediler. Bu ara yine başladı. Özellikle derinden nefes alırken küüüüüt diyo nefesimi kesiyor djdjsj

Kızlar ben de az önce bebeğimin hareketini hissettim. Göbek deliğimin altında şöyle bişey kaydı gaz dolaşması gibiydi. Uzanmıştım gayet sakince tv izliyordum. doktor bugün kontrol de yavaş yavaş hissedebilirsin demişti ama ihtimal vermemiştim. Bi an noluyor böyle diye tedirgin de oldum.

Ay ne güzel darısı banabenim bu iğnelerden o kadar göbek ağrıyorki sanırım ben daha büyük haftalarda hiss ederim

Çok sevindim maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…