Kızlar ben de az önce bebeğimin hareketini hissettim. Göbek deliğimin altında şöyle bişey kaydı gaz dolaşması gibiydi. Uzanmıştım gayet sakince tv izliyordum. doktor bugün kontrol de yavaş yavaş hissedebilirsin demişti ama ihtimal vermemiştim. Bi an noluyor böyle diye tedirgin de oldum.
Korktuğum başıma geldi bugün banada doktor 10 kutu oksapar iğne yazdı test yapmadı direk sen biraz kilolusun pıhtı atabilir dedi göbekten yada koldan kendin vuracaksın dedi neysek bu zamana kadar bebeğime bisey olmadı Allah korusun önlem amaçlı verdi galiba bana . Çok acıyomu iğne
Aaaa aynı ben. Bende de öncesinde oluyordu hlter cihazı takıldı hatta. Ama bir şey yok dediler. Bu ara yine başladı. Özellikle derinden nefes alırken küüüüüt diyo nefesimi kesiyor djdjsj
Ben ağır covid geçirmiştim. Ondan sonra başlamıştı . Bana holter takmadılar ama eko EKG falan çektiler. Ritim düzenleyici verdiler. Sonra kendi kendine azalarak bitmişti . Gebelikte bikaç kez oldu uzun sürmüyor allahtan bi daha olmaz inşallah geldiğinde çok sinir oluyorum korkuyorum valla inşallah seninki de geçer çünkü çok kötü bir his insan kalp krizi geliyor sanıyor
Kızlar ben de az önce bebeğimin hareketini hissettim. Göbek deliğimin altında şöyle bişey kaydı gaz dolaşması gibiydi. Uzanmıştım gayet sakince tv izliyordum. doktor bugün kontrol de yavaş yavaş hissedebilirsin demişti ama ihtimal vermemiştim. Bi an noluyor böyle diye tedirgin de oldum.
Ben ağır covid geçirmiştim. Ondan sonra başlamıştı . Bana holter takmadılar ama eko EKG falan çektiler. Ritim düzenleyici verdiler. Sonra kendi kendine azalarak bitmişti . Gebelikte bikaç kez oldu uzun sürmüyor allahtan bi daha olmaz inşallah geldiğinde çok sinir oluyorum korkuyorum valla inşallah seninki de geçer çünkü çok kötü bir his insan kalp krizi geliyor sanıyor
Korktuğum başıma geldi bugün banada doktor 10 kutu oksapar iğne yazdı test yapmadı direk sen biraz kilolusun pıhtı atabilir dedi göbekten yada koldan kendin vuracaksın dedi neysek bu zamana kadar bebeğime bisey olmadı Allah korusun önlem amaçlı verdi galiba bana . Çok acıyomu iğne
Ben 5 haftadan vuruyorum bende kalçadanda varİğne kendisi yakıyor evet ama ben çok alıştım bu iğnelere ondan bu konuda sıkıntım yok asıl sorun bende iğnenin yeri morarıyor ve bebek büyüdükce eskisi gibi yumşacık karın olmuyor sertleşiyor öyle oluncada iğnenin yeri ağrıyor
Testtede çıktı akıntı ve kaşıntı var 3 4 aydır geçmiyor testte bakteri mantar çıktı temizliğe dikkat ediyorum iç çamaşırı şık değiştiriyorum ama fayda yok bir türlü geçmedi
Kaşıntı için krem vermedi mi canım . Yoğurt kefir gibi ürünler de tüketmeye çalış bol bol. Vajina florası bozulunca zararlı bakteriler çoğalıyormuş mantar oluyormuş. Probiyotikle desteklemeye çalış .
Ah kuzucum yaşamasam da az çok tahmin edebiliyorum ağrını Hiç belli olmaz bakmışsın seninki de hareketlenmiş. Göbeğin çıktı mı ne durumdasın benim bu hafta fark etmeye başladı.
Ben 5 haftadan vuruyorum bende kalçadanda varİğne kendisi yakıyor evet ama ben çok alıştım bu iğnelere ondan bu konuda sıkıntım yok asıl sorun bende iğnenin yeri morarıyor ve bebek büyüdükce eskisi gibi yumşacık karın olmuyor sertleşiyor öyle oluncada iğnenin yeri ağrıyor
Kaşıntı için krem vermedi mi canım . Yoğurt kefir gibi ürünler de tüketmeye çalış bol bol. Vajina florası bozulunca zararlı bakteriler çoğalıyormuş mantar oluyormuş. Probiyotikle desteklemeye çalış .
23 ile hamile kaldım Mart başı doğum olacaktı sonra kimyasal oldu. Adet görmeden sonraki ay hamile kaldım Mart sonu doğum yapacaktım . Şimdi 12 haftalık olacaktı ama malesef kalbi durdu bunu da kaybettim vakumlu kürtaj oldum 2 gün önce psikolojim altüst oldu. Doktora gittikten 9 gün sonra kalbi durmuş doktor hiç bir sıkıntı yok demişti. Şimdi bazı testler yapılacak gen testi vs bebeği de inceleyeceklermis neden kalbi durdu diye 20 güne çıkacak sonuçlar hiç belirti de vermedi kanamam hiç olmadı bilmiyorum neden böyle oldu. Şu an çok çok üzgünüm bebek görünce ağlıyorum. Umarım sizlerin gebelikleri sağlıklı olur
Canım benimki 5 haftalıktı ben bu kadar kötü oldum inan adına çok üzüldüm keşke sormasaydım Araştır iyic3 sebebi bilinsin bidaha allah yaşatmasın inşallah.Brn de öyleyim bebek mağzalazarı görünce bile ağlıyorum
Ah kuzucum yaşamasam da az çok tahmin edebiliyorum ağrını Hiç belli olmaz bakmışsın seninki de hareketlenmiş. Göbeğin çıktı mı ne durumdasın benim bu hafta fark etmeye başladı.
İn şa Allah canım bende hiss ederim biraz sakinim diyorlar ilk çocukta geç hiss ediliyormuş.Çıktı çok az mesela akşamlar daha çok çıkıyor..dışarıya çıkarken güzel gizleye biliyorum giyimlerim dar diğil.
Kızlarr benim doktorum hiç detaylı ilgilenmyor yani kendisi iyi falan ama burdan görüyorum birsürü şeye bakıyor doktorlarınız. Benimki hiç öyle detaylı bakmadı kan değerlerime falan baktı ama ilk gittiğimde. Her gittiğinde ya da 2 sefrrde bir kan veren tanıdıklarım var. Doktorumu değiştirsem mi ki? Korktum açıkçası bir şry varsa bile fark edilmez diye