Kizlar yaa dışarıdan bir şeyler sipariş veriyor musunuz hiç ? Ben kolay kolay yemem ama az önce canım pizza çekti reklamlarda gördüm ayıptır söylemesi yicem ama bilemedim de tabi sebzeli olarak içinde sucuk salam yok yani hiç yemedim de zaten.
Kızlar bugün affedersiniz Balık yedim kusup duruyorum geçen yediğimde de oldu ekmeksiz yedim diye kustum sandım bu sefer ekmek arası yedim yine aynı şey midem hala balık kabul etmiyor mu acaba çok fena oldum gün içinde hiç süt ürünü tüketmedim her ihtimale karşı ama yine de sonuç hüsran uzun bir süre Balık yemicem galiba.. ne güzel kesilmişti kusmalarım her Balık yediğimde aynı şey
Demek ki balık dokunuyor kuzum, bende de çiğ soğan ve sarımsak yediğimde öyle olmuştum ama şimdi yiyebiliyorum. İlerleyen zamanlarda yersiniz inşAllah, şimdi zorlama kendini canım
Kizlar yaa dışarıdan bir şeyler sipariş veriyor musunuz hiç ? Ben kolay kolay yemem ama az önce canım pizza çekti reklamlarda gördüm ayıptır söylemesi yicem ama bilemedim de tabi sebzeli olarak içinde sucuk salam yok yani hiç yemedim de zaten.
Geçen gün doktordan çıkarken çok acıkmıştım İskender turşuyla yedim geçen defa pizza sucukta vardı üstünde ufacıkla bir şey olmaz canım isteyince yiyorum ben
Ben veriyorum ama et dürüm mesela bildiğim yerden ya da pizza içinde sucuk sosis salam olmadan ketçap Mayonez yemeden ya da bildiğim yerden köfte bildiğim yerlerden yiyorum ama salataydı sostu onları asla dışarda yemiyorum
Ben 5 haftadan vuruyorum bende kalçadanda varİğne kendisi yakıyor evet ama ben çok alıştım bu iğnelere ondan bu konuda sıkıntım yok asıl sorun bende iğnenin yeri morarıyor ve bebek büyüdükce eskisi gibi yumşacık karın olmuyor sertleşiyor öyle oluncada iğnenin yeri ağrıyor
Ben 5 haftadan vuruyorum bende kalçadanda varİğne kendisi yakıyor evet ama ben çok alıştım bu iğnelere ondan bu konuda sıkıntım yok asıl sorun bende iğnenin yeri morarıyor ve bebek büyüdükce eskisi gibi yumşacık karın olmuyor sertleşiyor öyle oluncada iğnenin yeri ağrıyor
Ben veriyorum ya pizza geçen bikaç kere söyledim sadece mantarlı ve sadece peynirli olarak. Yemek yapasım gelmiyor bazen mecbur söylüyorum. Evde de sucuk yedim birkaç kere çok pişirip. Onu da kasap el yapımı sucuk dedi ondan almıştım. Market sucuğu yemiyorum. İçinde salam sosis yoksa ye canım pizza nolcak ekmek hamuru ve üstünde sebze peynir var .sakıncalı bir şey değil.
Kızlarr benim doktorum hiç detaylı ilgilenmyor yani kendisi iyi falan ama burdan görüyorum birsürü şeye bakıyor doktorlarınız. Benimki hiç öyle detaylı bakmadı kan değerlerime falan baktı ama ilk gittiğimde. Her gittiğinde ya da 2 sefrrde bir kan veren tanıdıklarım var. Doktorumu değiştirsem mi ki? Korktum açıkçası bir şry varsa bile fark edilmez diye
ben de özele gidiyorum sürekli kan isteseler kaçarım benden bir kere istendi o kadar :)) zaten sorunsuz gebelikse çok sık gitmenin de anlamı yok aslında düşükleri veya riskleri olan anneleri daha çok gözlem altında tutuyorlar
ben de şimdi 14 te gittim 20-22 de detaylıya giderim galiba artık
Ama vitamin neden yazmasınki bana hep kendisi yazıyor..gebelikte değerler düşüyor yemekle içmekle olmuyor sen kendisine sor valla ben çok soru veriyorum
galiba zayıf anneler vitamini daha çok yazıyorlar kilolu anne daha da kilo almasın ve onda yeterli depo vardır diye yazmıyorlar bana söylenen oydu benim depom yetermişşşş
Kızlar ben de az önce bebeğimin hareketini hissettim. Göbek deliğimin altında şöyle bişey kaydı gaz dolaşması gibiydi. Uzanmıştım gayet sakince tv izliyordum. doktor bugün kontrol de yavaş yavaş hissedebilirsin demişti ama ihtimal vermemiştim. Bi an noluyor böyle diye tedirgin de oldum.
İğne yapmak sıkıntı değil de oksaparın o yaparken ki yanması.. koldan yapmıyorum ben morarıyor yazın hoş olmuyor kuşun yaparım ama şuan göbekten devam ediyorum
Ahhh bende bilirim o oksapar iğnenin yakmasını bende çoğu zaman koldan yapıyorum , arasıra göbekten bacağımın üst kısmına da yapabilirsin dedi doktor.37.haftaya kadar iğneye devam
Kızlar merhaba benim gibi olan var mı halen 13+3 deyim halen mide bulantılarım devam ediyor. Nasıl geçecek gerçekten bilmiyorum. Prilam artık iyi gelmiyor. Gerçekten haftası benden büyük olanlar sizin ne zaman geçti
ben de özele gidiyorum sürekli kan isteseler kaçarım benden bir kere istendi o kadar :)) zaten sorunsuz gebelikse çok sık gitmenin de anlamı yok aslında düşükleri veya riskleri olan anneleri daha çok gözlem altında tutuyorlar
ben de şimdi 14 te gittim 20-22 de detaylıya giderim galiba artık
galiba zayıf anneler vitamini daha çok yazıyorlar kilolu anne daha da kilo almasın ve onda yeterli depo vardır diye yazmıyorlar bana söylenen oydu benim depom yetermişşşş
Kızlar merhaba benim gibi olan var mı halen 13+3 deyim halen mide bulantılarım devam ediyor. Nasıl geçecek gerçekten bilmiyorum. Prilam artık iyi gelmiyor. Gerçekten haftası benden büyük olanlar sizin ne zaman geçti
Ilginç bir şekilde benim azaldı ama 3-4 gündür azaldı gerçi son doktorun dediği gibi içiyorum prilamı etkisi ondan mı bilmiyorum gece uyumadan 2 tane alıyorum sabah bulantım olmuyor artık bir de bırakınca bakmak lazım geçmiş mı diye ama bu aralar rahatım sadece dün kustum o da d vitamini damlası yüzünden. Önceki vitamin bitti sonradan verilenin içinde şekerli sakızlı gibi bir aroma var Allah'ım ağzıma aldığım gibi her şey çıktı maalesef o yüzden eski vitaminimi alacak eşim bugün bakalım
Korktuğum başıma geldi bugün banada doktor 10 kutu oksapar iğne yazdı test yapmadı direk sen biraz kilolusun pıhtı atabilir dedi göbekten yada koldan kendin vuracaksın dedi neysek bu zamana kadar bebeğime bisey olmadı Allah korusun önlem amaçlı verdi galiba bana . Çok acıyomu iğne
Önlem amaçlı yazmştr cnm zararı yok faydası var bnce
10 kutu 100 tane demek yani 3 aylık faln yazmış, bnde kullanıyorum, cok korkuyordum, nasıl yapıcam dıyordum ama göbekten alıştım, mecburum çunku
Bna doktorum hatta yanında coraspin iç dedi
Diğer doktor sadece iğne dedi
Bn coraspini 3 gunde 1 içiyorum, kanım çok sulandı bı taraftan.. Bi sivilce koparım yada iğne vuruyım kan süzülüyo bazen..