- 10 Haziran 2022
- 282
- 184
- 33
Amin sabırsızlıkla bekliyorumDarısı başına canımmhem güzel hemde anlam veremediğim için korktum ilk bebek olunca
İçin gıdıklanıyor gibi demiKızlar ben de az önce bebeğimin hareketini hissettim.Göbek deliğimin altında şöyle bişey kaydı gaz dolaşması gibiydi. Uzanmıştım gayet sakince tv izliyordum. doktor bugün kontrol de yavaş yavaş hissedebilirsin demişti ama ihtimal vermemiştim. Bi an noluyor böyle diye tedirgin de oldum.
Canım bazı doktorlar genellikle ağzını bıçak açmıyor onlardan senin cımbızla laf alman lazım sürekli sorman lazım ki anlatsın ben öyle doktorla anlaşamıyorum sonuçta her şeyi ben araştırıp doktora soramama onun söylemesi gerek tamamen sana kalmış bir durumKızlarr benim doktorum hiç detaylı ilgilenmyor yani kendisi iyi falan ama burdan görüyorum birsürü şeye bakıyor doktorlarınız. Benimki hiç öyle detaylı bakmadı kan değerlerime falan baktı ama ilk gittiğimde. Her gittiğinde ya da 2 sefrrde bir kan veren tanıdıklarım var. Doktorumu değiştirsem mi ki? Korktum açıkçası bir şry varsa bile fark edilmez diye
İğne yapmak sıkıntı değil de oksaparın o yaparken ki yanması..Korktuğum başıma geldi bugün banada doktor 10 kutu oksapar iğne yazdı test yapmadı direk sen biraz kilolusun pıhtı atabilir dedi göbekten yada koldan kendin vuracaksın dedi neysek bu zamana kadar bebeğime bisey olmadı Allah korusun önlem amaçlı verdi galiba bana . Çok acıyomu iğne
Canım benimkide öyle 1 defa ilk haftalarda test yaptırdı vitaminleri veriyor..çok konuşmaz sadece diyor ne gibi soruların var mesela hiç demedi bunu yeme bunu ye..hep yüzü gülüyor beni sakinleştiriyor ondan değişmek istemiyorum güveniyorum kendisine.Bundan önceki olumsuz gebeliğimde çok çok ilgili ve ücreti bundan pahalı bir doktora gitmiştim ama olumsuz olunca olmuyor yani ondan bu defa çok takmadım doktor konusunda her şey Allahın elindeKızlarr benim doktorum hiç detaylı ilgilenmyor yani kendisi iyi falan ama burdan görüyorum birsürü şeye bakıyor doktorlarınız. Benimki hiç öyle detaylı bakmadı kan değerlerime falan baktı ama ilk gittiğimde. Her gittiğinde ya da 2 sefrrde bir kan veren tanıdıklarım var. Doktorumu değiştirsem mi ki? Korktum açıkçası bir şry varsa bile fark edilmez diye
Ya meslekleri zor yani oldukları konumsda kolay gelmiyorlar senelerce çalışıyorlar ama gerçekten o kadar ilgisiz ki bazıları...Yani bunları sürekli ben sorup öğreneceksem onlar neden var bilgilendirme yapssın açık açık nr ksdar garipler. Bide soru slrunca triplere girenler var onlara ayrı sşnir oluyorumCanım bazı doktorlar genellikle ağzını bıçak açmıyor onlardan senin cımbızla laf alman lazım sürekli sorman lazım ki anlatsın ben öyle doktorla anlaşamıyorum sonuçta her şeyi ben araştırıp doktora soramama onun söylemesi gerek tamamen sana kalmış bir durum
Peki ben bisey duymuştum çok kan sulanması da dusuge sebep olur diye bu iğne sulandirmayip pihtilasmayimi önlüyor sadece acabaYok bende genetik temiz çıktı şükür sadece düşüklerim olduğu için önlem amaçlı doktor yazdı
Öyle canım ama bana hiç vitsmin falan da vermedi bu gittğimde sorucam detaylıCanım benimkide öyle 1 defa ilk haftalarda test yaptırdı vitaminleri veriyor..çok konuşmaz sadece diyor ne gibi soruların var mesela hiç demedi bunu yeme bunu ye..hep yüzü gülüyor beni sakinleştiriyor ondan değişmek istemiyorum güveniyorum kendisine.Bundan önceki olumsuz gebeliğimde çok çok ilgili ve ücreti bundan pahalı bir doktora gitmiştim ama olumsuz olunca olmuyor yani ondan bu defa çok takmadım doktor konusunda her şey Allahın elinde
Soru sorunca triplenen kötü işte onu diyorum ama bazı doktorlar var niqu nun dediği gibi o kadar doktor kendinden emin ki yüzlerce kadın görmüş zaten gelebilecek sorunu insanı gebeliği biliyor kendine de güveniyor tecrübesine bilgisine çok detay vermiyor önemli bir şey de bilgilendiriyor onun haricinde güler yüzlü iletişimi olumlu yaklaşıyor öylesine lafım yok ama ben bi doktora gitmiştim 3 sene önce Allah affetsin diyorum başka demiyorum çok iğrenç bir tecrübeydi ağzını bıçak açmazdı asistana ölçümleri söylerdi sisteme girerdi o kadar sorduğum her soruda istediğin gibi geçirebilirsin süreci derdi güler yüzlü de değildi bi değişiktiYa meslekleri zor yani oldukları konumsda kolay gelmiyorlar senelerce çalışıyorlar ama gerçekten o kadar ilgisiz ki bazıları...Yani bunları sürekli ben sorup öğreneceksem onlar neden var bilgilendirme yapssın açık açık nr ksdar garipler. Bide soru slrunca triplere girenler var onlara ayrı sşnir oluyorum
Onu bilmiyorum canım ama çok diğilki hem iğnesini hem ilacını kullananlar var..bide ben kimyasal olan gebeliğimde daha fazla kullanmıştım o zaman kırmızı lekelenmem oldu doktor dedi kan sulandırıcıyı kesiyorum kesince lekelenmemde olmadı ama o zaman ben çok çok fazla ilaç kullanıyordum.Gebeler 9 ay kullanıyorlar genelde doktorların bir bildiği var demekPeki ben bisey duymuştum çok kan sulanması da dusuge sebep olur diye bu iğne sulandirmayip pihtilasmayimi önlüyor sadece acaba
Ama vitamin neden yazmasınki bana hep kendisi yazıyor..gebelikte değerler düşüyor yemekle içmekle olmuyor sen kendisine sor valla ben çok soru veriyorumÖyle canım ama bana hiç vitsmin falan da vermedi bu gittğimde sorucam detaylı
Canım benimki de bana öyle geliyor . Kan testlerimi yenilemedi mesela . Bakalım ne zaman yenileyecek. Akıntım için idrar testi vereyim mi demiştim şimdi gerek yok dedi mesela burda herkese daha gebeliğin başında idrar testi yaptırmışlar. Sen sanırım 11. Haftadaydın değil mi? Vitamini bu gittiğinde verecektir. Bana 11+4 te gittiğimde başlattı vitamine kendiliğinden . Seninde bu gittiğinde verir vitamin . Unutmuş da olabilir sen hatırlat vitaminlerini. Tahlilleri de hatırlatabilirsin. Bazen unutulabilir normaldir. Sen şikayetlerini söyleyince doktor da ona göre yönlendiriyor benimki öyle yapıyor..bi de kontrole ayda bir çağırıyor. Sancı kanaman olursa erken gel diyor ama olmuyor ki sancı mı uydurayım napayım . Ben bebeği Merak ediyorum yaşıyor mı hareket ediyor mu ne yapıyor diye . Çok uzun geliyor bir ayÖyle canım ama bana hiç vitsmin falan da vermedi bu gittğimde sorucam detaylı
Vitamini 13.haftada falan başlattı bana da . O zamana kadar sadece folikasit kullandım. Daha kaçtı ki senin canım .Öyle canım ama bana hiç vitsmin falan da vermedi bu gittğimde sorucam detaylı
Evet evet kuzumİçin gıdıklanıyor gibi demi
Bence belli olmuyor kuzum bi de karnında yağlanma daha az ise daha kolay hissedersin. erkek bebekleri sanırım daha hareketliler o yüzden erken hissediliyor. Birkaç güne yazarsın sende göbekte belirginleştiğine göreİn şa Allah canım bende hiss ederim biraz sakinim diyorlar ilk çocukta geç hiss ediliyormuş.Çıktı çok az mesela akşamlar daha çok çıkıyor..dışarıya çıkarken güzel gizleye biliyorum giyimlerim dar diğil.
Hangi şubesinden aldınız ben de alıcam ama kararsız kaldımKızlar Medical Park'tan doğum paketi satın aldık hadi hakkımızda hayırlısı olsun heyecanlandım doğumu düşündükçe
Yağlanmam demek olar hiç yok belkide bir şeyler oluyor benmi anlamıyorumBence belli olmuyor kuzum bi de karnında yağlanma daha az ise daha kolay hissedersin. erkek bebekleri sanırım daha hareketliler o yüzden erken hissediliyor. Birkaç güne yazarsın sende göbekte belirginleştiğine göre
Ay ne bileyim gereksiz endişe mi bilmiyorum ama kafaya taktımCanım benimki de bana öyle geliyor . Kan testlerimi yenilemedi mesela . Bakalım ne zaman yenileyecek. Akıntım için idrar testi vereyim mi demiştim şimdi gerek yok dedi mesela burda herkese daha gebeliğin başında idrar testi yaptırmışlar. Sen sanırım 11. Haftadaydın değil mi? Vitamini bu gittiğinde verecektir. Bana 11+4 te gittiğimde başlattı vitamine kendiliğinden . Seninde bu gittiğinde verir vitamin . Unutmuş da olabilir sen hatırlat vitaminlerini. Tahlilleri de hatırlatabilirsin. Bazen unutulabilir normaldir. Sen şikayetlerini söyleyince doktor da ona göre yönlendiriyor benimki öyle yapıyor..bi de kontrole ayda bir çağırıyor. Sancı kanaman olursa erken gel diyor ama olmuyor ki sancı mı uydurayım napayım . Ben bebeği Merak ediyorum yaşıyor mı hareket ediyor mu ne yapıyor diye . Çok uzun geliyor bir ay
benim 11hafta bebişin kafasını solda hissediyorum resmen daha büyk sertlik var çünkü. Göbekten hiç kilo almazdım hamile kalana kadar ondan galiba en ufak şeyi hissediyorum..Bence belli olmuyor kuzum bi de karnında yağlanma daha az ise daha kolay hissedersin. erkek bebekleri sanırım daha hareketliler o yüzden erken hissediliyor. Birkaç güne yazarsın sende göbekte belirginleştiğine göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?