Kaç kilosun şuanKızlar tartıldım. 3 kilo vermişim ben hamilelik başından beri. Neyse onu ben zaten sonradan aşırı aşırı alırım kesin
Aha,oturup hüngür hüngür ağlamak için müthiş bir sebepRüyalarına girip doğru çıkan bile oluyoranneler hisseder derler. Biz hissedemeyen anneleriz
Anladım raporunuz farklı çıkarılmış sizin ondan farklı, ben tek seferde 1aylık iğnemi alabiliyorumBana sağlık ocağıda ve doktorumda yazarken zaten 3 kutudan fazla vermiyor eczane ondan benim için hiçbir farkı yok..1 aylık oksaparı hiçbir eczane vermiyor..progestan bile sadece 2 kutu veriyorlar malesef doktor yazsa bile
O zaman Mersin’de oturuyorsunYok değilimçok seviyorum sadece
O zaman ben gerçek tantuni yememişim bu beni üzdüO zaman Mersin’de oturuyorsunÇünkü Mersin dışında yapılan tantunilerin hiçbiri tantuni değil maalesef,tantunimsi
Canım 15+2Kaç haftalıktınız
Çok sevindim ya okuyuncaCanım 15+2
Ustası Mersinliyse(o da küçük bir ihtimal ama)tantuni de yiyor olabilirsin umutsuzluğa kapılma hemenO zaman ben gerçek tantuni yememişim bu beni üzdüKocaeli de oturuyorum
Canımmm darısı sana inşallah birkaç haftaya hissedersinÇok sevindim ya okuyuncaBenim de ilk çocuğum o yüzden kıpırdama evresini çok merak ediyorumm Biz daha 12.haftadayız,küçükmüşüz
Dünden sonra bir daha hissedebildin mi peki?Hepimizin hamileliği muhteşem ilerlesin!Canımmm darısı sana inşallah birkaç haftaya hissedersinher haftanın heyecanı farklı hamileliğin keyifle ilerlesin.
Kaç Haftalık sizin? Benim 12. Haftada geçti herkesin değişiyormuş amahala migdem bulaniyor kusuyorm ne zman gecer acaba
Geçende benimde göbeğimin sol altından bir şey kaydı gibi gelmişti acaba minik tırtılımın hareketi miydi kiCanımmm darısı sana inşallah birkaç haftaya hissedersinher haftanın heyecanı farklı hamileliğin keyifle ilerlesin.
Dünden sonra bir daha olmadı kuzumDünden sonra bir daha hissedebildin mi peki?Hepimizin hamileliği muhteşem ilerlesin!
Sağol canım.Amin AllahNiqu,tebrik ederim oğlun sağlıkla gelsin!
Oh tamam kuzumTahliller iyiyse akıntı çok normal canım . Rahim büyürken çok akıntı salgılarmış
70Kaç kilosun şuanŞimdiden beş kilo alan kader arkadaşlarıma çok selamlar
Ay çok güzel hisler tarifsizDünden sonra bir daha olmadı kuzumkeşke olsa heyecanla bekliyorum ama daha çok küçük ya ultrasonda da elini ağzına götürüyordu artık tam bebek görünümündeydi rabbimin mucizesi
Olabilir kuzum kasık ağrısı kasık batması gibi değil anlaşılıyor farklı bir hareketlenme.Geçende benimde göbeğimin sol altından bir şey kaydı gibi gelmişti acaba minik tırtılımın hareketi miydi kiama bir daha olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?