2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Testtede çıktı akıntı ve kaşıntı var 3 4 aydır geçmiyor testte bakteri mantar çıktı temizliğe dikkat ediyorum iç çamaşırı şık değiştiriyorum ama fayda yok bir türlü geçmedi
Merhabalar, benimde geçmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonu vardı en son azalmış baya ama ben nioli yağı aldım doktorumda tavsiye etti iç çamaşırıma iki damla damlatıp biraz havalandırıp öle giyiyorum. Akıntı ve idrar yolu enfeksiyonu varsa sizde alın bence doktorunuzada söyleyin tabi.

Ya benim akıntım en başından beri var ama tahlillerim falan gayet iyi sorun yok yani. Normal herhalde değil mi

Kızlar tartıldım. 3 kilo vermişim ben hamilelik başından beri. Neyse onu ben zaten sonradan aşırı aşırı alırım kesin

Bazılarında oluyormuş akıntı bende akıntı yoktu idrar yolu enfeksiyonu için kullanmaya başladım akıntıyada çok iyi geliyor o yağ sizde araştırın isterseniz
Evet Banu çiftçi normal diyor ama bakıyorum burada herkes fitil falan kullanıyor endişeleniyorum. Ama tahlillerimi yaptırdım çok şükür birşey çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…