2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Aslında mesela susatacak şeyler yeseniz biraz yine de içemez misiniz ki ? Ben de çok içiyorum bu seferde tuvalet zorluyor havuç da yiyebilirsin ben her sabah kahvaltida yiyiyorum, amniyon sıvısı için havuç ve armut diye duymuştum

kızlar ben 11+5teki görüntüyü almayı unuttum ama aşağıdaki fotoda 8 haftalık az çok tahmin gelir mi yaa ölüceemmmm

Eklentiler

• babyy.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 55
Aynen öğlen yemeklerinde turşu yiyorum o zaman bak çok su içiyorum..akşama doğru yine ama durum aynıhavuç yesem etkisi olurmu yoksa illa suyu olmalımı?armut burda okudum olmazmış gebelikte bende yemedim her kes güldü bana.

Ayy aynı bende böyleyim o kadar vicdan azabı çekiyorum ki su içemediğim için bebişe bişey olur mu diye korkuyorum bu sorunu nasıl çözebiliriz acaba ya
kendinizi zorlarsanız bi süre sonra alışıyorsunuz vücutta istiyor böylelikle, matara tarzı bir şeyde içtiğiniz miktarı bilirsiniz hem de bebek ve içinde yaşadığı amniyon sıvısı için çok su içmek gerekli, normal insanlar günde 1,5-2 litre arasıysa biz 2-3 litre içmeliyiz

Çok zorladım olmuyor malesef çocuk için yemediğim yemekleri yiyorum...sevdiğim zararlı yiyeceklerdende vazgeçtim çoktan bir tek suyu Hall edemiyorum her türlü denedimmecbur başka yollarla depolamam gerekiyor

Çok zorladım olmuyor malesef çocuk için yemediğim yemekleri yiyorum...sevdiğim zararlı yiyeceklerdende vazgeçtim çoktan bir tek suyu Hall edemiyorum her türlü denedimmecbur başka yollarla depolamam gerekiyor
süt ayran evde meyve kompostosu veya meyve suyu yapın onu da içseniz fayda

süt ayran evde meyve kompostosu veya meyve suyu yapın onu da içseniz fayda
Süt içiyorum..havuç suyuna başlamak istedim sonra düşündüm doktora gidicem eğer izin verirse başlıcam kendi başıma yapmak istemiyorum gebelik şekerinden korkuyorum.Şimdilik süt salatalık bol bol yeyicem ..arada turşu yeyicemki su içe bileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…