2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kuzum niye geçmedi ya normalde bu haftalarda geçmesi lazım. Gerçi herkesin bünyesi farklı, belki 16. haftaya kadar geçmiş olur.

13+5ten hala devam ediyor büyüdükçe azalır diyorum ama artıyor buarada ilac kullanmıyorum

Kızlar ben su içmiyorum demek olar yani bu gebelikten öncede böyleydi bir tek ilaç kullanarken içiyorum zorluyorum midem bulanıyor ondan çok korkuyorum suyum azalır diye..bu günden havuç suyuna başlamak istiyorum içimde hep korku var

Ayy aynı bende böyleyim o kadar vicdan azabı çekiyorum ki su içemediğim için bebişe bişey olur mu diye korkuyorum bu sorunu nasıl çözebiliriz acaba ya

Ayy aynı bende böyleyim o kadar vicdan azabı çekiyorum ki su içemediğim için bebişe bişey olur mu diye korkuyorum bu sorunu nasıl çözebiliriz acaba ya
Valla okudum havuç suyu iyi geliyormuş suyu azalan kızlar içmiş azalmadan günde 1 bardak içmeye başlıcam..salatalık ceviz kaşar iyi geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…