2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Çok geçmiş olsun canım evet dikkatli olmak lazım. Mevsim geçişlerinde özellikle bende çok çabuk hasta oluyorum. Kızlar ben dışarı çıktığımda maske takmaya karar verdim.

Çok geçmiş olsun canım evet dikkatli olmak lazım. Mevsim geçişlerinde özellikle bende çok çabuk hasta oluyorum. Kızlar ben dışarı çıktığımda maske takmaya karar verdim.
Sen bilirsin ama bence takmamalısın, karbondioksit soluyorsun ve maske yüzünden bunu geri içine çekiyorsun insanlardan uzak durmak daha sağlıklı bence bilmiyorum

Sen bilirsin ama bence takmamalısın, karbondioksit soluyorsun ve maske yüzünden bunu geri içine çekiyorsun insanlardan uzak durmak daha sağlıklı bence bilmiyorum
Canım bazen mümkün olmuyor. kapalı alanlara girdiğim zaman takmayı düşünüyorum en azından bir saat kalıyorsam avm gibi bi alanda bi süre idare edeceğim. Umarım bişey olmaz.

Hastaneye kontrole giderken özellikle maske şart. Çünkü hamilelikte kullanacağımız ilaç sınırlı olunca hastalık zor geçiyor.

Hastaneye kontrole giderken özellikle maske şart. Çünkü hamilelikte kullanacağımız ilaç sınırlı olunca hastalık zor geçiyor.
Canım benim çooook geçmiş olsun. Hızlıca iyileşirsin inş bol bol dinlen. Sonbahar ve arkasından kış geliyor haftasonları bazen ihtiyaçlar doğrultusunda dışarı çıkabiliyorum. En fazla 2 saat kullanılan maskeden bir zarar geleceğini düşünmüyorum özellikle hastanelerde kesinlikle kullanılmalı. Geçen sene geçirdiğim hastalık maalesef bende tramva oldu 2 haftada zor iyileştim 2 kutu antibiyotik bitirdiğim halde. O yüzden lütfen herkes dikkat etsin. Salgınlar artık kolay atlatılmıyor.

Çok geçmiş olsun bir daha yaşamadan hamileligimizi en güzel şekilde geçirelim inşallah

Allah korusun kötü düşünme canım. 12 haftadan sonra risk çok daha azalıyor. Ne kendini ne bebişini üz.

Abur cubur asla yemem ya alışkanlık uzun yıllardırSağlıklı olanları abartıyorum,benim kilo alma nedenim buSporla dengelemeye çalışıyorumSenin boy kaçtı?
Sorma sorma kısayım ben. 165 Allah tan kilom çok orantıldır heryerimde. Belli bir bölgeye yoğunlaşmaz

Ben de geçen sene çok ağır hasta oldum. Ondan önce de çok ağır covid oldum. İnşallah bu sene hasta olmam 3-4 kez hastanelik oldum geçen yıl

Kızlar salı günü fetal DNA testi vermiştim bugün sonuç çıktı. Şükür sorun görünmüyor. Doktorum yüzde 90 kız demişti ancak bebiş bizi ters köşe yaptı erkekmiŞ
Oyyy sağlıkla gelsin minnoşun bu sene hep erkek benim de erkek olacak galiba buna alıştırıyprum kendimi doktor erkek gibi demişti ama kesin değil

Valla bende bugün gidene kadar hep bişey olmuş mudur diye düşündüm hareketlerini hissedene kadar bu korku bizimle olacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…