Bilmiyorum artık doktorum bu şekilde söyledi banariskli gebelikle alaksı yok canım ayrıntılı ultrason yspıyolar ama evet doktorun sevk etmesi gerek
Çok geçmiş olsun canımDış kulak enfeksiyonu oldum.Yok böyle bir acı. Çeneme vuruyor sancısı.Geceden beri ağlıyorum acidan.Kullanabildigim ilaç kısıtlı olunca zorla doktorumun onayladığı ilacı bulduk.Kizlar aman hasta olmamaya çalışın ,hasta kişilerden uzak durun.Ilac var ama kullanamiyorsun.
Sen bilirsin ama bence takmamalısın, karbondioksit soluyorsun ve maske yüzünden bunu geri içine çekiyorsun insanlardan uzak durmak daha sağlıklı bence bilmiyorumÇok geçmiş olsun canımevet dikkatli olmak lazım. Mevsim geçişlerinde özellikle bende çok çabuk hasta oluyorum. Kızlar ben dışarı çıktığımda maske takmaya karar verdim.
Devlete inanmam ben zaten o kadar kızları devlette korkutmuşlarEvet maalesef mecbur devlet hastanesinde de bakılmıyor riskli gebelik bakılıyormuş doktorun sevk etmesi gerekiyormuş
Canım bazen mümkün olmuyor. kapalı alanlara girdiğim zaman takmayı düşünüyorum en azından bir saat kalıyorsam avm gibi bi alanda bi süre idare edeceğim. Umarım bişey olmaz.Sen bilirsin ama bence takmamalısın, karbondioksit soluyorsun ve maske yüzünden bunu geri içine çekiyorsun insanlardan uzak durmak daha sağlıklı bence bilmiyorum
Ben asla dayanamıyorum maskeye ya valla şimdiden kolay gelsinCanım bazen mümkün olmuyor. Ama kapalı alanlara girdiğim zaman takmayı düşünüyorum en azından bir saat kalıyorsam avm gibi bi alanda bi süre idare edeceğim. Umarım bişey olmaz.
Hastaneye kontrole giderken özellikle maske şart. Çünkü hamilelikte kullanacağımız ilaç sınırlı olunca hastalık zor geçiyor.Çok geçmiş olsun canımevet dikkatli olmak lazım. Mevsim geçişlerinde özellikle bende çok çabuk hasta oluyorum. Kızlar ben dışarı çıktığımda maske takmaya karar verdim.
Canım benim çooook geçmiş olsun. Hızlıca iyileşirsin inş bol bol dinlen. Sonbahar ve arkasından kış geliyor haftasonları bazen ihtiyaçlar doğrultusunda dışarı çıkabiliyorum. En fazla 2 saat kullanılan maskeden bir zarar geleceğini düşünmüyorum özellikle hastanelerde kesinlikle kullanılmalı.Hastaneye kontrole giderken özellikle maske şart. Çünkü hamilelikte kullanacağımız ilaç sınırlı olunca hastalık zor geçiyor.
Çok geçmiş olsun bir daha yaşamadan hamileligimizi en güzel şekilde geçirelim inşallahCanım benim çooook geçmiş olsun. Hızlıca iyileşirsin inş bol bol dinlen. Sonbahar ve arkasından kış geliyor haftasonları bazen ihtiyaçlar doğrultusunda dışarı çıkabiliyorum. En fazla 2 saat kullanılan maskeden bir zarar geleceğini düşünmüyorum özellikle hastanelerde kesinlikle kullanılmalı.Geçen sene geçirdiğim hastalık maalesef bende tramva oldu 2 haftada zor iyileştim 2 kutu antibiyotik bitirdiğim halde. O yüzden lütfen herkes dikkat etsin. Salgınlar artık kolay atlatılmıyor.
Allah korusun kötü düşünme canım. 12 haftadan sonra risk çok daha azalıyor. Ne kendini ne bebişini üz.Ya ben de şimdi bebek iyi mi diye merak ediyorum. Dün burdan bir arkadaş yazdı 12. Haftada kalbi durmuş hiç belirti vermemiş. Aklıma gelip duruyor . Randevumda 17 gün sonra . Erken mi gitsem . Telaş yapıyorumbi hareket etse hissetsem
Sorma sormaAbur cubur asla yemem ya alışkanlık uzun yıllardırSağlıklı olanları abartıyorum,benim kilo alma nedenim bu Sporla dengelemeye çalışıyorum Senin boy kaçtı?
Ben de geçen sene çok ağır hasta oldum. Ondan önce de çok ağır covid oldum. İnşallah bu sene hasta olmamCanım benim çooook geçmiş olsun. Hızlıca iyileşirsin inş bol bol dinlen. Sonbahar ve arkasından kış geliyor haftasonları bazen ihtiyaçlar doğrultusunda dışarı çıkabiliyorum. En fazla 2 saat kullanılan maskeden bir zarar geleceğini düşünmüyorum özellikle hastanelerde kesinlikle kullanılmalı.Geçen sene geçirdiğim hastalık maalesef bende tramva oldu 2 haftada zor iyileştim 2 kutu antibiyotik bitirdiğim halde. O yüzden lütfen herkes dikkat etsin. Salgınlar artık kolay atlatılmıyor.
Oyyy sağlıkla gelsin minnoşunKızlar salı günü fetal DNA testi vermiştim bugün sonuç çıktı. Şükür sorun görünmüyor.Doktorum yüzde 90 kız demişti ancak bebiş bizi ters köşe yaptı erkekmiŞ
Bende böyle önemli bişey için devlete gidemem zaten ya feda olsun sağlıklı olsun da para önemli değilDevlete inanmam ben zaten o kadar kızları devlette korkutmuşlar
Ay grup erkek dolduu bakalım bizde 1-2 saate patlatıcaz balonuKızlar salı günü fetal DNA testi vermiştim bugün sonuç çıktı. Şükür sorun görünmüyor.Doktorum yüzde 90 kız demişti ancak bebiş bizi ters köşe yaptı erkekmiŞ
Valla hiçbir fikrim yok benimkızlaaar biber doğramıştım ellerim deli gibi yanmaya başladı nasıl gwçer bu
Valla bende bugün gidene kadar hep bişey olmuş mudur diye düşündüm hareketlerini hissedene kadar bu korku bizimle olacak sanırımYa ben de şimdi bebek iyi mi diye merak ediyorum. Dün burdan bir arkadaş yazdı 12. Haftada kalbi durmuş hiç belirti vermemiş. Aklıma gelip duruyor . Randevumda 17 gün sonra . Erken mi gitsem . Telaş yapıyorumbi hareket etse hissetsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?