2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Çok sağol canımmm okulda tüm arkadaşlarım erkek demişti ama doktoruma inanmak istedim ben hep Sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım da her zorluğa razıyım bebişim için.
Neye göre erkek dediler acabaaaa ayy olsuuun erkek evlat da çok tatlı oluyooo. Geçen gün bir video gördüm annesi çocuğun ayakkabısını giydiriyor o da kafasından öpüyor annesini, sanki erkekler daha çok annelerine düşkün gibi oluyorlar. Kız çocukları da çok cilveli başka bir tatlı oluyorlar tabi. İki hissi de tatmak isterim Rabbim nasip eder inşAllah

Ben sanırım daha çok erkek istiyorum ama hayırlısı

valla sormadım hiç :) ikisinin yeri de ayrı diyorlar. Benim ilk çocuğum olacak o yüzden ikisi de beni mutlu edecekti

Ben de geçen sene çok ağır hasta oldum. Ondan önce de çok ağır covid oldum. İnşallah bu sene hasta olmam 3-4 kez hastanelik oldum geçen yıl
Önlemlerimizi alalım inşallah hasta olmayız kuzum. Allah korusun İyi düşünelim iyi şeyler yaşayalım. Maalesef istanbul gibi bi şehirde yaşıyorum. Dikkat etmek zorundayım.

Annem Covid olduktan sonra ben de kalabalık yerlerde takmaya başladım korktum
Annen nasıl inşallah daha iyidir. İyi yapmışsın canım bende kalabalık ve kapalı alanlarda takıcam.

Herşey yolundadır kuzum ama sen yine de en yakın zamanda git güzel haberlerle gel.
Teşekkür ederim kızlar . Çok sağolun . Şimdi daha iyiyim. Gündüz geldiler yine bana biraz galiba.

İki sene önce ben de covid geçirdim . Çok kötüydü 6 ayda kendime geldim. Ben de vücut ağrıları kalıcı oldu ,kalbimin ritmi bpzuldu . O ara sürekli doktordaydım . Kaç ilaç içtim ya . Bişey de bulamadılar en son psikiyatriye git dediler. Allah korusun hamilelikte başa çıkamam .

Kızlar ikili tarama testi ücretleriniz ne kadardı? Bursa’da oturuyorum hayat hastanesine gidiyorum muayene bile 700 TL test fiyatları da korkutuyor biraz

Canım ben bugün oksapar igneye başladım iğneden sonra karnıma ağrılar girdi sen tecrübelisn normal mi bu? Bide doktor bana 0.6ml yazmış sen kaçlik kullaniyosun
Benimki 0.4ml.İğneden sonra olduysa bu normal canım ilk defa vurarken bende öyle olmuştum sonra vücut alışıyor korkma

Canım o canı veren de Allah alan da Allah sen her gün de ultrasona girsen ona engel olamazsın onu düşünme başkasının başına gelen illa senin başına gelecek değil hepimizin vücudu hormonları yandaş hastalıkları kromozomu farklı altında yatan nedenler farklı onu düşünüp kendini strese sokma olumlu düşün bebeğinin hep seninle olduğuna inan
Ruhu fakir yavrumun canı çilekli max istiyor kızlar ve hiçbir yerde bulamadım. Yok yani. Neden magnum falan değilde çilekli max bebeğim yani
Ahahahah benimde sade max istiyor hep onu yiyorum
Bugün ilk iğnenin vurdum çok yandı acıdı sonrada karnıma ağrılar girdi neden böyle olur ? Bide 1 kutudan 2 adet çıktı 10 kutu 20 tane yapıyo
Canım bende 0,4 den 0,6 lık olana geçtim zaten önceden de 0,6 lık kullanıyordum iğnenin ucu incecik zaten sadece yaparken yakan bir ilaç etini sıkıp iğneyi yapıp bi 10 sn bitince iğne içerde bekliyorum sonra bir anda iğneyi çekip sıktığım etimi de bırakıyorum karnına ağrı girdiyse o iğneyi ilk kez kullanıyorsan kendini kasmışsındır iğneyi sokmadan derin bir nefes al iğneyi hızlı batırmana gerek yok yavaş batırsan da giriyor yavaş batırıyorum ben hızlı vurursam kasıyorum kendimi kendini kasma yaparken üflüyorum göbeğime yanıyor ve acıyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…