2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Oyyy sağlıkla gelsin minnoşun bu sene hep erkek benim de erkek olacak galiba buna alıştırıyprum kendimi doktor erkek gibi demişti ama kesin değil
Çok sağol canımmm okulda tüm arkadaşlarım erkek demişti ama doktoruma inanmak istedim ben hep Sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım da her zorluğa razıyım bebişim için.

Sorma sorma kısayım ben. 165 Allah tan kilom çok orantıldır heryerimde. Belli bir bölgeye yoğunlaşmaz
Ay aynı boydaymışızYok ya kısa sayılmayız aslında ideal boylarımızBenim kilonun yarısı kalçada toplanıyor Kardashian’ın Türk versiyonuyumTek fark benimki lens değil orijinal

Bugün ilk iğnenin vurdum çok yandı acıdı sonrada karnıma ağrılar girdi neden böyle olur ? Bide 1 kutudan 2 adet çıktı 10 kutu 20 tane yapıyo

Bi soruyum doktora teşekkür ederim tavsiye için

Evet naoili yağı kesinlikle çok iyi, ben bir gün kullanıp bir gün ara verip öyle kullanmaya devam ediyorum bende de yeşil akıntı geliyordu rengi açık gelmeye başladı ve kaşıntım bayağı azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…