vücut değişimin nasıl oldu? Kız cocuklarına hamile olanlar genelde kalçadan da kilo alıyor hafiftrn yanlara genişleme oluyor. Hurafe gibi ama bu cidden tutuyo çoğu bu şekilde...
Evet ben o şekilde aldım normalde sadece göbek ve üstünden kilo alan biriydim şu anda kalçadan alıyorum daha çok ve yanlarım çıkıyor ama bence herkesten herkese değişen bir durum bence yaa, genelde büyükler öyle diyor bir bakıyorlar inceliyorlar sonra söylüyorlar Aslında onların da vardır bir bildikleri diyorum ben ama tabiki de hayırlısı yaaa hayırlısı neyse o olsun
Kızlar birsey danışmak istiyorum 1 haftadır mantar olmuştum özel bölgemde yanma peynir kesiği gibi akıntı ben mantazol kullaniyorm ama bugün bi ara 1 saat filan sürmüştür başta kasiklarim sonrasında karnım ağrıdı kivrandm resmen işteyim de izin almadım 3 gündür raporluydum ayak parmağımı sakatlamistim hala da zor yürüyorum bugünde öyle oldu dünden beri de aşırı katı akintim geliyor sarı gibi sizce doktoruma bi gideyim mi yoksa devam ederse mi gideyim bilemedim bi de üstüne grip oldum
Ya ben de şimdi bebek iyi mi diye merak ediyorum. Dün burdan bir arkadaş yazdı 12. Haftada kalbi durmuş hiç belirti vermemiş. Aklıma gelip duruyor . Randevumda 17 gün sonra . Erken mi gitsem . Telaş yapıyorum bi hareket etse hissetsem
Kızlar ben su içmiyorum demek olar yani bu gebelikten öncede böyleydi bir tek ilaç kullanarken içiyorum zorluyorum midem bulanıyor ondan çok korkuyorum suyum azalır diye..bu günden havuç suyuna başlamak istiyorum içimde hep korku var
Ya ben de şimdi bebek iyi mi diye merak ediyorum. Dün burdan bir arkadaş yazdı 12. Haftada kalbi durmuş hiç belirti vermemiş. Aklıma gelip duruyor . Randevumda 17 gün sonra . Erken mi gitsem . Telaş yapıyorum bi hareket etse hissetsem
Bu gebelikten öncede böyleydi yukarda yazdım yani çocuk için her şeyden vazgeçerim suyuda çok zorladım çok denedim ama olmadı yani zorlayınca geri çıkartıyorum o derecede gebelikle alakası yok
Evet ben o şekilde aldım normalde sadece göbek ve üstünden kilo alan biriydim şu anda kalçadan alıyorum daha çok ve yanlarım çıkıyor ama bence herkesten herkese değişen bir durum bence yaa, genelde büyükler öyle diyor bir bakıyorlar inceliyorlar sonra söylüyorlar Aslında onların da vardır bir bildikleri diyorum ben ama tabiki de hayırlısı yaaa hayırlısı neyse o olsun
öyle tabi herkeste tutmuyor bu ama brn çoğunlukts böyle gördüm. aynı ablam hem erkek hem kız doğurdu mesela erkek olanda sade karnına ve üstüne kilo almıştı erkekte her yerinden özellkle kalçası çoktu
Bu gebelikten öncede böyleydi yukarda yazdım yani çocuk için her şeyden vazgeçerim suyuda çok zorladım çok denedim ama olmadı yani zorlayınca geri çıkartıyorum o derecede gebelikle alakası yok
Hamile olduğumu öğrendiğim gün sabahtan akşama kadar ne yediysem çıkardım ölüyorum sandımOndan ondan sonra ciddi bir bulantı yaşamadım.Bu yüzden meyvelerini topluyorum artık
Hamile olduğumu öğrendiğim gün sabahtan akşama kadar ne yediysem çıkardım ölüyorum sandımOndan ondan sonra ciddi bir bulantı yaşamadım.Bu yüzden meyvelerini topluyorum artık
Tek günle yırtmışsın ohhh aslında ben çok kusmuyorum ama yiyemiyorum midem kabul etmiyor. Bir de avut cümbür yerdim hep ondan kilo alırdım zaten. Şimdi onu da yemiyorum malum. Yesem zaten midem mahvoluyor. Çocuğum resmen yeme diyor bana
Canım düşme arada ağrılar kayboluyor arada fazlalaşıyor. bu hafta ve ileri ki haftalar rahim genişledikçe ağrılar artacak boşver kuzum tadını çıkar. 1 ay sonra kontrole bende karşıyım ama ya merak ediyoruz özlüyoruz. İstersen bir hafta erkene çek hem için rahat eder. ama eminim kii herşey yolunda