- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
evet ultrasonda fark ediyor şöyle 1-2 hafta mnden gitse cinsiyeti öğrensekbende 11+1di doktora gittiğimde 11+5 çıktı ultrasonda seninde ilerlemiştir burda farkettim herkesin her gittiğinde neredeyse böyle 2-3 gün oynuyor :)
Ben kız çocuğuna hamileyim ben de şu an sadece göbek çıktı bir de göğsüm çok büyüdü onun dışında yanlarda ya da kalçada bir şey yok şu an bence vücut yapısı ile alakalı. Ben zayıf biriyim hiçbir zaman kalçam olmadı maalesef diyeyimvücut değişimin nasıl oldu? Kız cocuklarına hamile olanlar genelde kalçadan da kilo alıyor hafiftrn yanlara genişleme oluyor. Hurafe gibi ama bu cidden tutuyo çoğu bu şekilde...
Öyle yapacağım galiba kuzum. Eşim şehir dışına gitmişti akşam gelecek bugün gitme şansım yok zaten kendi doktoruma da kendim tek gitsem otobüsle yol 1 saat sürecek. Gelcek hafta içi dayanamazsam gidicem galiba bakıcam ruh halime. Zaten kötü bişey olmuşsa elden gelen bişey de olmayacak her şey Allah'tanCanım düşme arada ağrılar kayboluyor arada fazlalaşıyor.bu hafta ve ileri ki haftalar rahim genişledikçe ağrılar artacak boşver kuzum tadını çıkar. 1 ay sonra kontrole bende karşıyım ama ya merak ediyoruz özlüyoruz. İstersen bir hafta erkene çek hem için rahat eder. ama eminim kii herşey yolunda
Bide en uygunu yanikız bu neee
Yok artık
Evet maalesef mecbur devlet hastanesinde de bakılmıyor riskli gebelik bakılıyormuş doktorun sevk etmesi gerekiyormuşYok artık
Canım tam yakalayamadım konuyu ama bebeğin için endişelenme iyi o gayet.Öyle yapacağım galiba kuzum. Eşim şehir dışına gitmişti akşam gelecek bugün gitme şansım yok zaten kendi doktoruma da kendim tek gitsem otobüsle yol 1 saat sürecek. Gelcek hafta içi dayanamazsam gidicem galiba bakıcam ruh halime. Zaten kötü bişey olmuşsa elden gelen bişey de olmayacak her şey Allah'tanteşekkür ederim kuzum
Herşey yolundadır kuzumÖyle yapacağım galiba kuzum. Eşim şehir dışına gitmişti akşam gelecek bugün gitme şansım yok zaten kendi doktoruma da kendim tek gitsem otobüsle yol 1 saat sürecek. Gelcek hafta içi dayanamazsam gidicem galiba bakıcam ruh halime. Zaten kötü bişey olmuşsa elden gelen bişey de olmayacak her şey Allah'tanteşekkür ederim kuzum
Bende de normalde kalçadan kilo almaya müsaitim ama kalçadan hiç almadım göbek var sadece. Maalesef hiçbi zaman benimde göğüslerim büyük olmadıBen kız çocuğuna hamileyim ben de şu an sadece göbek çıktı bir de göğsüm çok büyüdü onun dışında yanlarda ya da kalçada bir şey yok şu an bence vücut yapısı ile alakalı. Ben zayıf biriyim hiçbir zaman kalçam olmadı maalesef diyeyimhala da yok bakalım ilerleyen aylarda çıkacak mı
Abur cubur asla yemem ya alışkanlık uzun yıllardırTek günle yırtmışsın ohhhaslında ben çok kusmuyorum ama yiyemiyorum midem kabul etmiyor. Bir de avut cümbür yerdim hep ondan kilo alırdım zaten. Şimdi onu da yemiyorum malum. Yesem zaten midem mahvoluyor. Çocuğum resmen yeme diyor bana
riskli gebelikle alaksı yok canım ayrıntılı ultrason yspıyolar ama evet doktorun sevk etmesi gerekEvet maalesef mecbur devlet hastanesinde de bakılmıyor riskli gebelik bakılıyormuş doktorun sevk etmesi gerekiyormuş
doktor söylemedi mi? Erkek bildiğimiz pipisi gözüküyoeBana da cinsiyet yorum yapar mısınız12+4 dü burda
Benim ilk haftalarda çok fazlaydı hassasiyet değemiyordum bile sızlamasına uyandığım da oluyordu ama zamanla azaldı ağrısı çok şükür demek ki herkes farklı şekilde yaşıyor hamileliğini ama ben adet olacağım zaman da göğsüm çok ağrırdı o yüzden ilk zamanlar yine olmadı diye tereddüt ediyordumBende de normalde kalçadan kilo almaya müsaitim ama kalçadan hiç almadım göbek var sadece. Maalesef hiçbi zaman benimde göğüslerim büyük olmadıhala kücük ve hassasiyet 0
kız ben evlendikten sırna kilo aldım şmdi de cok kilolu değişim 5-6 kilo fazlam var sadecee de bence de kilo almka daha zor. Ben biraz boğazımı kıssam hemen kilo veriyorum metobolizma hızlıBenim ilk haftalarda çok fazlaydı hassasiyet değemiyordum bile sızlamasına uyandığım da oluyordu ama zamanla azaldı ağrısı çok şükür demek ki herkes farklı şekilde yaşıyor hamileliğini ama ben adet olacağım zaman da göğsüm çok ağrırdı o yüzden ilk zamanlar yine olmadı diye tereddüt ediyordumben hiçbir yerden kilo almaya müsait değilim maalesef kalçadan olsa iyiymiş küçüklüğümden beri hep kilo almaya uğraştım bence zayıflamaktansa kilo almak çok daha zor çocukluğumda zayıflığım yüzünden çok zorbalık da yaşadım ama çok şükür iyi kötü şimdi idare ediyorum
geçmiş oksun csnım cok zor kulak enfeksiyonuDış kulak enfeksiyonu oldum.Yok böyle bir acı. Çeneme vuruyor sancısı.Geceden beri ağlıyorum acidan.Kullanabildigim ilaç kısıtlı olunca zorla doktorumun onayladığı ilacı bulduk.Kizlar aman hasta olmamaya çalışın ,hasta kişilerden uzak durun.Ilac var ama kullanamiyorsun.
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede iyileşirsinDış kulak enfeksiyonu oldum.Yok böyle bir acı. Çeneme vuruyor sancısı.Geceden beri ağlıyorum acidan.Kullanabildigim ilaç kısıtlı olunca zorla doktorumun onayladığı ilacı bulduk.Kizlar aman hasta olmamaya çalışın ,hasta kişilerden uzak durun.Ilac var ama kullanamiyorsun.
Çok çok geçmiş olsunDış kulak enfeksiyonu oldum.Yok böyle bir acı. Çeneme vuruyor sancısı.Geceden beri ağlıyorum acidan.Kullanabildigim ilaç kısıtlı olunca zorla doktorumun onayladığı ilacı bulduk.Kizlar aman hasta olmamaya çalışın ,hasta kişilerden uzak durun.Ilac var ama kullanamiyorsun.
geçmiş oksun csnım cok zor kulak enfeksiyonu
Sagolun arkadaşlarÇok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede iyileşirsinmaalesef hava değişimiyle beraber artık insanlar yavaş yavaş dökülmeye başladı inşallah bu süreçte kimse hasta olmaz, Allah'ım sana da acil şifalar versin
Ben de 4 kilo verdimkız ben evlendikten sırna kilo aldım şmdi de cok kilolu değişim 5-6 kilo fazlam var sadecee de bence de kilo almka daha zor. Ben biraz boğazımı kıssam hemen kilo veriyorum metobolizma hızlı4 kilo veemişm hamile kaldığımdan beri
SagolasinÇok çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?