2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
vücut değişimin nasıl oldu? Kız cocuklarına hamile olanlar genelde kalçadan da kilo alıyor hafiftrn yanlara genişleme oluyor. Hurafe gibi ama bu cidden tutuyo çoğu bu şekilde...
Ben kız çocuğuna hamileyim ben de şu an sadece göbek çıktı bir de göğsüm çok büyüdü onun dışında yanlarda ya da kalçada bir şey yok şu an bence vücut yapısı ile alakalı. Ben zayıf biriyim hiçbir zaman kalçam olmadı maalesef diyeyim hala da yok bakalım ilerleyen aylarda çıkacak mı

Öyle yapacağım galiba kuzum. Eşim şehir dışına gitmişti akşam gelecek bugün gitme şansım yok zaten kendi doktoruma da kendim tek gitsem otobüsle yol 1 saat sürecek. Gelcek hafta içi dayanamazsam gidicem galiba bakıcam ruh halime. Zaten kötü bişey olmuşsa elden gelen bişey de olmayacak her şey Allah'tan teşekkür ederim kuzum

Canım tam yakalayamadım konuyu ama bebeğin için endişelenme iyi o gayet. Ben bu haftaya kadar sürekli bir şey yaşadım, kanamalar yaşadık eyvah dedim, kusarken karnım çok kasılıyordu ay bir şey oldu dedim, bütün belirtiler birden kayboluyordu içimi korku sarıyordu, çok şiddetli karın ağrım oldu sancılı yine bir şey oldu diyordum ama her gittiğimde bebeğimin kalp atışını duyup boşuna evham yaptığımı anlıyordum. Yani işin özü hiç strese girip bebeğini de strese sokma. Dediğin gibi her şey Allah'tan. O iyi ben öyle hissediyorum

Herşey yolundadır kuzum ama sen yine de en yakın zamanda git güzel haberlerle gel.

Bende de normalde kalçadan kilo almaya müsaitim ama kalçadan hiç almadım göbek var sadece. Maalesef hiçbi zaman benimde göğüslerim büyük olmadı hala kücük ve hassasiyet 0

Abur cubur asla yemem ya alışkanlık uzun yıllardırSağlıklı olanları abartıyorum,benim kilo alma nedenim buSporla dengelemeye çalışıyorumSenin boy kaçtı?

Bende de normalde kalçadan kilo almaya müsaitim ama kalçadan hiç almadım göbek var sadece. Maalesef hiçbi zaman benimde göğüslerim büyük olmadı hala kücük ve hassasiyet 0
Benim ilk haftalarda çok fazlaydı hassasiyet değemiyordum bile sızlamasına uyandığım da oluyordu ama zamanla azaldı ağrısı çok şükür demek ki herkes farklı şekilde yaşıyor hamileliğini ama ben adet olacağım zaman da göğsüm çok ağrırdı o yüzden ilk zamanlar yine olmadı diye tereddüt ediyordum ben hiçbir yerden kilo almaya müsait değilim maalesef kalçadan olsa iyiymiş küçüklüğümden beri hep kilo almaya uğraştım bence zayıflamaktansa kilo almak çok daha zor çocukluğumda zayıflığım yüzünden çok zorbalık da yaşadım ama çok şükür iyi kötü şimdi idare ediyorum

Dış kulak enfeksiyonu oldum.Yok böyle bir acı. Çeneme vuruyor sancısı.Geceden beri ağlıyorum acidan.Kullanabildigim ilaç kısıtlı olunca zorla doktorumun onayladığı ilacı bulduk.Kizlar aman hasta olmamaya çalışın ,hasta kişilerden uzak durun.Ilac var ama kullanamiyorsun.

kız ben evlendikten sırna kilo aldım şmdi de cok kilolu değişim 5-6 kilo fazlam var sadecee de bence de kilo almka daha zor. Ben biraz boğazımı kıssam hemen kilo veriyorum metobolizma hızlı 4 kilo veemişm hamile kaldığımdan beri

geçmiş oksun csnım cok zor kulak enfeksiyonu

Çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede iyileşirsin maalesef hava değişimiyle beraber artık insanlar yavaş yavaş dökülmeye başladı inşallah bu süreçte kimse hasta olmaz, Allah'ım sana da acil şifalar versin

Çok çok geçmiş olsun

Ben de 4 kilo verdim evlendiğimde ben de kilo aldım ama istediğim kiloya yine de ulaşamadım 1.70 boyum var evlendikten sonra çok şükür 54ü görebildim ama şimdi 50ye düştüm. Çocuk doğsun da bir bakalım 60 olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…