Allah korusun kuzum bende başa çıkamamİki sene önce ben de covid geçirdim . Çok kötüydü 6 ayda kendime geldim. Ben de vücut ağrıları kalıcı oldu ,kalbimin ritmi bpzuldu . O ara sürekli doktordaydım . Kaç ilaç içtim ya . Bişey de bulamadılar en son psikiyatriye git dediler. Allah korusun hamilelikte başa çıkamam .
Oksaparmı szın iğne kaçlıkBugün ilk iğnenin vurdum çok yandı acıdı sonrada karnıma ağrılar girdi neden böyle olur ? Bide 1 kutudan 2 adet çıktı 10 kutu 20 tane yapıyo
Fetal DNA için bana sizinki bedava geldi valla biz 12k vereceğizbenim istanbulda gittiğim hastane 3100 demişti ama fetal DNA yaptırdım ben. Gerçekten çok yüksek fiyatlar
Belli değil henüz pazartesi fetal DNA testi vereceğiz ondan sonra belli olur umarımSizin cinsiyet belli mi acaba ?
İnsan psikolojik olarak çöker zaten. Aman hiç kimse yaşamasın da özellikle hamileler ve çocuklar yaşamasın Allah korusunAllah korusun kuzum bende başa çıkamamherhalde covid geçirmeyen yoktur ya bende geçirdim benim ki de kötüydü kuzum covid sonrası iki adım attığım da yoruluyordum ve göğsümde ağrı kalmıştı. Sonra yavaş yavaş geçti. Hepimizde etki bırakmış lanet virüs
Kesinlikle sağlıkla kucağımıza alalım inşallahÇok sağol canımmmokulda tüm arkadaşlarım erkek demişti ama doktoruma inanmak istedim ben hep Sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım da her zorluğa razıyım bebişim için.
İdeal aslında Türk kadını için evet ama eşimden 23 cm kısayımAy aynı boydaymışızYok ya kısa sayılmayız aslında ideal boylarımız Benim kilonun yarısı kalçada toplanıyor Kardashian’ın Türk versiyonuyum Tek fark benimki lens değil orijinal
Oyyy tamam sustum ben165 kısa mi diyosun kuzum sen ben 1.53 ümama dengeli beslenmeye çalışıyorum.ki fazla kilo almayayım
Bizim çocuklar daha doğmadan ruhları fakirCanım o canı veren de Allah alan da Allah sen her gün de ultrasona girsen ona engel olamazsın onu düşünme başkasının başına gelen illa senin başına gelecek değil hepimizin vücudu hormonları yandaş hastalıkları kromozomu farklı altında yatan nedenler farklı onu düşünüp kendini strese sokma olumlu düşün bebeğinin hep seninle olduğuna inan
Ahahahah benimde sade max istiyor hep onu yiyorum
Canım bende 0,4 den 0,6 lık olana geçtim zaten önceden de 0,6 lık kullanıyordum iğnenin ucu incecik zaten sadece yaparken yakan bir ilaç etini sıkıp iğneyi yapıp bi 10 sn bitince iğne içerde bekliyorum sonra bir anda iğneyi çekip sıktığım etimi de bırakıyorum karnına ağrı girdiyse o iğneyi ilk kez kullanıyorsan kendini kasmışsındır iğneyi sokmadan derin bir nefes al iğneyi hızlı batırmana gerek yok yavaş batırsan da giriyor yavaş batırıyorum ben hızlı vurursam kasıyorum kendimi kendini kasma yaparken üflüyorum göbeğime yanıyor ve acıyor çünkü
Ben de 1.54 üm :) ben de dikkat etmeye çalışıyorum ama canım hep hamur işi çekiyor .pişi, börek, gözleme gibi şeyler çekiyor hep. bu boyda çok kilo almak istemem :)165 kısa mi diyosun kuzum sen ben 1.53 ümama dengeli beslenmeye çalışıyorum.ki fazla kilo almayayım
yok ikili teste 3100 dediler. fetal DNA yı 9500 e yaptırdım canımFetal DNA için bana sizinki bedava geldi valla biz 12k vereceğiz
Aynen bende göbek deliğinin 3 4 parmak yanına elimi sıkarak yaptım yaparken baya yandı yarım saatte acısı sürdü sızladı falan minik bebislerimiz için herseyCanım o canı veren de Allah alan da Allah sen her gün de ultrasona girsen ona engel olamazsın onu düşünme başkasının başına gelen illa senin başına gelecek değil hepimizin vücudu hormonları yandaş hastalıkları kromozomu farklı altında yatan nedenler farklı onu düşünüp kendini strese sokma olumlu düşün bebeğinin hep seninle olduğuna inan
Ahahahah benimde sade max istiyor hep onu yiyorum
Canım bende 0,4 den 0,6 lık olana geçtim zaten önceden de 0,6 lık kullanıyordum iğnenin ucu incecik zaten sadece yaparken yakan bir ilaç etini sıkıp iğneyi yapıp bi 10 sn bitince iğne içerde bekliyorum sonra bir anda iğneyi çekip sıktığım etimi de bırakıyorum karnına ağrı girdiyse o iğneyi ilk kez kullanıyorsan kendini kasmışsındır iğneyi sokmadan derin bir nefes al iğneyi hızlı batırmana gerek yok yavaş batırsan da giriyor yavaş batırıyorum ben hızlı vurursam kasıyorum kendimi kendini kasma yaparken üflüyorum göbeğime yanıyor ve acıyor çünkü
İyileşti negatife döndü çok şükürÖnlemlerimizi alalım inşallah hasta olmayız kuzum. Allah korusun İyi düşünelim iyi şeyler yaşayalım. Maalesef istanbul gibi bi şehirde yaşıyorum. Dikkat etmek zorundayım.
Annen nasıl inşallah daha iyidir. İyi yapmışsın canım bende kalabalık ve kapalı alanlarda takıcam.
Evet oksapar 6000Oksaparmı szın iğne kaçlık
4.000 mi 6.000 mi
Tamam canım sağolBenimki 0.4ml.İğneden sonra olduysa bu normal canım ilk defa vurarken bende öyle olmuştum sonra vücut alışıyor korkma
Canım ben hala Vinelac kullanıyorum bilemedim doktorum bana bir şey demedi o konuda hatta gerro ferro demir vitamini içinde yine folik asit var yazıyor onu da ayrıca kullanıyorumAynen bende göbek deliğinin 3 4 parmak yanına elimi sıkarak yaptım yaparken baya yandı yarım saatte acısı sürdü sızladı falan minik bebislerimiz için herseycanım bu arada tam vinelac alacaktım içeriğine bakıyım dedim 400 mg folik asit var 12. Haftadan sonra doktor bırak demişti bende baya araştırdım fazlası otizm bile yapıyormuş o yüzden almaktan vazgeçtim artık başka bi Probiyotik araştırırım kabizliga baska çözüm bulmam lazim
Çok çok geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı olsun Allahın izniyleMerhaba kızlar bugünü anlatmak istiyorum .biz kontrole gittik .14+2 günlük gebeyim .ve doktor ters giden bir var dedi bebeğin bağırsak ve ciğerleri disardaymis omur iliği yamukmus ve alınması gerektiği söyledi beni perinatolojiye yönlendirdi ve kurul kararıyla sonucu bildiriceklermis alınması mi gerekiyor yoksa bir tedavisi varmı .başından böyle bir şey geçen varmı biraz icime su serpermisiniz .?
Duphalac kullan dedi doktor ama surekli aylarca kullanmak istemiyorum çünkü bu kabızlığım geçecek gibi değil yürüyüşe başlıca 1 2 hafta sonra belki iyi gelir o zaman ilk 3 ay yürüyüş yapmak istememiştimCanım ben hala Vinelac kullanıyorum bilemedim doktorum bana bir şey demedi o konuda hatta gerro ferro demir vitamini içinde yine folik asit var yazıyor onu da ayrıca kullanıyorumDuphalac şurup sorabilirsin doktorun izin verirse. Oksapar maalesef öyle bir iğne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?