2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Allah korusun kuzum bende başa çıkamam herhalde covid geçirmeyen yoktur ya bende geçirdim benim ki de kötüydü kuzum covid sonrası iki adım attığım da yoruluyordum ve göğsümde ağrı kalmıştı. Sonra yavaş yavaş geçti. Hepimizde etki bırakmış lanet virüs

İnsan psikolojik olarak çöker zaten. Aman hiç kimse yaşamasın da özellikle hamileler ve çocuklar yaşamasın Allah korusun

Ay aynı boydaymışızYok ya kısa sayılmayız aslında ideal boylarımızBenim kilonun yarısı kalçada toplanıyor Kardashian’ın Türk versiyonuyumTek fark benimki lens değil orijinal
İdeal aslında Türk kadını için evet ama eşimden 23 cm kısayım benim öyle toplanma yok. Göğüslerim de küçüktü ama baya büyüdü şok oluyorum

Bizim çocuklar daha doğmadan ruhları fakir

Merhaba kızlar bugünü anlatmak istiyorum .biz kontrole gittik .14+2 günlük gebeyim .ve doktor ters giden bir var dedi bebeğin bağırsak ve ciğerleri disardaymis omur iliği yamukmus ve alınması gerektiği söyledi beni perinatolojiye yönlendirdi ve kurul kararıyla sonucu bildiriceklermis alınması mi gerekiyor yoksa bir tedavisi varmı .başından böyle bir şey geçen varmı biraz icime su serpermisiniz .?

165 kısa mi diyosun kuzum sen ben 1.53 üm ama dengeli beslenmeye çalışıyorum.ki fazla kilo almayayım
Ben de 1.54 üm :) ben de dikkat etmeye çalışıyorum ama canım hep hamur işi çekiyor .pişi, börek, gözleme gibi şeyler çekiyor hep. bu boyda çok kilo almak istemem :)

Aynen bende göbek deliğinin 3 4 parmak yanına elimi sıkarak yaptım yaparken baya yandı yarım saatte acısı sürdü sızladı falan minik bebislerimiz için hersey canım bu arada tam vinelac alacaktım içeriğine bakıyım dedim 400 mg folik asit var 12. Haftadan sonra doktor bırak demişti bende baya araştırdım fazlası otizm bile yapıyormuş o yüzden almaktan vazgeçtim artık başka bi Probiyotik araştırırım kabizliga baska çözüm bulmam lazim

İyileşti negatife döndü çok şükür

Canım ben hala Vinelac kullanıyorum bilemedim doktorum bana bir şey demedi o konuda hatta gerro ferro demir vitamini içinde yine folik asit var yazıyor onu da ayrıca kullanıyorum Duphalac şurup sorabilirsin doktorun izin verirse. Oksapar maalesef öyle bir iğne

Çok çok geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı olsun Allahın izniyle geçen Instagram Mehmet boz un sayfasında böyle bir ultrason videosu vardı onu da bir hafta takip edip sonrasında sonlandıracağım söylüyordu ama konuyla ilgili hiçbir bilgim yok maalesef.

Duphalac kullan dedi doktor ama surekli aylarca kullanmak istemiyorum çünkü bu kabızlığım geçecek gibi değil yürüyüşe başlıca 1 2 hafta sonra belki iyi gelir o zaman ilk 3 ay yürüyüş yapmak istememiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…