Kızlar merhaba benim 2li test ile ilgili sıkıntım var. Sürekli mesajları okuyup burayı takip ediyorum. Bana bir el atın arafta kaldım. Özel hastane ile doğum paketi almadan önce şehir hastanesinde 2li test vermiştim zamanı geldi diye daha sonra özelde paket aldım. Özelde ki dr burada da ver dedi. (Hala sonuç özelde çıkmadı.) Devlette ki sonucum için çarşamba gittim. Fhcg mom yüksek çıkmış. Seni perinatoloji bölümüne sevk edicem onlar baksınlar dedi oraya gittim perinatoloji dr ultrasonda baktı. Ense iyi burun var. Şuan haftama göre sıkıntısız ama ultrasonda problem olmasa bile sorun olabilir falan diye başladı. F-hcg mom evet yüksek dedi ya amniyosentez yapalım yada fetal dna ver dedi. Fetal için malisef ödeme gibi bir durumum yok doğum paketini bile çok zorlandım. Amniyosentez de çok korkuyorum düşük riski mevcut ama ben bebeğimin iyi olduğunu düşünüyorum ama içime kurt düştü ben napıyım 2li testimi ekliyorum
Kızlar meraba 2li test ile ilgili sıkıntım var. Sürekli mesajları okuyup burayı takip ediyorum. Bana bir el atın arafta kaldım. Özel hastane ile doğum paketi almadan önce şehir hastanesinde 2li test vermiştim zamanı geldi diye daha sonra özelde paket aldım. Özelde ki dr burada da ver dedi. (Hala sonuç özelde çıkmadı.) Devlette ki sonucum için çarşamba gittim. Fhcg mom yüksek çıkmış. Seni perinatoloji bölümüne sevk edicem onlar baksınlar dedi oraya gittim perinatoloji dr ultrasonda baktı. Ense iyi burun var. Şuan haftama göre sıkıntısız ama ultrasonda problem olmasa bile sorun olabilir falan diye başladı. F-hcg mom evet yüksek dedi ya amniyosentez yapalım yada fetal dna ver dedi. Fetal için malisef ödeme gibi bir durumum yok doğum paketini bile çok zorlandım. Amniyosentez de çok korkuyorum düşük riski mevcut ama ben bebeğimin iyi olduğunu düşünüyorum ama içime kurt düştü ben napıyım
Bazı doktorlar insanları gerçekten çok arafta bırakıyor ve strese sokuyor bence doktorunu değiştirmelisin tek bir doktora bağlı kalmamak gerek böyle durumlarda diğerlerine de göster derim
Ben bugün şehir hastanesine gitmiştim doktor ayrıntılı için de randevu almak ister misin dedi yönlendirdi prof. İlker arıkandan aldım. Fiyatla ilgili hiçbir şey demediler ücretsiz diye düşünüyorum. Bu arada kızınızı sağlıkla kucağınıza alın inşallah