2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bende hep erkek belirtileri var mesela ama erkek olduğuna ihtimal vermek istemiyorum Önemki olan sağlıklı olması tabii ki ama yani erkek bebeye de hiç güzel kıyafet yok ki
Ay benim belirtilerim de erkek. Hep üst bölgemden kilo aldım . Tüylenmem arttı. Saçlarım canlandı. Ama mesela sivilcelerim de çıkıyo ya da ne bilim canım ekşi de çekiyor

Ay benim belirtilerim de erkek. Hep üst bölgemden kilo aldım . Tüylenmem arttı. Saçlarım canlandı. Ama mesela sivilcelerim de çıkıyo ya da ne bilim canım ekşi de çekiyor
Ekşiye tatlıya ben fazla insnmıyorum. Ben ilk ekşide yiyremiyodum tatlı da. Şimdi ikisni birden yiyorum severek sadece birini seçemem Ben üst bölgeden de kilo almadım da sadece göbüşüm çıktı oda bebişim sanırım ilk defa göbeğim çıktı diye seviniyorum Tüylenme bende deee var özellikle karnımmm. Benim sivilce izlerim kayboldu Kızım olscaksa çirkin olcak sanırım

Bu arada hamilelik çizginiz çıktı mı kızlar? Bende var ama bekarlığımdan beri ablamlara geöen tüyleri gösteriyodum ne kadar erken çıkmış çizgin dediler. Bekarken de vardı dedim inandıramadım

Kızlar ne güzel uzun zamandır gaz problemim yoktu ama 2 gündür inanılmaz bir mide şişmesi gaz yaşıyorum akşam geceye doğru midem aşırı büyüyor şişiyorum ama gaz da çıkmıyor emin değilim ama çiğ soğan yiyorum akşam yemeklerinde salatanın içinde o yapıyor olabilir mi başına gelen fikri olan var mı aşırı rahatsız ediyor midemin şişliği inmiyor da

Bu arada hamilelik çizginiz çıktı mı kızlar? Bende var ama bekarlığımdan beri ablamlara geöen tüyleri gösteriyodum ne kadar erken çıkmış çizgin dediler. Bekarken de vardı dedim inandıramadım
Aaa ne güzel benim yok daha çıkmadı internette 14-16. Haftalar da başlar yavaştan silik sonra netleşiyormuş diye okudum ama daha yok bende

ya gazı birçok şey yapıyo maalesef Domates de yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…