Tüyler var sadece karnım sanırım benim 25 haftada görünürBu arada hamilelik çizginiz çıktı mı kızlar? Bende var ama bekarlığımdan beriablamlara geöen tüyleri gösteriyodum ne kadar erken çıkmış çizgin dediler. Bekarken de vardı dedim inandıramadım
onlar daha iyi biliyodur tabi ama sanki pipi gibi2 doktor da kız olduğunu söyledi
Tatlı kısmını bilmiyorum ama hamur işi bence kızKızlar bende çok az bulantı olurdu ama kusacak kadar değildi ama 3 gündür bendede başladı 11+4 olduk . 12 haftadan sonra azalır diyolar benimki tam tersi yeni başladı bide canım ekşi çekmiyo genelde tatlı ve hamurisi istiyo cinsiyet ne olabilir ki
Benimde doğuştan var nasıl ayırt edeceğizçıkar yakında sizinkilerrr artık. Bende neden doğuştan var acaba nedenini merak ettim
Yüzümde de koca koca sivilceler çıktı eşim erkek hissediyormus hayırlısı artıkTatlı kısmını bilmiyorum ama hamur işi bence kız
Sağ ve sol yanağımda çıkan 2 büyük sivilcem henüz geçmemişken bugün de alnımın tam ortasında kocaman bi tane daha çıktı . Sanırım kutsandımYüzümde de koca koca sivilceler çıktı eşim erkek hissediyormus hayırlısı artık
KızKızlar bende çok az bulantı olurdu ama kusacak kadar değildi ama 3 gündür bendede başladı 11+4 olduk . 12 haftadan sonra azalır diyolar benimki tam tersi yeni başladı bide canım ekşi çekmiyo genelde tatlı ve hamurisi istiyo cinsiyet ne olabilir ki
bu aşermeyle alakalı değil bence cinsiyet ama vücudun nasıl mesela nerelerden kilo aldınnKızlar bende çok az bulantı olurdu ama kusacak kadar değildi ama 3 gündür bendede başladı 11+4 olduk . 12 haftadan sonra azalır diyolar benimki tam tersi yeni başladı bide canım ekşi çekmiyo genelde tatlı ve hamurisi istiyo cinsiyet ne olabilir ki
Alnım çenem burnum heryerimde büyük büyük çıktıSağ ve sol yanağımda çıkan 2 büyük sivilcem henüz geçmemişken bugün de alnımın tam ortasında kocaman bi tane daha çıktı . Sanırım kutsandım
Karın bölgem büyüdü suanlikbu aşermeyle alakalı değil bence cinsiyet ama vücudun nasıl mesela nerelerden kilo aldınn
Erkek gibi hissediyorum eşimde annemde kardeşimde öyle hissediyorlar ama bilemedim
Anneler hiss eder aslında sadece ben tatlı ilk haftalar hiç yiyemedim ondan öyle dedimErkek gibi hissediyorum eşimde annemde kardeşimde öyle hissediyorlar ama bilemedim
Annem erkwk kardesime hamileyken çok uyurmuş bendede uyku hali var ondan erkek diyo ama Hayırlı sağlıklı bi bebek olsunda tek endişem sağlıklı bir şekilde kucağıma almak ama cinsiyet te çok merak ediyorum tabi yüzümdeki sivilceleri cirkinlestigime göre kız olabilirAnneler hiss eder aslında sadece ben tatlı ilk haftalar hiç yiyemedim ondan öyle dedim
ah bende o kadsrrr merak ediyorum kii önceden hamilelere kızardım ne fark eder sağlıklısı olsun diyeAnnem erkwk kardesime hamileyken çok uyurmuş bendede uyku hali var ondan erkek diyo ama Hayırlı sağlıklı bi bebek olsunda tek endişem sağlıklı bir şekilde kucağıma almak ama cinsiyet te çok merak ediyorum tabi yüzümdeki sivilceleri cirkinlestigime göre kız olabilir
Tabi ilk önce sağlık.Benim sivilcem çıkmadı meselaAnnem erkwk kardesime hamileyken çok uyurmuş bendede uyku hali var ondan erkek diyo ama Hayırlı sağlıklı bi bebek olsunda tek endişem sağlıklı bir şekilde kucağıma almak ama cinsiyet te çok merak ediyorum tabi yüzümdeki sivilceleri cirkinlestigime göre kız olabilir
Aynen bide artık cinsiyete göre alışveriş yapmak istiyorum biseyler almak istiyorum . Bide her doktor tahminde bulunmuyo bana kesin öyle olurah bende o kadsrrr merak ediyorum kii önceden hamilelere kızardım ne fark eder sağlıklısı olsun diyesağlıklısı olsun tabi ama insan merak ediyor
Erkekti senin dimi canımTabi ilk önce sağlık.Benim sivilcem çıkmadı mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?