2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar bende çok az bulantı olurdu ama kusacak kadar değildi ama 3 gündür bendede başladı 11+4 olduk . 12 haftadan sonra azalır diyolar benimki tam tersi yeni başladı bide canım ekşi çekmiyo genelde tatlı ve hamurisi istiyo cinsiyet ne olabilir ki

Tatlı kısmını bilmiyorum ama hamur işi bence kız

Kız

bu aşermeyle alakalı değil bence cinsiyet ama vücudun nasıl mesela nerelerden kilo aldınn

Anneler hiss eder aslında sadece ben tatlı ilk haftalar hiç yiyemedim ondan öyle dedim
Annem erkwk kardesime hamileyken çok uyurmuş bendede uyku hali var ondan erkek diyo ama Hayırlı sağlıklı bi bebek olsunda tek endişem sağlıklı bir şekilde kucağıma almak ama cinsiyet te çok merak ediyorum tabi yüzümdeki sivilceleri cirkinlestigime göre kız olabilir

ah bende o kadsrrr merak ediyorum kii önceden hamilelere kızardım ne fark eder sağlıklısı olsun diye sağlıklısı olsun tabi ama insan merak ediyor

Tabi ilk önce sağlık.Benim sivilcem çıkmadı mesela

ah bende o kadsrrr merak ediyorum kii önceden hamilelere kızardım ne fark eder sağlıklısı olsun diye sağlıklısı olsun tabi ama insan merak ediyor
Aynen bide artık cinsiyete göre alışveriş yapmak istiyorum biseyler almak istiyorum . Bide her doktor tahminde bulunmuyo bana kesin öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…