2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
ben şaşırmam ama kız hissedyorum kendiminkini ya bazen erkek gibi geliyo sonra saçmalama kız bu diyorum skxşşwlflfşsls sanki kesinleşmiş gibi
Ashley
Ay benim 2 gün sonra belli oluyor resmen. Arkadaşlar zaten üçümüzden birinin belli olursa diğer 2 kişi de rahatlar diye düşünüyorum

bana da öyke geliyo, çabuk öğrenir misin lütfen??? Ashley de pazartesi gidecekti herhalde skcksşslf benim daha cok
Tmm üzülme pzt bu belirsizliğe son vericez djdjs o değil de eşim erkek olursa Ege değil de başka bir şey mi koysak dedi. Sabahtan beri isim araştırıyor. O kadar tınlamadım ki. Çünkü kız olcak djsjajaj

Bu laf banaysa niye sizin cinsiyetten sonra rahatliyim ben makarasina tahmin sordum ama sizin baya komiğinize gitti heralde
biz kendimizden bahsediyorduk, ashley ben ve biryenianneadayi kızımız olacaüını düşündüğümüz için yani ben öğrenirsem szde rahatlarsınız dedi

Bu laf banaysa niye sizin cinsiyetten sonra rahatliyim ben makarasina tahmin sordum ama sizin baya komiğinize gitti heralde
Sen niye üstüne alınıyorsun onu anlamadım. Kaç gündür üçümüzün de kız olcak diye aramızda dalgasını geçiyoruz. neyse hormonlarına veriyorum

Aaa belli mi olur kız belki erkek çıkar hem Ege güzel isim ama cideen cok güzel erkek isimleri de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…