2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
benim bir tane çıktı daha oda 1 gğnde geçti çok garip ama kocamandı hiçbir şeyde yapmadım sivilce izlerimde mucize gibi kayboluyor
Yüzüm aşırı yağlandı biyerde okumuştum hamilelikte hormonlardan dolayı yüz yağlanıp parlarmis kadin güzel görünürmüş benim patlamayla kalmadı çok sivilceleri yağdan bisey anlamadım

Yüzüm aşırı yağlandı biyerde okumuştum hamilelikte hormonlardan dolayı yüz yağlanıp parlarmis kadin güzel görünürmüş benim patlamayla kalmadı çok sivilceleri yağdan bisey anlamadım
ya ben okuduğum belirtilere hiç inanmıyorum hormonlar değişiyor yani cinsiyeetle pek alakası yok kiminde sivilce yapıyor kimini güzelleştiriyor ve böyke erken dmnemde sivilcesi çıkanların sonraki dmnemlerde güzelleştiğini okumuştum

Canım bende aynı durumdayim şu anda bıyık bölgesinde çıktı kocaman sivilcelenme ve lekelenme ama ben bu halimi de çok seviyorum hiç takmıyorum kafaya hepsi gelir geçer önemli olan bebişlerimiz sağlıklı olsun dimii

Bencede böyle tahminle olacak iş değil ben çin takviminde erkek çıkmıştı bide pek ekşi istemiyorum diye galiba erkek hissediyorum hep

Takmıyorum canım benimi begencekler tabiki sadece sağlıklı bi bebek olması önemli tek isteğim o

Bencede böyle tahminle olacak iş değil ben çin takviminde erkek çıkmıştı bide pek ekşi istemiyorum diye galiba erkek hissediyorum hep
ben kız hissediyorum sen ne hissettin baksanaaa

Eklentiler

• IMG_20230904_092223.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20230904_092153.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…